gonzales je napisao/la:Znam da će biti golova pa tipujem na ovo dvojeLjiljani87 je napisao/la:Mislim da bi moglo Austrija-BiH x2 2,5kv
hrabriji 2 6km :3
z2 @2,60
5+ @4,20
Premier

@ hrco dere, bravo meštre

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
gonzales je napisao/la:Znam da će biti golova pa tipujem na ovo dvojeLjiljani87 je napisao/la:Mislim da bi moglo Austrija-BiH x2 2,5kv
hrabriji 2 6km :3
z2 @2,60
5+ @4,20
Premier
očekivano lagano golovi a za prelaz šteta bilo je 2-0 u 40.min i u 45-oj 2-2zgmiky je napisao/la:Skive - AB Copenhagen oba daju i 3+ 2.05
ovo ide na veći ulog
Skive - AB Copenhagen 1/2 ili 2/1
WTT
i ja sam na ovo natrpaohrcxxx je napisao/la:coventry-gillingham oba daju 3+
williams
kof:2.3 ulog:cijeli današnji profit...
listic za visok ulog (lopta je okrugla...)
ja nikako ovo ne mogu naci na wwinuhrcxxx je napisao/la:coventry-gillingham oba daju 3+
williams
engleska treca liga...arelinho je napisao/la:ja nikako ovo ne mogu naci na wwinuhrcxxx je napisao/la:coventry-gillingham oba daju 3+
williams
nasao sam par ali nigdje nema ono kad otvoris sva kladjenja za taj par tip oba daju i 3+hrcxxx je napisao/la:engleska treca liga...arelinho je napisao/la:ja nikako ovo ne mogu naci na wwinuhrcxxx je napisao/la:coventry-gillingham oba daju 3+
williams
mislim da će talijani dobiti 1-0 ili 2-0, manje od 3 gola po meni, sretno!Ljiljani87 je napisao/la:Italija-Srbija x2 (2,00) ili 2 (4.70)
Ne bi me cudilo da se završi 3:2zgmiky je napisao/la:mislim da će talijani dobiti 1-0 ili 2-0, manje od 3 gola po meni, sretno!Ljiljani87 je napisao/la:Italija-Srbija x2 (2,00) ili 2 (4.70)
Ipak ide Srbija, bravo !
kao sto reko, lopta je okrugla, danas na nuli sutra popravni!hrcxxx je napisao/la:coventry-gillingham oba daju 3+
williams
Kao što rekohLjiljani87 je napisao/la:Ne bi me cudilo da se završi 3:2zgmiky je napisao/la:mislim da će talijani dobiti 1-0 ili 2-0, manje od 3 gola po meni, sretno!Ljiljani87 je napisao/la:Italija-Srbija x2 (2,00) ili 2 (4.70)
Ipak ide Srbija, bravo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.