Safet Sušić - Pape

sanlituncay
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 22:57

Zato je Ratko u cvijetu mladost dobio poziv,a još uvijek može nastupat za U-21 :rol: Sve po ključu,hebo i on :D
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 22:58

Ima veze sa njim, jer se sve češće provlači informacija da on i njegov otac imaju nesuglasice sa selektorom i da zbog toga ne dobija poziv.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 sep 2014, 23:00

Ma Stilic treba dobiti poziv i to je to. Momak zna igrat' lopte i ima te smekerske poteze. Siguran sam da ce biti tu na narednom okupljanju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 05 sep 2014, 23:01

Mozambik je napisao/la:Samo je ljubiteljima trenerskog maga iz Zavidovica igrac od 26 godina star.
Sta je tebi Susic ucinio pa si toliki hejter? Sta ako je iz Zavidovica, ti to pises u nekom negativnom kontestu? Nista ti zivo ne valja. Javnost prozivala Hadzica, vremenom dobio poziv, prozivali PRcica, evo dobio i on sansu. Covjek lijepo rekao da nece nikome on papire vaditi i ganjati, i to ti ne valja. Prava si picajzla.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 sep 2014, 23:03

Stilic je bio u pretproslim kvalifikacijama, odigrao je fantastican mec protiv Albanije ili Bjelorusije, onda se syebao u klupskoj karijeri, sad je opet odlican.

Igrac poteza, kao i Misimovic.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 23:04

Sabinho je napisao/la:Ma Stilic treba dobiti poziv i to je to. Momak zna igrat' lopte i ima te smekerske poteze. Siguran sam da ce biti tu na narednom okupljanju.
Mi smo bili sigurni nakon oprostaja Spahe i da će Zuka dobit poziv,al kod Safeta se ništa ne zna... Još ako ovaj Vrančić sredi papire,Štilića nećemo vidjet nikad za Safetovog mandata :kafa:
Na stranu sve,al Štilić je igrač koji u ovom trenutku jedini podsjeća na Misketa!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 05 sep 2014, 23:07

Prema Štili je ucinjena nepravda i to sam sto puta napisao.Ali u ovom trenutku nama Stilic ne treba,imamo viska veznih igraca.
Besic,Pjanic,Medunjanin,Prcic,Salihovic,Susic,Hadzic,Cimirot pa evo i Zakaric
Kad dodje Vrancic i ova cetvorica zadnjih su visak,za sta nam treba 9 klasicnih veznjaka?

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 sep 2014, 23:09

ma kakav stilic, pustite takve igrace ..
zbog toga nisam ni preveliki fan medunjanina. sve prevara do prevare, s tim sto se Haris moze izvuci ovim transferom zadnjim u Španiju.
nista od smekerstva i tehnike nemas.. daj nama 3 bešica u sredini da oru teren, to moderni fudbal zahtjeva.
defanzivne sposobnosti da budu na najvisem nivou, jedan rahimic nam vrijedi ko 10 tih kreativaca. Kad se nagomila sredina sa njima dobijemo katastrofu kao protiv Slovacke dva puta.
sad nam igraci poput Cimirota mogu vise doprinjeti, jer znaju i loptu uzeti i presjeci neku akciju.
Sad i Harisa iskljucivo kao 10-ku koristiti, Pjanic i Besic tandem iza i to je to sto se sredine tice.
Hajrovic jedno krilo, Lulic drugo, iako Senad ruku na srce jeste ubleha, krilo bez driblinga tehnike i centarsuta, ali sta ces nemamo bolje.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 23:11

Rusilac je napisao/la:Prema Štili je ucinjena nepravda i to sam sto puta napisao.Ali u ovom trenutku nama Stilic ne treba,imamo viska veznih igraca.
Kad dodje Vrancic i ova cetvorica zadnjih su visak,za sta nam treba 9 klasicnih veznjaka?
Hadžić,Cimirot,Zakarić,Sušić,Avdija,Višća,ako smo realni,ne konkurišu za prvi tim,al pošto je Safet na klupi sve je moguće :D Stilića treba dodat Besicu,Pjaniću,Medunjaninu i onim standardnim,a početi probavat neke nove igrače u odbrani,jer tu smo najtanji,veznjaci se uvijek pojave nekako :D Al BEKOVA i štopera ni za lijeka ...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 sep 2014, 23:14

Da imamo još nekog destruktivca,on i Bešić nazad,naprijed Pjanić.To bi bilo idealno po meni.Ovako Pjanić naprijed Bešić i Medunjanin nazad,s tim da treba reć Medunjaninu da prepusti organizaciju igre princu ;) Prcić i ostala ekipa veznjaka na klupu.
Nad tobom sunce najljepše sja

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 05 sep 2014, 23:18

sanlituncay je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Prema Štili je ucinjena nepravda i to sam sto puta napisao.Ali u ovom trenutku nama Stilic ne treba,imamo viska veznih igraca.
Hadžić,Cimirot,Zakarić,Sušić,Avdija,Višća,ako smo realni,ne konkurišu za prvi tim,al pošto je Safet na klupi sve je moguće :D Stilića treba dodat Besicu,Pjaniću,Medunjaninu i onim standardnim,a početi probavat neke nove igrače u odbrani,jer tu smo najtanji,veznjaci se uvijek pojave nekako :D Al BEKOVA i štopera ni za lijeka ...
Slazem se,ne samo da ne konkurisu za prvi tim vec ne konkurisu ni za siri spisak,ako smo realni.Ali svi oni kod priucenog konkurisu za prvi tim,to smo vec naucili.
Štilic jest doktor fudbala za Tina,Hadzica i Cimirota.
Problem je sto vec sad imamo viska veznih igraca a treba doci jos i Vrancic.Jedino da se prekrize ovi nabrojani pa da u reprezentaciji i zasta igraju najbolji igraci ali za to nam treba drugi selektor.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 sep 2014, 23:22

BadrHari je napisao/la:ma kakav stilic, pustite takve igrace ..
zbog toga nisam ni preveliki fan medunjanina. sve prevara do prevare, s tim sto se Haris moze izvuci ovim transferom zadnjim u Španiju.
nista od smekerstva i tehnike nemas.. daj nama 3 bešica u sredini da oru teren, to moderni fudbal zahtjeva.
defanzivne sposobnosti da budu na najvisem nivou, jedan rahimic nam vrijedi ko 10 tih kreativaca. Kad se nagomila sredina sa njima dobijemo katastrofu kao protiv Slovacke dva puta.
sad nam igraci poput Cimirota mogu vise doprinjeti, jer znaju i loptu uzeti i presjeci neku akciju.
Sad i Harisa iskljucivo kao 10-ku koristiti, Pjanic i Besic tandem iza i to je to sto se sredine tice.
Hajrovic jedno krilo, Lulic drugo, iako Senad ruku na srce jeste ubleha, krilo bez driblinga tehnike i centarsuta, ali sta ces nemamo bolje.
slazem se s tobom protiv iole jace reprezentaije mi s tim tehnicarima u sredini nemamo šanse ,imamo pjanica, lulica i u napadu dzeku i ibisevica ta cetvorka je vise nego opasna ,nama pored njih treba dva tri koja ce orati teren a to je trenutno samo besic a to nisu ni prcic ni medunjaninni susic ni stilic al eto vidjecemo nadati je se dobru :bih:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 sep 2014, 23:23

pinoglavi je napisao/la:Da imamo još nekog destruktivca,on i Bešić nazad,naprijed Pjanić.To bi bilo idealno po meni.Ovako Pjanić naprijed Bešić i Medunjanin nazad,s tim da treba reć Medunjaninu da prepusti organizaciju igre princu ;) Prcić i ostala ekipa veznjaka na klupu.
Sranj.e sto se je Seo povrijedio. Lulic, Sejo i Mujdza trebaju da budu zdravi protiv Belgije i Walesa. Jos da Izet bude standardan u BL, izgubio je 8 mjeseci u Galati. Medo, Pjana i Besic za sredine je veoma jako pod uslovom da ovi ostali budu zdravi i u formi. Trebali bi uzeti svi 12 poena ove godine.
Stavljati dva napadaca i 4 centralna igraca, Beligija bi nas pojela a i sa Walesom bi bilo lose.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 sep 2014, 23:50

On moze biti treci napadac, rezervna pozicija mu je second striker ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 sep 2014, 23:57

Pravda za Stilica. :rol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 05 sep 2014, 23:58

Neka Hazic Anela stoper, desno krilo, zadnji vezni :? treci napadac :?:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2014, 01:32

bagrcavi je napisao/la:
calcio je napisao/la:Osim je na jednoj utakmici Nikića ostavio na na klupi, i tada su navijači počeli skandirati: Hoćemo Nikolu...?
- Poslao je on mene na zagrijavanje. I ja tako trčkaram 70 minuta.
Prokuho. Publika viče Nikola, Nikola,... Pozove me Osim do klupe, pet minuta prije kraja, i ja se počnem skidati. A on će: Ne, ne, nećeš na teren. Ja kažem: šefe što neću, a on veli: Ti ćeš gore. Što ću gore, pitam. Osim kaže: Pa vidiš da te traže. I ja se obučem i među navijače...

Ovako bi Susic trebao uraditi :mrgreen:
Trebala bi raja skandirati: "Hoćemo Tinčeka, hoćemo Tinčeka" :mrgreen:
Hoce qurac..........skandinirati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 sep 2014, 02:58

Sto se tice stilica ja sam misljenja da taj momak nije dobio nikad prvu sansu. Odigrao je nekoliko samo utakmica za repku i to sasvim pristojno, ali et onda je i on kriv jer je sje.bo klupsku karijeru. Ja cu uzeti primjer medunjanina i rec da stilica nista ne bi bio gori od njega, ako ne cak i bolji , ali jednostavno ono sto me nervira najvise ne samo kod susica nego kod vecine nasih rep.selekotra i prije njega je sto se prvih 11 i opecenito poziv u repku daje vise po nekoj navici u fazonu"kome si naviko da saljes poziv salji mu bez obzira na sve", nikada ne bi pokusao da uvidis neku svoju gresku ili bolju mogucnost. Najbolji primjer za ovo je po meni lulic. Ne kazem ja da lulic treba na klupu, ali covjek je jedan od najgorih igraca na terenu utakmicama unazad , ali safetu ne pada napamet da bilo sta uradi po tom pitanju, cak sta vise ubijedjen sam da to nije ni primjetio,al haj da se vratimo na stilica..

Stlic je u Lechu bio najbolji strana Poljske lige sto nije nimalo mali uspijeh, da je kalibar za vece stvari dokazo je kad je trebo prec u paketu sa lewandovski(ili godinu prije), ali et trener ga zaj.ebo. Na kraju krajeva STLIC TRENUTNO IGRA STRASNO DOBRO ZA PUNO VECI KLUB NEGO STO JE DOSTA NASIH IGRACA (trenutnih, a i onih prije) IGRALO KADA SU DOBILI PRVI POZIV, A I NAKON TOGA KADA SU REDOVONO DOBIJALI POZIVE. Prica oko stilica me neodoljivo podsjeca na onu Besicevu, kada su mnogi ovdje(a pogotovo zenicani) potencirali pricu kako je besic vakav-nakav, da je zahirovic bolji jer je on tu stalno jer vazda odigra korektnu, Besic da valja ne bi igro u ferencvarsou itd itd...Ako smo mi toliko jaki da nam igrac poput stilica ne treba u reprezentaciji, ja odo odmah kupiti kartu za 1/4 finale eura...

Ovo za godine ne bi ni komentarisao, sta mi smo "repka-klub" koji zivi od prodaje mladih igraca pa to potenciramo kao primarno?
=\_1921_/=

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 sep 2014, 09:20

Sabinho je napisao/la:Ma Stilic treba dobiti poziv i to je to. Momak zna igrat' lopte i ima te smekerske poteze. Siguran sam da ce biti tu na narednom okupljanju.
:thumbup: :thumbup:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 06 sep 2014, 11:05

BadrHari je napisao/la:
Sad i Lulic nevalja a tako smo ga zarno prizeljkavali!

:crazy: :crazy:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.