BelminM23 je napisao/la:Jesam ja ćorav il stvarno nema na ovom Wwin ponuda broja koševa igrača.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
BelminM23 je napisao/la:Jesam ja ćorav il stvarno nema na ovom Wwin ponuda broja koševa igrača.
Janez je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Jesam ja ćorav il stvarno nema na ovom Wwin ponuda broja koševa igrača.Eto broo možda nisi vidio.
babuka1 je napisao/la:Litva 21 Engelska 21 Litva ne daje go 2.15 kvota...
Engleska u 8 utakmica kvalifikacija primila 2 gola,zadnju utakmicu Litvance uzeli 5-0,a zanimljivo da im litvanci nikad nisu dali go...moram probat na ovu kvotu,da nece dat ni danas... zadnjih 5 utakmica u kvalifikacijama litva nije dala go.. moldavija 0-3 3-0 Finska 0-1 Wels 2-0 Engleska 5-0... NARAVNO SVE OVO NEMORA NISTA DA ZNACI,MOZDA GA BAS DANAS ZABIJU
Malta 21 Turska 21...Malta ne daje go 1.70...fina kvota...prva utakmica 4-0 za turke...Malta 2-27 go razlika...
Poštovani(a),
Iz tehničkih razloga postoje neke razlike u ponudama u odnosu
stare i nove verzije Wwin-a.
Trenutno se radi na ujedinjavanju tih dviju verzija.
Do tada ste u prilici koristiti obe.
Lijep pozdrav,
Wwin tim
over 10.5 1.set 2.90 99%hrcxxx je napisao/la:prvi set hendikep federer(-1.5)čilić 2
kof:2,10 ulog:200kn
mislim da to ide ko iz p....!
**** ja imam u ponudi na SS samo preko 9.5 po 1.55, tako da se vise isplati hendikep!zgmiky je napisao/la:over 10.5 1.set 2.90 99%hrcxxx je napisao/la:prvi set hendikep federer(-1.5)čilić 2
kof:2,10 ulog:200kn
mislim da to ide ko iz p....!
Marin ne servira, bombardira a od Fedexa očekujem da drži servis u prvom setu pa mi se TB čini realan u prvom setu
hrcxxx je napisao/la:Danas nista previse pametno, pa da se prati:
Peterborough-1
Bristol city-1
kof:2.9 ulog:100
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.