Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ja sam nabavio pingvina prije 3 godine, dok je bio mali čuvao sam ga u zamrzivaču. Sad je porastao i ne može više stat. Dok je zima bude napolju, ponekad navrati u kuću i zavrne mi radijatore. Ljeti ga čuvam u podrumu, jer dole je koliko toliko hladnije. Ovo ljeto nisam imao problema jer nije bilo velikih vrućina, a prošlo ljeto ja mislim početkom augusta kad su bile velike vrućine pobjegao mi je od kuće, provalio u supermarket i sakrio se u zamrzivač gdje čuvaju smrznute ribe, pojeo sve normalno. Morao sam platiti oko 300 km. Od tad ga vežem u podrumu kad su velike vrućine.
Ma uglavnom nije lako imati pingvina za ljubimca, ako baš želiš nabaviti imam ja neke prijatelje na Antarktiku pa bi ti mogli poslat, al će te to koštati dosta jer ih šalju u posebnim zamrzivačima.
Ma uglavnom nije lako imati pingvina za ljubimca, ako baš želiš nabaviti imam ja neke prijatelje na Antarktiku pa bi ti mogli poslat, al će te to koštati dosta jer ih šalju u posebnim zamrzivačima.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Ma uzmi Kinder Pingui, jednostavnije je i jeftinije.
Ja sam pokusavao sebi nabaviti ocelota, ali nista.

Ja sam pokusavao sebi nabaviti ocelota, ali nista.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
hoshafka je napisao/la:ja sam nabavio pingvina prije 3 godine, dok je bio mali čuvao sam ga u zamrzivaču. Sad je porastao i ne može više stat. Dok je zima bude napolju, ponekad navrati u kuću i zavrne mi radijatore. Ljeti ga čuvam u podrumu, jer dole je koliko toliko hladnije. Ovo ljeto nisam imao problema jer nije bilo velikih vrućina, a prošlo ljeto ja mislim početkom augusta kad su bile velike vrućine pobjegao mi je od kuće, provalio u supermarket i sakrio se u zamrzivač gdje čuvaju smrznute ribe, pojeo sve normalno. Morao sam platiti oko 300 km. Od tad ga vežem u podrumu kad su velike vrućine.

- AlfredBorden
- Kontakt:
Jarane prije cu ja yebat Evu Angelinu, nego ti nabaviti pingvina.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Život mi produži majkemi 

Joj sto me podsjeti na ovaj vic. Zaboravio djecak papagaja u frizideru. Nakon pet sati djecak otvara frizider i iznenadjeno uzvikne: "Ma koga to moje okice vide?", a papagaj ce: "Pingvina, khm ti materina."
Pokusaj i ti, sta znas, mozda ti se posreci. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
pi'čka pič'kauschtipak je napisao/la:Joj sto me podsjeti na ovaj vic. Zaboravio djecak papagaja u frizideru. Nakon pet sati djecak otvara frizider i iznenadjeno uzvikne: "Ma koga to moje okice vide?", a papagaj ce: "Pingvina, khm ti materina."Pokusaj i ti, sta znas, mozda ti se posreci.

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Joj kralja, pa šta sve na ovom forumu nećeš pročitat. Tačno mi nije žao vremena kojeg provodim na forumu. 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Lampard8 je napisao/la:pi'čka pič'kauschtipak je napisao/la:Joj sto me podsjeti na ovaj vic. Zaboravio djecak papagaja u frizideru. Nakon pet sati djecak otvara frizider i iznenadjeno uzvikne: "Ma koga to moje okice vide?", a papagaj ce: "Pingvina, khm ti materina."Pokusaj i ti, sta znas, mozda ti se posreci.

@hoshafka oplak'o sam

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- AlfredBorden
- Kontakt:
ispravka, prije cu ja nabavit pingvina nego ti ista kresnutBelmin6 je napisao/la:Jarane prije cu ja yebat Evu Angelinu, nego ti nabaviti pingvina.

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
kod mene u kvartu tip ima tigra, ništa neobično
samo ne znam kako je to uspio srediti...prije koju godinu, krenuo ja u trgovinu i na semoforu (on je bio na suprotnoj strani) vidim nešto veliko, a poznato...upalilo se zeleno, ja krenuo preći cestu, krenuo prema njemu, on prema meni...kad smo se mimoišli, ja se okrenu (upitnici iznad glave), kad je.beni mali tigar
koji je sad već velik 

samo ne znam kako je to uspio srediti...prije koju godinu, krenuo ja u trgovinu i na semoforu (on je bio na suprotnoj strani) vidim nešto veliko, a poznato...upalilo se zeleno, ja krenuo preći cestu, krenuo prema njemu, on prema meni...kad smo se mimoišli, ja se okrenu (upitnici iznad glave), kad je.beni mali tigar

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Najjači nadimak koji sam čuo, čenifa,
Poslije rata je jedan vodao tigra gradom i vezao ga oko drveta,

- Unknown Genius
- Kontakt:
Dobar ti avatar.Neutral je napisao/la:Najjači nadimak koji sam čuo, čenifa,![]()
Da sam znao da ćeš je postaviti, malo bolje bih se potrudio u fotošopu.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Neutral je napisao/la:Najjači nadimak koji sam čuo, čenifa,![]()
Ćenifa, Hala.

Čovjek ima 30+, ako ne i 40 godina,