U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 22:40

sanlituncay je napisao/la:Glupo je reći da naša djeca nisu talentovana! Jer da nisu talentovana ne bi nigdje mogli uspjet,gdje god da se rode na kugli zemaljskoj! ISTINA JE DA MI nemamo stručne ljude,jer djeca treniraju,da je antitalenat za 10 godina treniranja bi naučio neke stvari! Ne može me niko ubijediti da Hrvatska ili Srbija ima veće talente,samo je stvar stručnosti a toga u našim klubovima nema!
Napokon :tokralju:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 05 sep 2014, 22:41

Rusilac je napisao/la:
Amarkony je napisao/la:Ova reprezentacija je u sluzbi A repke. Znaci primarni cilj je otkrivanje talentovanih fudbalera i njihovo stasavanje za A tim, sto se mora raditi naustrb rezultata. Nekada moras istrpiti rezultat da bi od izuzetno talentovanog fudbalera dobio igraca koji je stasao za A tim.
Ti si momak izgleda zalutao ovdje :D
Otkrivanje talenata se radi u U15 reprezentaciji koe mi ni nemamo a igraci od 20 i 21 godinu u razvijenim fudbalskim zemljama su vec uvelike formirani igraci koji nerijetko preskoce taj uzrast ,cak i uzrast U19 i odmah se lansiraju u A reprezentacije.Pritom su jos i vazne karike u najacim evropskim klubovima.
Kasnis,vidi se da podrzavas Susica i uopste taj nazadni nacin razmisljanja iz 80-ih godina.
ti fkt pojma nemas

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 05 sep 2014, 22:43

sanlituncay je napisao/la:Glupo je reći da naša djeca nisu talentovana! Jer da nisu talentovana ne bi nigdje mogli uspjet,gdje god da se rode na kugli zemaljskoj! ISTINA JE DA MI nemamo stručne ljude,jer djeca treniraju,da je antitalenat za 10 godina treniranja bi naučio neke stvari! Ne može me niko ubijediti da Hrvatska ili Srbija ima veće talente,samo je stvar stručnosti a toga u našim klubovima nema!
Vjerovatno si mislio na moj post,kada sam rekao nismo zemlja talenata.Naravno nisam mislio bukvalno da nema talenata,nego da se u zadnjih 20 god,promjenio naš mentalitet.Igrališta su prazna,kafići puni..itd..itd...Mladi nam žive nezdrav život..talenat nije genetski materijal da se posjeduje 1000 godina,on se istopi kako se mijenja društvo,kako se mjenjaju navike u društvu.Naravno sistemski nerad,a ako ima i rad veoma je zaostao ,što neko reče kod nas se odmah ruši igrač i imaš 1432 prekršaja na utakmici.Veoma malo se uči ,istražuje i prate savremeni tokovi u svim sferama života..i to je otprilike to..

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 22:45

Kakva će tek atmosfera biti kad A repka bude gostovala u Beču u martu :D Eh to se dugo čekalo :bih: :bih: :bih:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 05 sep 2014, 22:46

Edol je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
Edol je napisao/la:Čuj Maradona. :crazy: Ne mogu vjerovati koliko možete uzdizati igrače jer igraju za vaš klub.
Dobro, Pele eto. Zadovoljan? De ba covjece, nije sto je momak iz Zeljeznicara vec sto je dva puta bolji igrac od ovog pacenika. Kosto rece neko, da je dobar nebi zavrsio u prosjecnom Osijeku.
Nije Mešanović dobar, ali jednostavno nemamo dobrog mladog napadača na vidiku... Bio Armin Hodžić pa se povrijedio, Prevljak završio na posudbi u 2. ligi Austrije, Atajić se ispostavio kao krampa. Da ima neko ko je Maradona za ove nabrojane, to bi bilo lako vidljivo, ali realnost je da su svi ovakvi i da je razlika u pet deka.

Onaj Asim Zec zasad daje najveće naznake da bi moglo biti nešto od njega.
taj ti ne igra fudbal vec 2 mjeseca

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 05 sep 2014, 22:47

Virtu4l je napisao/la:
Hajd da ozvanicimo vasu vezu ,evo svjedoka :kafa:
To je to,razni probisvjeti rade sa nasom djecom i to je kljuc problema.Kad dodju pod palicu strucnjaka uglavnom postaju odlicni igraci,primjera je bezbroj.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 05 sep 2014, 22:48

Veceras su svi bili odron.... u prvom poluvremenu Zola sam pokusavao al kad ti vlado pored tebe stavi dva debla kozulja I grahovca a naprijed antitalenta mesanovica I neloseg maletica (al ga stavio na krilo za sta nije sigurno I odmah igrac manje)... logicno da ne mozes onda ni ti puno sam.... u drugom I on je bio abdest teski kao uostalom I ostala klapa.... Golman nije los bio branio je sta je mogao... kad imas onakvu odbranu bakarslija, graovca I mladjeg hajrovica golman nikako ne moze biti kriv....iako prvi gol mozda je mogao brze reagovati al je tu 80% kriv onaj sto se sageo...
Sva sreca pa ukrasmo na vrijeme Holandiji ovog Abdela... :lol: ja msm da ce se nakon ovog kod njih ukinuti fudbal....jer takav gubitak...

Navijaci za cistu pedesetku, a ne desetku :thumbup:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 22:51

Pa jarane u Zenici je trener bukvalno propio članarinu.. Djeca danas donijela po 20 marki da plate,on uzeo i sve propio :rol: I sutra ga našli u kanalu,a treninga fkt nema :D
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 sep 2014, 22:52

Sto se tice ovog Metalsija, igrao je na desnom beku, a koliko znam on je stoper. Nije odusevio, jako je lose odigrao, ali vidjecemo, mozda je samo do pogresne pozicije.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 sep 2014, 22:53

sanlituncay je napisao/la:Kakva će tek atmosfera biti kad A repka bude gostovala u Beču u martu :D Eh to se dugo čekalo :bih: :bih: :bih:
Kojeg je marta ta utakmica, koliko su karte, moglo se doci malo vama gasterbajterima. :kafa:
1946

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 22:55

31. MARTA TEKMA U AUSTRIJI...

Sad gledam nesto kad smo igrali sa Austrijom na Koševu 2002 :D
Nikako mi nije jsano ko je postavio na ovom grafičkom prikazu Musića na ovu poziciju :D

A još mi je manje jasno ovaj TIM ŠEF :D R. Loose :D
slika

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 sep 2014, 22:56

Head je napisao/la: Kojeg je marta ta utakmica, koliko su karte, moglo se doci malo vama gasterbajterima. :kafa:
31. marta, cijena karata jos nije poznata. :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 sep 2014, 22:58

Goalgetter je napisao/la:
Head je napisao/la: Kojeg je marta ta utakmica, koliko su karte, moglo se doci malo vama gasterbajterima. :kafa:
Fakat bi se moglo nesto odraditi, imam 3 druga studiraju u Grazu pa moram vidjeti s njima, recimo par dana prije tekme dodjem do njih, s njima na tekmu i onda poslije tekme ponovo do Graza i za Sarajevo.. Mora se poceti skupljati lova. A sto se tice vopija, dogovorit cemo se Nedo. :opaopa:
:bih: :bih:
1946

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 05 sep 2014, 22:59

A brate zna se,ako mi organizujemo utakmicu 100 eura a ako Austrijanci onda normalno 20,30 eura max.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 sep 2014, 23:00

Idealna prilika. Cijene karata ce biti od 30 do 40 € predpostavljam pa na dalje, ako ne i skuplje, posto igraju sa nama. Zavisi jos i od stadiona, mada ja mislim da bi se to trebalo igrati u Becu, u Ernst Happel Stadionu, jedino ako ne bi probali igrati u Salzburgu ili Klagenfurtu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 23:01

Head je napisao/la: A sto se tice vopija, dogovorit cemo se Nedo. :opaopa:
Nema se šta dogovarati, Nedo će da o'ladi tri gajbe Gössera, ali tri naše gajbe Nedo, ne ona sirotinjska pakovanja od šest komada :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

inter1
Kontakt:

Post Postao/la inter1 » 05 sep 2014, 23:01

Virtu4l je napisao/la:
Hrvatska i Srbija stancaju mlade fudbalere kao na montaznoj traci. Ostavimo na stranu sistem, lige itd., jedan od razloga su sigurno i treneri. Zasto onda nas savez, koji je sad dosao do nekih para, ne uvede kao obavezu da nasi treneri mladih selekcija a sto ne i klubova, ne provedu tamo odredjeno vrijeme, nek se usavrsavaju, nek vide kako ti uspjesni sistemi funkcionisu. A moze i dalje da se prati nacionalni kljuc pa Hercegovci nek idu u Dinamo, ovi iz RS-a u Partizan, Zvezdu, Teleoptik. Posto klubovi nemaju para, savez bi to trebao da potpomogne, a posto je sve to u blizini, ne bi ni trebalo previse sredstava.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 sep 2014, 23:02

Head je napisao/la:
Fakat bi se moglo nesto odraditi, imam 3 druga studiraju u Grazu pa moram vidjeti s njima, recimo par dana prije tekme dodjem do njih, s njima na tekmu i onda poslije tekme ponovo do Graza i za Sarajevo.. Mora se poceti skupljati lova. A sto se tice vopija, dogovorit cemo se Nedo. :opaopa:
Haj' ti za Vels. :hmmmm: ;)
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 23:02

Goalgetter je napisao/la:Idealna prilika. Cijene karata ce biti od 30 do 40 € predpostavljam pa na dalje, ako ne i skuplje, posto igraju sa nama. Zavisi jos i od stadiona, mada ja mislim da bi se to trebalo igrati u Becu, u Ernst Happel Stadionu, jedino ako ne bi probali igrati u Salzburgu ili Klagenfurtu.
Ma u Beču se igra 100% A na kraju krajeva,nije ni bitno,okupacija će biti veća od one Austrougarske :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], greenwood i 45 gostiju.