Sta je tebi Susic ucinio pa si toliki hejter? Sta ako je iz Zavidovica, ti to pises u nekom negativnom kontestu? Nista ti zivo ne valja. Javnost prozivala Hadzica, vremenom dobio poziv, prozivali PRcica, evo dobio i on sansu. Covjek lijepo rekao da nece nikome on papire vaditi i ganjati, i to ti ne valja. Prava si picajzla.Mozambik je napisao/la:Samo je ljubiteljima trenerskog maga iz Zavidovica igrac od 26 godina star.
Mi smo bili sigurni nakon oprostaja Spahe i da će Zuka dobit poziv,al kod Safeta se ništa ne zna... Još ako ovaj Vrančić sredi papire,Štilića nećemo vidjet nikad za Safetovog mandataSabinho je napisao/la:Ma Stilic treba dobiti poziv i to je to. Momak zna igrat' lopte i ima te smekerske poteze. Siguran sam da ce biti tu na narednom okupljanju.
Hadžić,Cimirot,Zakarić,Sušić,Avdija,Višća,ako smo realni,ne konkurišu za prvi tim,al pošto je Safet na klupi sve je mogućeRusilac je napisao/la:Prema Štili je ucinjena nepravda i to sam sto puta napisao.Ali u ovom trenutku nama Stilic ne treba,imamo viska veznih igraca.
Besic,Pjanic,Medunjanin,Prcic,Salihovic,Susic,Hadzic,Cimirot pa evo i Zakaric
Kad dodje Vrancic i ova cetvorica zadnjih su visak,za sta nam treba 9 klasicnih veznjaka?
Slazem se,ne samo da ne konkurisu za prvi tim vec ne konkurisu ni za siri spisak,ako smo realni.Ali svi oni kod priucenog konkurisu za prvi tim,to smo vec naucili.sanlituncay je napisao/la:Hadžić,Cimirot,Zakarić,Sušić,Avdija,Višća,ako smo realni,ne konkurišu za prvi tim,al pošto je Safet na klupi sve je mogućeRusilac je napisao/la:Prema Štili je ucinjena nepravda i to sam sto puta napisao.Ali u ovom trenutku nama Stilic ne treba,imamo viska veznih igraca.
Kad dodje Vrancic i ova cetvorica zadnjih su visak,za sta nam treba 9 klasicnih veznjaka?Stilića treba dodat Besicu,Pjaniću,Medunjaninu i onim standardnim,a početi probavat neke nove igrače u odbrani,jer tu smo najtanji,veznjaci se uvijek pojave nekako
Al BEKOVA i štopera ni za lijeka ...
slazem se s tobom protiv iole jace reprezentaije mi s tim tehnicarima u sredini nemamo šanse ,imamo pjanica, lulica i u napadu dzeku i ibisevica ta cetvorka je vise nego opasna ,nama pored njih treba dva tri koja ce orati teren a to je trenutno samo besic a to nisu ni prcic ni medunjaninni susic ni stilic al eto vidjecemo nadati je se dobruBadrHari je napisao/la:ma kakav stilic, pustite takve igrace ..
zbog toga nisam ni preveliki fan medunjanina. sve prevara do prevare, s tim sto se Haris moze izvuci ovim transferom zadnjim u Španiju.
nista od smekerstva i tehnike nemas.. daj nama 3 bešica u sredini da oru teren, to moderni fudbal zahtjeva.
defanzivne sposobnosti da budu na najvisem nivou, jedan rahimic nam vrijedi ko 10 tih kreativaca. Kad se nagomila sredina sa njima dobijemo katastrofu kao protiv Slovacke dva puta.
sad nam igraci poput Cimirota mogu vise doprinjeti, jer znaju i loptu uzeti i presjeci neku akciju.
Sad i Harisa iskljucivo kao 10-ku koristiti, Pjanic i Besic tandem iza i to je to sto se sredine tice.
Hajrovic jedno krilo, Lulic drugo, iako Senad ruku na srce jeste ubleha, krilo bez driblinga tehnike i centarsuta, ali sta ces nemamo bolje.
Sranj.e sto se je Seo povrijedio. Lulic, Sejo i Mujdza trebaju da budu zdravi protiv Belgije i Walesa. Jos da Izet bude standardan u BL, izgubio je 8 mjeseci u Galati. Medo, Pjana i Besic za sredine je veoma jako pod uslovom da ovi ostali budu zdravi i u formi. Trebali bi uzeti svi 12 poena ove godine.pinoglavi je napisao/la:Da imamo još nekog destruktivca,on i Bešić nazad,naprijed Pjanić.To bi bilo idealno po meni.Ovako Pjanić naprijed Bešić i Medunjanin nazad,s tim da treba reć Medunjaninu da prepusti organizaciju igre princuPrcić i ostala ekipa veznjaka na klupu.
On moze biti treci napadac, rezervna pozicija mu je second strikerRusilac je napisao/la:Prema Štili je ucinjena nepravda i to sam sto puta napisao.Ali u ovom trenutku nama Stilic ne treba,imamo viska veznih igraca.
Kad dodje Vrancic i ova cetvorica zadnjih su visak,za sta nam treba 9 klasicnih veznjaka?
Hoce qurac..........skandinirati.bagrcavi je napisao/la:Trebala bi raja skandirati: "Hoćemo Tinčeka, hoćemo Tinčeka"calcio je napisao/la:Osim je na jednoj utakmici Nikića ostavio na na klupi, i tada su navijači počeli skandirati: Hoćemo Nikolu...?
- Poslao je on mene na zagrijavanje. I ja tako trčkaram 70 minuta.
Prokuho. Publika viče Nikola, Nikola,... Pozove me Osim do klupe, pet minuta prije kraja, i ja se počnem skidati. A on će: Ne, ne, nećeš na teren. Ja kažem: šefe što neću, a on veli: Ti ćeš gore. Što ću gore, pitam. Osim kaže: Pa vidiš da te traže. I ja se obučem i među navijače...
Ovako bi Susic trebao uraditi
Sabinho je napisao/la:Ma Stilic treba dobiti poziv i to je to. Momak zna igrat' lopte i ima te smekerske poteze. Siguran sam da ce biti tu na narednom okupljanju.
Sad i Lulic nevalja a tako smo ga zarno prizeljkavali!BadrHari je napisao/la:
Hajrovic jedno krilo, Lulic drugo, iako Senad ruku na srce jeste ubleha, krilo bez driblinga tehnike i centarsuta, ali sta ces nemamo bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.