Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Statistika u reprezentaciji mu je nevjerovatna za njegove godine, što jest' jest'.Rajaz je napisao/la:Cist faul .. il' mu opet trebaju syebat kicmu kako ne bi isp'o dajver ?
Neymar (22) za Brazil:
55 nastupa
36 golova
22 asistencije
kapitenska traka
sta Barcelona ima od toga svegaRajaz je napisao/la:Cist faul .. il' mu opet trebaju syebat kicmu kako ne bi isp'o dajver ?
Neymar (22) za Brazil:
55 nastupa
36 golova
22 asistencije
kapitenska traka
njegove reakcije nakon svakog prekrsaja izazivaju toliko gadjenje kod mene da je to za nepovjerovatimessilla je napisao/la:Opet se bzvz Busquets gura u tu skupinu dajvera. Ne sjećam se kad je lik zadnji put zadajvo.
ja bas to i ne vidjam toliko cesto.miki_92 je napisao/la:njegove reakcije nakon svakog prekrsaja izazivaju toliko gadjenje kod mene da je to za nepovjerovatimessilla je napisao/la:Opet se bzvz Busquets gura u tu skupinu dajvera. Ne sjećam se kad je lik zadnji put zadajvo.
drzanje za clanak, nogu, glavu a lik ga jedva dokucio
pa prelezao bi i ja da sam onako gradjenRajaz je napisao/la:Aha obicni prekrsaji a momak otkako je dosao u Barcelonu prelezao 4 mjeseca u bolnici. I to sve povrede ozbiljnije prirode
Ili da te onako udaraju ?miki_92 je napisao/la:pa prelezao bi i ja da sam onako gradjenRajaz je napisao/la:Aha obicni prekrsaji a momak otkako je dosao u Barcelonu prelezao 4 mjeseca u bolnici. I to sve povrede ozbiljnije prirode
Mozda prekrsaji nisu najobicniji kao sto ti tvrdis jer je nemoguce da zbog istih prelezi 4 mjeseca u bolnici.miki_92 je napisao/la:niko ne govori o broju prekrsaja, govorim ti o njihovim reakcijama na najobicniji prekrsaj
ako je nekome ova gore Neymarova reakcija na prekrsaj normalna taj nije dobar u mozak
covjek govori za slicne prekrsaje ko ovaj gore sto je bio,stvarno prekrsaj bezze nista posebno a on se valja ko da ga je snajper pogodio ,dzaba ga tu nesto branis ,znas i sam da ovako cesto pretjeruje ,bude ono prekrsaj nad njim a on ga preuvelica momacki a kad svarno ga neko udari onda sudije vise mu i ne vjeruju ,samo sebi odmaze tako ,umjesto da ustane ko covjek on nesto se valjuta,pretjeruje bas bezzeRajaz je napisao/la:Mozda prekrsaji nisu najobicniji kao sto ti tvrdis jer je nemoguce da zbog istih prelezi 4 mjeseca u bolnici.miki_92 je napisao/la:niko ne govori o broju prekrsaja, govorim ti o njihovim reakcijama na najobicniji prekrsaj
ako je nekome ova gore Neymarova reakcija na prekrsaj normalna taj nije dobar u mozak
Meni se ovaj gore prekrsaj ne cini uopste bezze, u punom trku mu je potpetljana noga, reakcija vjerovatno jeste preuvelicana, to jest vidjecemo nakon sto saznamo hoce li i ovaj put zavrsiti u bolnici ili ce sve biti ok.barca_87 je napisao/la:covjek govori za slicne prekrsaje ko ovaj gore sto je bio,stvarno prekrsaj bezze nista posebno a on se valja ko da ga je snajper pogodio ,dzaba ga tu nesto branis ,znas i sam da ovako cesto pretjeruje ,bude ono prekrsaj nad njim a on ga preuvelica momacki a kad svarno ga neko udari onda sudije vise mu i ne vjeruju ,samo sebi odmaze tako ,umjesto da ustane ko covjek on nesto se valjuta,pretjeruje bas bezzeRajaz je napisao/la:Mozda prekrsaji nisu najobicniji kao sto ti tvrdis jer je nemoguce da zbog istih prelezi 4 mjeseca u bolnici.miki_92 je napisao/la:niko ne govori o broju prekrsaja, govorim ti o njihovim reakcijama na najobicniji prekrsaj
pa sam je kriv za to sto mu vise niko ne vjeruje nego treba potvrda ljekara da se vidi dal stvarno jauce sto je povrijedjen il je to njegova standardna glumaRajaz je napisao/la: vidjecemo nakon sto saznamo hoce li i ovaj put zavrsiti u bolnici ili ce sve biti ok.
I za ovo su govorili da je dajv pa ode kičma ..
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 0 gostiju.