U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ja mislim da savez mora poduzet nesta ...Mislim da nije problem u igracima znaju djeca igrat.Mislim da Jagodiceva vizija fudbala je stara, vidim da su igraci zauzstavljeni i ograniceni u kretanju.Lijevi i desni bek nesmiju prec centar.Vezni red nesmije da pridze odbrani gdje gubimno kontrolu igre jer nema veznog reda.Napad zbijen u centru bez koristenja krilni igraca.
Pitam se sta li ce rec Osim na ovu igru i dragoi mi je da je bio na utakmici jer se nadam nekoj promjeni!!!!
Pitam se sta li ce rec Osim na ovu igru i dragoi mi je da je bio na utakmici jer se nadam nekoj promjeni!!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja samo pijem Stiegl od njihovih (Pivo iz Salzburga), nadam se da i to moze.Virtu4l je napisao/la:Nema se šta dogovarati, Nedo će da o'ladi tri gajbe Gössera, ali tri naše gajbe Nedo, ne ona sirotinjska pakovanja od šest komadaHead je napisao/la: A sto se tice vopija, dogovorit cemo se Nedo.![]()
![]()

@sanlituncay.. Gdje god, rusimo rekorde, definitivno.

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 05 sep 2014, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ja svercamVirtu4l je napisao/la:Nema se šta dogovarati, Nedo će da o'ladi tri gajbe Gössera, ali tri naše gajbe Nedo, ne ona sirotinjska pakovanja od šest komadaHead je napisao/la: A sto se tice vopija, dogovorit cemo se Nedo.![]()
![]()

Da ne bude da dolazim prazne ruke.
Zadnja izmjena: Head, dana/u 05 sep 2014, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Lako ti je praznu sliku švercati

EDIT: nije više prazna
seo gangam style 

Ne znam, mi idemo u gostebagrcavi je napisao/la:Ko to pivama časti?

EDIT: nije više prazna

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovaj decko @Goalgetterbagrcavi je napisao/la:Ko to pivama časti?

Bice zanimljivo sa Virtu4l putovat decko je za desetku

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 05 sep 2014, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
- sanlituncay
- Kontakt:
Hedonja budeš li to nosio nećeš ni do Slovenija stićiHead je napisao/la:Ja svercamVirtu4l je napisao/la:Nema se šta dogovarati, Nedo će da o'ladi tri gajbe Gössera, ali tri naše gajbe Nedo, ne ona sirotinjska pakovanja od šest komadaHead je napisao/la: A sto se tice vopija, dogovorit cemo se Nedo.![]()
![]()
Da ne bude da dolazim prazne ruke.

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Zar nije potpisao za Furth, meni se cini da je igrao prijateljsku neki dan i zabio gol.giannini je napisao/la:taj ti ne igra fudbal vec 2 mjesecaEdol je napisao/la:Onaj Asim Zec zasad daje najveće naznake da bi moglo biti nešto od njega.
Ovaj Letic izgleda dobar, pogotovo u napadu.
Jagodic je trebao igrati sa ovim mladjim od pocetka. Zola, Mesanovic su trebali na klupu, pa i Grahovac.
Trebao je staviti Modica, Gojaka i Duljevica od pocetka pa nek igraju. Maletic sam naprijed.
Ma pitacu mastera kako Seo sverca za svabiju.sanlituncay je napisao/la: Hedonja budeš li to nosio nećeš ni do Slovenija stićiAl već ako imaš namjeru ići busom,umotaj u potkosulju pa u torbu
Avionom ne mozes nikako prenijeti,odmah ti je skinu sa trake

1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma nece ga busom niko kontrolisati, samo ti poreni toga @Head.
@master1015 ako ovo citas, zovemo te na pecenje prije tekme, ponesi malo ovcavine ako nije problem.

@master1015 ako ovo citas, zovemo te na pecenje prije tekme, ponesi malo ovcavine ako nije problem.

- Goalgetter
- Kontakt:
Head je napisao/la:@Salem Prolic
Ako ovo citas samo da znas da nisi pozvan, krme debelo.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jadna stolica 

-
- Kontakt:
da,igra se u becu,na austrijskom nacionalnom stadionu,ernst happel.dvije stanice podzemnom od mog stana.Goalgetter je napisao/la:Idealna prilika. Cijene karata ce biti od 30 do 40 € predpostavljam pa na dalje, ako ne i skuplje, posto igraju sa nama. Zavisi jos i od stadiona, mada ja mislim da bi se to trebalo igrati u Becu, u Ernst Happel Stadionu, jedino ako ne bi probali igrati u Salzburgu ili Klagenfurtu.
bice ludnica,dunav blizu,moze i kupanje za malo hrabrije,votku na eks i na glavu

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Bolju i pametniju prijateljsku utakmicu ne pamtim da smo ikad dogovorili.Bas da Evropa jos jednom ostane šokirana koliko nas dodje na utakmice nase reprezentacije
Samo da su Austrijanci domacini,da ove nase mafioze ne kupaju posten svijet cijenom ulaznica.
To treba dogovarati,Austrija,Svica,Njemacka,Ceska,Slovacka,Skandinavija...

Samo da su Austrijanci domacini,da ove nase mafioze ne kupaju posten svijet cijenom ulaznica.
To treba dogovarati,Austrija,Svica,Njemacka,Ceska,Slovacka,Skandinavija...
-
- Kontakt:
Jel sinoć ko gledao meč Kipar-Belgija,kakav je bio Arslanagić...također sinoć odigrali U-19 utakmice na golu Osman Hadžikić(Austrija-Švicarska 1-4,izašao na poluvremenu)i Raif Husć(Njemačka-Holandija 3-2)
Ja sam u taj vakat u blizini, možda vam naletim ako ima bujrumaVirtu4l je napisao/la:Lako ti je praznu sliku švercati![]()
Ne znam, mi idemo u gostebagrcavi je napisao/la:Ko to pivama časti?
EDIT: nije više praznaseo gangam style

DRUG NEBI TI PUNCA
Evo i ja pravim neke kombinacije, Head me natjerao na razmišljanje, valjda će biti bujruma, Nedo je domaćin 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
calcio je napisao/la:Jadna stolica

- Goalgetter
- Kontakt:
Naravno da ima za njega, ali bio bi red da pozovemo i @legendu, posto je on trenutno poceo raditi, red je da i on casti pivom.Virtu4l je napisao/la:Evo i ja pravim neke kombinacije, Head me natjerao na razmišljanje, valjda će biti bujruma, Nedo je domaćin

Trenutno korisnika/ca: 231983, Hansestadt, torbica i 53 gosta.