Hare u svom fazonu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sta je podigao formu nakon dvije utakmice jel?zgembo89 je napisao/la:Ne slazem se on je bio van forme jedno vrijeme pa je i u rep. uz Misimovica bio glavni dizelas sada je puno bolji,bolju formu ima nego na SP,ocito mu odgovara transferbosnas_ je napisao/la:Medunjanin je bio odlican,kao i uvijek... vidi se da je u formi!
Kad je to rekao, de link ?soccerfan je napisao/la:Haris je u intervjuu lijepo rekao da njegova brada apsolutno ali apsolutno nikakve veze sa vjerom nema nego jednostavno voli taj vise "retro" izgled. A vi ko mutavi vehabija pa vehabija![]()
Nije covjek vehabija nego ovo mu je stil
![]()
http://www.azramag.ba/intervju/haris-me ... -u-zivotu/Guarin14 je napisao/la:Kad je to rekao, de link ?soccerfan je napisao/la:Haris je u intervjuu lijepo rekao da njegova brada apsolutno ali apsolutno nikakve veze sa vjerom nema nego jednostavno voli taj vise "retro" izgled. A vi ko mutavi vehabija pa vehabija![]()
Nije covjek vehabija nego ovo mu je stil
![]()
Stvarno znamo pretjeratiGoalgetter je napisao/la:
Na sta sve neces naletiti na FB.
I shareova jos tolikoConsigliere je napisao/la:Ma, nije meni sto se neko zayebaje na ovaj nacin, nervira me sto ovakve gluposti imaju hiljade lajkova na odredjenim fb stranicama![]()