Head je napisao/la:Miralem sa svoje 24 godine je vec napravio vise u karijeri nego Misimovic sa 32.

Gdje ćeš ovo izjaviti za čovjeka koji je sa Džekom u Wolfsburgu izdominirao Bundesligu.
Šta sve neću pročitati na ovom forumu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Head je napisao/la:Miralem sa svoje 24 godine je vec napravio vise u karijeri nego Misimovic sa 32.
Jedna utakmica ne moze biti relevantna u ocjeni jednog igraca, imas prosjek i statistiku za dublje analize igracaVirtu4l je napisao/la:Pjanić je inače pokazao klasu u kvalifikacijama, posebno u onoj najvažnijoj, protiv Grčke.
Opcenito ne mozes uzeti jednu utakmicu kao argumenat za/protiv jednog igraca, osnov fudbala.Virtu4l je napisao/la:Sigurno da ne može biti relevantna utakmica u kojoj igrač nije ni igrao![]()
![]()
Edin Džeko i Miralem Pjanić su naši najbolji, najvrijednij igrači, world class, najveće zvijezdeDonCorleone je napisao/la:Bolji je od Misimovica, meni dosta.Virtu4l je napisao/la:Rekao sam na početku, Miralem Pjanić nije lider i najbolji igrač Bosne i HercegovineBurundi je napisao/la:Šta tačno hoćeš da kažeš virtual ili samo skupljaš postove?
Da Bog da ja tebe citirao za pet godina i rekao ti bravo majstoreBurundi je napisao/la:Ustvari nećemo ni tada jer će učinak Misketa biti smiješan u odnosu na Mireta.
Razmisli malo, cas igra u vezi, pa ga vidis na krilu, onda trci iza napadaca, a na SP-u je bio zadnji vezni. Polivalentan jeste, ali to ne mijenja cinjenicu da pile-strateg ne zna kud glavom udara.Virtu4l je napisao/la:Uvijek neko drugi kriv.
Eto vidis, tu nam se misljenja vec razilaze, dakle u samom startuVirtu4l je napisao/la:Svačiji uspjeh u reprezentaciji zavisi samo od njega samog.
Baš.Saurman je napisao/la:Head je napisao/la:Miralem sa svoje 24 godine je vec napravio vise u karijeri nego Misimovic sa 32.![]()
Gdje ćeš ovo izjaviti za čovjeka koji je sa Džekom u Wolfsburgu izdominirao Bundesligu.
Šta sve neću pročitati na ovom forumu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], EdinjoBos, Kaunas, NerminFatic i 51 gost.