Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
I ja sam gledao samo drugo poluvrijeme, i ne znam sta bih ti rekao. Nije bilo neke smislene igre, sve je bilo nekako na silu. Vidi se da su igraci totalno nespremni a i falilo je dosta kljucnih igraca.sarajlija je napisao/la:Pa sta bi sinoc od moje voljene repke sa SP?
Sem rezultata kojeg znam, a nisam bio u prilici da gledam tekmu kako je stojala ekipa na terenu neka mi neko kaze u par teza
Aha hvala ti drug na infumuamerc je napisao/la:I ja sam gledao samo drugo poluvrijeme, i ne znam sta bih ti rekao. Nije bilo neke smislene igre, sve je bilo nekako na silu. Vidi se da su igraci totalno nespremni a i falilo je dosta kljucnih igraca.sarajlija je napisao/la:Pa sta bi sinoc od moje voljene repke sa SP?
Sem rezultata kojeg znam, a nisam bio u prilici da gledam tekmu kako je stojala ekipa na terenu neka mi neko kaze u par teza
Ma za sad tako priča, ali nikad ne reci nikad....thulkazal je napisao/la:Ko da ste prizvali, @gero i effe, da dadne odgovor na eventualni comeback![]()
Lahm: "Nie mehr DFB, für immer FCB!"
ja i ti se uglavnom nikad ne slažemo, ali poštujem tvoje stavove i informisanost prije svega, ali majke ti šta vidiš u Gomezu?effe_sa je napisao/la:Ma za sad tako priča, ali nikad ne reci nikad....thulkazal je napisao/la:Ko da ste prizvali, @gero i effe, da dadne odgovor na eventualni comeback![]()
Lahm: "Nie mehr DFB, für immer FCB!"![]()
Njemačka U-21 reprezentacija savladala Irsku i već prijevremeno se plasirala u doigravanje za EURO 2015. A cilj je plasirati se na EURO, a onda izboriti i Olimpijske igre. Strijelci za Njemačku su bili Philipp i Jonas Hoffman.
A njemačka javnost je i dalje podijeljena oko Gomeza. Tako da su se prema anketi BILD-a 46 % izjasnili za njegov nastup i protiv Škotske, 54 % su protiv. I dosta se generalno o Mariju diskutuje u medijima i govori kako ga je zapravo uvijek polovica javnosti, fanova dizalo u nebo, a polovica ga posmatrala dosta kritički.
Loew i dalje stoji iza Gome i izgleda da ga namjerava i dalje podržavat.
I Reus je osudio zviždanje Gomezu od strane publike u Dusseldorfu.
E baš da vidimo hoće li sutra početi i kako će ga dočekat Dortmundska publika, u slučaju i uspješnijeg nastupa ili u slučaju da ga opet ne krene....![]()
U svakom slučaju je on i dalje zaslužio priliku i zna se šta mislim o njemu kao napadaču, jedino sam skeptičan po pitanju njegovog uklapanja u sistem igre reprezentacije. Vidjet ćemo kako će to sve Jogi probat uklopit...Bitno je da Loew ima čvrst stav i ne da se poljuljat od strane javnosti...
Ma nije baš u svemu, eto složio sam se s tobom ovdje oko Klosea. Kada sam napisao onaj post o Kloseu, ti si poslije potvrdio da se tu slažemo....I tad htjedoh prokomentarisat, ali ne stigoh.DANTES je napisao/la: ja i ti se uglavnom nikad ne slažemo, ali poštujem tvoje stavove i informisanost prije svega, ali majke ti šta vidiš u Gomezu?
On je neposredno nakon utakmice staloženo reagovao na te zvižduke, a i rekao da je trebao realizovati te šanse.amerosm je napisao/la:
Gomez je ovim intervijuom pokazao zasto ga Nijemci ne cijene. Umjesto da je pokazao velicinu i rekao da je trebao dati dva gola iz tri mrtva zicera, on trazi neke izgovore.
nije on loš igrač, ali nije ni nivo reprezentacije za koju igra... ja mu ni u bih ne bi dao da igra prvu... ustvari ne bi ni mogaoNeutral je napisao/la:Gomez je polovnjak kome trebaju tri šanse da postigne gol. Kao što rekoh, njemačka verzija Higuain-a koji je mnogo obećavao, a na kraju je ostao preplaćeni fudbaler koji je poznat po promašivanju 100% šansi.
Klose je bolji sa 36 godina od ovog Gomez-a. Da je dobar ostao bi u Bundesligi, a ne bi igrao u Fiorentini koja ne može izboriti Ligu prvaka.
Gomez je igrac koji je veca klada i od Arsenalovog Giroudageronimo je napisao/la:Hahaha, za Gomeza ne važi statistika. On maši redovno, odnosno zabija iz 3 u 1.
don_burza je napisao/la:Gomez je Tito za sve njih
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.