Odma su me poslali u ćošak kad sam došo kućitruts je napisao/la:nevaljao siDex je napisao/la:Ja sam jednu presjedio i pred vratima sobe

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Odma su me poslali u ćošak kad sam došo kućitruts je napisao/la:nevaljao siDex je napisao/la:Ja sam jednu presjedio i pred vratima sobe
još koliko si srca slomio na ekskurziji, pravo si zločestDex je napisao/la:Odma su me poslali u ćošak kad sam došo kući
Da ja nisam lomio srca tamo, ko zna bil ti onu zbariotruts je napisao/la:još koliko si srca slomio na ekskurziji, pravo si zločestDex je napisao/la:Odma su me poslali u ćošak kad sam došo kući
Nisam ja ni bario, ona je mene, bio bi ti ostavljen kad-tadDex je napisao/la:Da ja nisam lomio srca tamo, ko zna bil ti onu zbario
Naravno da bih, ipak sam sad sretan čovjektruts je napisao/la:Nisam ja ni bario, ona je mene, bio bi ti ostavljen kad-tadDex je napisao/la:Da ja nisam lomio srca tamo, ko zna bil ti onu zbario![]()
p.s kolko ljudi zna ko se krije iz ovih nickova, da ja ne bi fasovo kasnije
Donacija za sta?miki_92 je napisao/la:gdje ide ovaj svijet u pm
cuj donacija od $ 7k
Nema te Legendarni.legenda reala je napisao/la:selam bratu Grenvisu
I zbog toga donacija?Neutral je napisao/la:Najvjerovatnije stream. Igra dote, lol-a, HoN-a ili nešto četvrto.
zalosno.Greivis je napisao/la:Donacija za sta?miki_92 je napisao/la:gdje ide ovaj svijet u pm
cuj donacija od $ 7k
Sasvim normalno sa donacijama ali $7K to je zalosno.Greivis je napisao/la:Nema te Legendarni.legenda reala je napisao/la:selam bratu Grenvisu![]()
I zbog toga donacija?Neutral je napisao/la:Najvjerovatnije stream. Igra dote, lol-a, HoN-a ili nešto četvrto.
jbg, ostavi ja tebe i fakultet i gledaj gdje doguraGreivis je napisao/la:Nema te Legendarni.legenda reala je napisao/la:selam bratu Grenvisu![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.