Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 05 sep 2014, 16:11

Osim je na jednoj utakmici Nikića ostavio na na klupi, i tada su navijači počeli skandirati: Hoćemo Nikolu...?
- Poslao je on mene na zagrijavanje. I ja tako trčkaram 70 minuta.
Prokuho. Publika viče Nikola, Nikola,... Pozove me Osim do klupe, pet minuta prije kraja, i ja se počnem skidati. A on će: Ne, ne, nećeš na teren. Ja kažem: šefe što neću, a on veli: Ti ćeš gore. Što ću gore, pitam. Osim kaže: Pa vidiš da te traže. I ja se obučem i među navijače...

Ovako bi Susic trebao uraditi :mrgreen:

Clutch
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Clutch » 05 sep 2014, 16:11

Unknown Genius je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la: Za mlade su predviđena U-21 takmičenja, što je sasvim logično.
Razmišljaj malo dublje od toga. Momci igraju u Premijer Ligi BiH. Naravno da će se lakše prodati ako imaju status A reprezentativaca. Klubovi će više zaraditi, oni će naći bolji angažman, a samim tim veća je šansa da ispune svoj potencijal. Svi sretni.
A i kada pričamo samo o kvaliteti, i Cimirot i Zakarić već sad kvalitetom apsolutno zaslužuju poziv u A repku.
Sada kada smo u situaciji da smo izgubili bitnog člana prvih XI, zar da više pažnju posvetimo prodaji nekih igrača nego pronalasku njegove zamjene?

Zaslužuju oni poziv, slažem se. Ali ne prije Štilića, ni u kom slučaju, i to je bit ove diskusije. U reprezentaciju idu najbolji, a ne oni koji se trebaju preko nje prodati, bar ne u ovoj situaciji.
Nisu pozvani da bi se prodali, nego je to samo razlog više zašto da se pozovu oni, a ne Štilić. Obojica su veliki potencijal, i biće nam vrlo bitni igrači u budućnosti. O tom se radi.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 05 sep 2014, 16:16

Dobro, ako više volite gledati slabije igrače u reprezentaciji, onda ko sam ja da se tome protivim.

Potencijali su za mladu repku ako već ima neko kvalitetniji za A-tim.

Mada sam davno napisao da sam za da se pozove Cimirot pa čak i Radovac, upravo iz tog razloga da se mogu prodati. Ali ne nauštrb Štilićevog poziva i da mu uzimaju mjesto u timu kad je onako dobar igrač. O tome se radi.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 sep 2014, 16:23

calcio je napisao/la:Osim je na jednoj utakmici Nikića ostavio na na klupi, i tada su navijači počeli skandirati: Hoćemo Nikolu...?
- Poslao je on mene na zagrijavanje. I ja tako trčkaram 70 minuta.
Prokuho. Publika viče Nikola, Nikola,... Pozove me Osim do klupe, pet minuta prije kraja, i ja se počnem skidati. A on će: Ne, ne, nećeš na teren. Ja kažem: šefe što neću, a on veli: Ti ćeš gore. Što ću gore, pitam. Osim kaže: Pa vidiš da te traže. I ja se obučem i među navijače...

Ovako bi Susic trebao uraditi :mrgreen:
Trebala bi raja skandirati: "Hoćemo Tinčeka, hoćemo Tinčeka" :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 sep 2014, 16:31

Unknown Genius je napisao/la:Dobro, ako više volite gledati slabije igrače u reprezentaciji, onda ko sam ja da se tome protivim.

Potencijali su za mladu repku ako već ima neko kvalitetniji za A-tim.

Mada sam davno napisao da sam za da se pozove Cimirot pa čak i Radovac, upravo iz tog razloga da se mogu prodati. Ali ne nauštrb Štilićevog poziva i da mu uzimaju mjesto u timu kad je onako dobar igrač. O tome se radi.
izvini, je li pričamo o štiliću ili o ronaldinju?
interesantno zvali su ga selektori i ranije pa nije da je nesto oduševio ih...

on je sa 26 godina dogurao do toga sa se nakon godine u turskoj vrati u poljsku ligu ... dakle sa 26-27 godina on jos uvijek nije napravio jači transfer... a u tim ga godinama sigurno niko neće kupiti, dok evo Cimirota trazila Borusija m. I NASI GA NISU PUSTILI jer su davali malo love (milion i dvjesta eura) i koliko sam ja shvatio on ide u Cardiff iduce godine :) a s obzirom na ulaganja u Cardiffu oni su vjerovatni ucesnik EPL iduce sezone, pa ti skontaj jel bolje buduceg igraca eng. pl. ili u najmanju ruku Bundeslige zvati ili zvati "poljaka" od 27 godina... a Štilić nebi sigurno mogao igrati prije medunjanina i pjanica, a ni hajrovica i lulica, tako da je apsolutni visak jer igra u fazonu misketa, a mnogo je slabiji od misketa, tako da nit nam treba izvođač slobodnih niti fantazista (imamo pjanica) , nama trebaju radilice tipa Bešića jer zamjene nemamo :)
hvala

ronaldo99
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ronaldo99 » 05 sep 2014, 17:15

velez_mostar je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:I opet pape dozivi ovacije koje i zasluzuje, ipak je on taj koji je odveo repku prvi put na veliko takmicenje, a aBda i za dvije godine ce opet biti na euru...ne znam sta vam nije jasno kad kaze da je nezadovoljan drugim poluvremenom, pa hajtovic nista napravio nije kako je usao u igru, vedo iako je dao dva gola ispronasivao se samo tako, jednostavno covjek trazi od njih da igraju 90 minuta kao da je 0-0 i da se bore bez obzira sto ie sa druge strane jedan lihtenstajn, i na kraju nadam se da necemo igrti vise ovako ove trening prijateljske utakmice ;)
Sta ce Hajrovic, ili bilo ko drugi napraviti kad svak' igra sve, ne zna se ko je bek, ko napadac, ima li krila..apsolutno nista..isto muhe bez glave, a to je sve zasluga "zasluzenih" ovacija. :-)

Dok je na terenu bila ona ekipa koja se poznaje sve je bilo bolje, cim Susic treba napraviti koncept sa novim igracima, odma' se vidi kolika je ubleha.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
izvini nisam prepoznao strucnjaka u tebi, trebao si se ti kandidovati za selektora garant bi ti napravio neki koncept i svi bi te se divili i dozivio bi ovacije,,,

Boze dragi kakav smo mi napacen narod tacno ne trebamo uspijeti nikako, ne plasirati se nigdje uvijek govoriti jes nam malo falilo itd kao sto nam je prije trebalo...

bilo kako bilo pape ce nas ponovo odvesti na veliko takimicenje i ponovo ce vam zacepiti usta :kafa:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 sep 2014, 18:20

samoposteno je napisao/la:sto ce ubacivat avdiju ubacuje nove da ih provjeri posto avdija ima sigurno mjesto u reprezentaciji
:facepalm: :facepalm:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 05 sep 2014, 18:36

Ajax je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:sto ce ubacivat avdiju ubacuje nove da ih provjeri posto avdija ima sigurno mjesto u reprezentaciji
:facepalm: :facepalm:
jesam to nesto slago il je mozda avdija otjeran iz reprezentacije

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 sep 2014, 18:47

Dobar je Avdija kao zamjena za Hajrovica na krilu. Ja ga nekako ne vidim kao kvalitetnog desnog beka samo iz razloga sto je los defanzivno. ( uklizavanja, duel igra - oduzimanje lopti , presjecanje napada, losa fizicka kontakt igra ) Mislim da bi to bolje reprezentacije ( Belgija, Wales u ovoj grupi ) kao sve ostale na EP znale iskoristiti. Mujdza koji ne igra standardno je neuporedivo bolji igrac od njega. Ne mozes ih porediti bas nikako.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 05 sep 2014, 19:37

Safete daj dok jos nije kasno pojacaj nas, prihvati ponudu Irana.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 sep 2014, 19:41

AhmetNY je napisao/la:Safete daj dok jos nije kasno pojacaj nas, prihvati ponudu Irana.
Lave idi prati Salatica da vidimo da li je za repku ili ne, mani se Safeta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 05 sep 2014, 21:36

Koliko uvreda je bilo na racun Safeta radi nepozivanja Prcica. Momak izgubio previse lopti protiv slabasnog Lihtenstajna. Da je Tino Sven Susic izgubio i pola lopti kao sto je Prcic, bio bi prosto "razapet" ovdje komentarima. Bilo bi lijepo od doticnih pljuvaca da bar smognu snage da se izvine nasem najboljem selektoru.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 sep 2014, 21:39

JOS NIJE KASNO ZA OSTAVKU, SAFETE. POKAZI DA IMAS OBRAZA!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 21:39

Polako Ole, sačekaj utorak, nemoj da te Aco ponovo prevaspitava :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 sep 2014, 21:41

Pa znas prcica se brani on je nov, a ovaj je od strikana on mora biti savrsen da bi se reklo bravo tino, a decko stvarno igra u najmanju ruku vise nego dobro za hajduk, asistira pogadja, ok niko ne kaze da prcic nece biti dobar ali juce protiv onakvog protivnika jako lose izdanje ;)

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 sep 2014, 22:04

Virtu4l je napisao/la:Polako Ole, sačekaj utorak, nemoj da te Aco ponovo prevaspitava :rol:
:rol: :rol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 05 sep 2014, 22:31

za bht premijer ligu goran zakaric je itekako dobar igrac, medju najboljima, ali treba imati na umu da on kao igrac dinama nije uopce nasao svoje mjesto u dinamovoj filijali lokomotivi nego je vracen u siroki, ako nam je to nas potencijal onda se stvarno moramo zabrinuti. Mada bih ja stvarno svim srcem zelio da u Zakaric izraste u velikog igraca.
takodjer, ne kuzim ove koji potenciraju stiliceve godine i da je on star, za reprezentaciju bi trebali igrati najbolji u tom trenutku. Npr. Sergej Barbarez je svoj puni procvat poceo dozivljavati bas sa 26-27 godina, a znamo kakva je njegova karijera bila kasnije. Znaci, ako zasluzujes mjesto u reprezentaciji, godine ne treba da budu bitne, mladim igracima koji obecavaju nagrada treba da bude i sami poziv..
Volim te Bosno!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 sep 2014, 22:49

Samo je ljubiteljima trenerskog maga iz Zavidovica igrac od 26 godina star.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 22:50

Da napomenem, Semir Štilić nema nikakav nesporazum sa selektorom, ni on, ni bilo ko iz njegove porodice (otac).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 sep 2014, 22:53

Kakve to ima veze sa njegovim godinama i igrackim kvalitetama?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.