Unknown Genius je napisao/la:Dobro, ako više volite gledati slabije igrače u reprezentaciji, onda ko sam ja da se tome protivim.
Potencijali su za mladu repku ako već ima neko kvalitetniji za A-tim.
Mada sam davno napisao da sam za da se pozove Cimirot pa čak i Radovac, upravo iz tog razloga da se mogu prodati. Ali ne nauštrb Štilićevog poziva i da mu uzimaju mjesto u timu kad je onako dobar igrač. O tome se radi.
izvini, je li pričamo o štiliću ili o ronaldinju?
interesantno zvali su ga selektori i ranije pa nije da je nesto oduševio ih...
on je sa 26 godina dogurao do toga sa se nakon godine u turskoj vrati u poljsku ligu ... dakle sa 26-27 godina on jos uvijek nije napravio jači transfer... a u tim ga godinama sigurno niko neće kupiti, dok evo Cimirota trazila Borusija m. I NASI GA NISU PUSTILI jer su davali malo love (milion i dvjesta eura) i koliko sam ja shvatio on ide u Cardiff iduce godine

a s obzirom na ulaganja u Cardiffu oni su vjerovatni ucesnik EPL iduce sezone, pa ti skontaj jel bolje buduceg igraca eng. pl. ili u najmanju ruku Bundeslige zvati ili zvati "poljaka" od 27 godina... a Štilić nebi sigurno mogao igrati prije medunjanina i pjanica, a ni hajrovica i lulica, tako da je apsolutni visak jer igra u fazonu misketa, a mnogo je slabiji od misketa, tako da nit nam treba izvođač slobodnih niti fantazista (imamo pjanica) , nama trebaju radilice tipa Bešića jer zamjene nemamo
hvala