Zašto ga onda većina ovdje naziva liderom?viKK je napisao/la:očekuješ od njega nešto što vjerovatno nikada nećeš dobiti, samo kako bi mogao nastaviti isto da pričaš.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ko ga naziva liderom? ja sigurno ne.
smiješno mi je da se vrtiš lijevo-desno gore-dole, sada smo se sveli na ovo što uopšte nema veze sa tvojom prvom izjavom, a to je kako pjanić nije ništa donio reprezentaciji i kako su bešić i kolašinac više pridonijeli.. kada su tu svi servirali argumente (uključujući i mene), okrenuo si se na drugu temu i samo vučeš u svoju stranu i ne popuštaš.
smiješno mi je da se vrtiš lijevo-desno gore-dole, sada smo se sveli na ovo što uopšte nema veze sa tvojom prvom izjavom, a to je kako pjanić nije ništa donio reprezentaciji i kako su bešić i kolašinac više pridonijeli.. kada su tu svi servirali argumente (uključujući i mene), okrenuo si se na drugu temu i samo vučeš u svoju stranu i ne popuštaš.
- AlfredBorden
- Kontakt:
Head je napisao/la:Miralem sa svoje 24 godine je vec napravio vise u karijeri nego Misimovic sa 32.

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Ma niko ga nije nazvao liderom ali mora nekako promijeniti temu i diskusiju jer se na prethodne dvije stranice obrukao vise puta..Sad ce vjerovatno prica o Spahicu ( ustvari to je vec pokusao ),ajde da vidimo na koju stranu ce sad okrenuti diskusiju i dokle cemo doci
Pa sve je to usko povezano. Pjaniću se godinama traže opravdanja, te Misimović, te Ćiro, a ne vidim argumente, vidim samo spinovanje. Bez Pjanića se pokazalo da možemo (Grčka), a bez Kolašinca i Bešića smo na konopcima.viKK je napisao/la:ko ga naziva liderom? ja sigurno ne.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Opet Virtu hekla... 
Miske 24 godine- Bochum(prvak cvajte)
Pjanic 24 godine Roma(liga sampiona)
Sabura barem jos dvije godine, dok Miske ne predje u Vukove..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
kako li samo preko tih konopaca dodjosmo do prvog mjesta u grupi 

Laž! Upiši u pretragu iznad riječ 'lider' pa ćeš da vidiš. Ne valja lagatimirzatele je napisao/la:Ma niko ga nije nazvao liderom

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije ti ovo nikakvo mjerilo.Juventinisimo je napisao/la:Opet Virtu hekla...
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- DonCorleone
- Kontakt:
On je kulturan momak, to je ogromna razlika, ima muda, ali ih koristi u druge svrheVirtu4l je napisao/la:
1. Kritikujem ga jer je uvijek bio u podređenoj ulozi, jer nema muda da pokaže da je on lider (problem koji ima i u klubovima), jer ga taj isti Emir Spahić ućutkava kao curicu, jer mu uzimaju loptu iz ruke i ne daju mu da izvodi slobodnjak, a taj isti Spahić ga ponovo ponižava na terenu. Ivica Osim mu je postavio to isto pitanje i opet nije znao da odgovori, dakle i Osim ga kritikuje zbog istih stvari kao ja,

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ti ne možeš mijenjati nečiji karakter. Nije svako rođen da bude lider, ali to istovremeno ne znači da ne može biti odličan igrač. Mire je pristojan i skroman momak koji neće staviti sebe ispred interesa kluba ili reprezentacije. Radije će se podrediti kolektivu zarad rezultata, što je pozitivna osobina. A njegov značaj za cjelokupnu organizaciju igre je veći nego što ga (je) bilo ko ima(o) u repki. Ja to tako gledam, ti ne gledaš. Sa mnom će se identificirati određene osobe, isto kao i s tobom.Virtu4l je napisao/la:Kritikujem ga jer je uvijek bio u podređenoj ulozi, jer nema muda da pokaže da je on lider (problem koji ima i u klubovima), jer ga taj isti Emir Spahić ućutkava kao curicu, jer mu uzimaju loptu iz ruke i ne daju mu da izvodi slobodnjak, a taj isti Spahić ga ponovo ponižava na terenu. Ivica Osim mu je postavio to isto pitanje i opet nije znao da odgovori, dakle i Osim ga kritikuje zbog istih stvari kao ja
Što se tiče Ivice, on je čovjek kojeg izuzetno cijenim, ali njegova izjava je bila u svrhu nabijanja samopouzdanja igračima (konkretno Pjaniću) jer je svjestan njegovog kvaliteta, daleko od toga da je to bila neka smišljena kritika koju mu je Osim uputio.
Spaha se oprostio od državnog dresa na identičan način kao i Miske, s tim što je prije toga uredno obavijestio selektora i stavio se na raspolaganje u budućnosti. Da li je možda i Zvjezdan otišao podvijenog repa, jer ja tu očito ne vidim razliku (osim piskaranja žute štampe željne tiraža)!?Virtu4l je napisao/la:Spahić je otišao podvijenog repa, pametnom dosta

Nije morala, ali je to učinila iz prostog razloga što ime "Safet Sušić" nosi sa sobom određenu težinu, koja je ostvarena ponajviše kroz prizmu igračke karijere, a koja se vrlo malo tiče njegovog selektorskog umijeća. Već sam napomenuo da ankete pokazuju sve manji broj njegovih pristalica, ali taj dio ti izgleda "nije bio bitan", jer (kao i još neki) ne idu u korist tezama koje zastupaš.Virtu4l je napisao/la:Tuzla nije morala da skandira čovjeku kojeg ne podržava, isto kao ni Gradačac, Zenica, Sarajevo

A u reprezentaciji mu je najbolji potez gol protiv Gane u prijateljskoj utakmiciDonCorleone je napisao/la:On zato kada uzme loptu u noge, proseva citavu odbranu i pola veznog reda AC Milana

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
diskusija je pocela od ove moje izjave zbog koje je tebi vjerovatno pritisak otisao iznad 150
Asmir Begovic,jedan od najboljih golmana na svijetu
Muhamed Besic bitniji i bolji igrac od Pjanica
Kolasinac bitniji i bolji igrac od Pjanica
Bez Besica i Kolasinca smo na konopcima ( i peti put te pitam kako onda zavrsismo prvi u grupi )
Noc i rasprava za zaborav sto se tebe tice,uostalom kao i svaka u kojoj pises duze od jedne recenice
a onda su se redale tvoje izjave za arhive,ajmo redom :Nas najbolji igrac i covjek koji nosi i nosit ce nasu igru jos 10 godina napokon dobio i broj koji zasluzuje
Asmir Begovic,jedan od najboljih golmana na svijetu
Muhamed Besic bitniji i bolji igrac od Pjanica
Kolasinac bitniji i bolji igrac od Pjanica
Bez Besica i Kolasinca smo na konopcima ( i peti put te pitam kako onda zavrsismo prvi u grupi )
Noc i rasprava za zaborav sto se tebe tice,uostalom kao i svaka u kojoj pises duze od jedne recenice
- Consigliere
- Kontakt:
Uporedite i Pjanica i Konjica kad ste tako fino poceli 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Rekao sam na početku, Miralem Pjanić nije lider i najbolji igrač Bosne i HercegovineBurundi je napisao/la:Šta tačno hoćeš da kažeš virtual ili samo skupljaš postove?

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Bolji je od Misimovica, meni dosta.Virtu4l je napisao/la:Rekao sam na početku, Miralem Pjanić nije lider i najbolji igrač Bosne i HercegovineBurundi je napisao/la:Šta tačno hoćeš da kažeš virtual ili samo skupljaš postove?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Zvjezdan Misimović više nije član reprezentacije Bosne i Hercegovine 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Jesu zato Kolasinac i Besic bez kojih ne mozemo (iako citave kvalifikacije bez njih) i koji su ispred Pjanica
.

Pjanić je inače pokazao klasu u kvalifikacijama, posebno u onoj najvažnijoj, protiv Grčke.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.