HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Bravo Siroki, nek ste pokazali Janezima kako se igra kosarka u BiH, a onome primitivcu Zdovcu treba zabraniti ulaz u drzavu, prvo poslije poraza od Bosne dize hajku na sudije, pa danas u Sirokom, pa ispade da Bosanci i Hercegovci ne smiju dobiti zmajceke?
Samo deri janeze
Samo deri janeze
Cuva Bog Zelju svog!
fino covjek rek'o ja poslus'o i nesto se dobilo sitnohomer je napisao/la:olimpiji otisli redom-slokar,walsh,golubović.. treba to iskoristit,i na terenu a i u kladionici.kvota je i dalje 2.4

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kad sam ja rekao ''setnja'', pih. 'ta ce Olimpija.
[quote=''neno'']auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, jesmo skromni..........[/quote]
Pa, to je samo priimjer, Thomas kao skakacka i motivacijska klasa, Walsh kao suterska, i tako.

[quote=''neno'']auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, jesmo skromni..........[/quote]
Pa, to je samo priimjer, Thomas kao skakacka i motivacijska klasa, Walsh kao suterska, i tako.

...Život za Široki...
wade je napisao/la:fino covjek rek'o ja poslus'o i nesto se dobilo sitnohomer je napisao/la:olimpiji otisli redom-slokar,walsh,golubović.. treba to iskoristit,i na terenu a i u kladionici.kvota je i dalje 2.4
aj nek si ti bar dobio,mene cedevita x za 1000

p.s. čestitke našim momcima na borbi,jos jedna odlična tekma i velika pobjeda..jos doma možemo uzet cedevitu i fmp!
ponosna moja je zemlja HERCEGOVINA!!
bravo za mene......kao sto sam i rekao.....neno#4 je napisao/la:to bi kontraproduktivno bilo....ja sam cuo da princ treba da ide u latviju(ventspils) ili sam ja nesto fulao....pa taj puljko kakav je lud, ali npr. da dodje situacija da bosna kojim slucajem eventualno opstane bi bio korisniji u finalu milion puta....jer uvijek se nalozi i uvijek tricama zatrpa nas.....homer je napisao/la:princ uskoro dolazi,puljko odlazi al neznam gdje a i velić isto želi veću plaću!
P.S. danas hladno 10-15 razlike za siroki![]()
![]()
![]()
![]()
..treba staviti kucu na siroki, samo ozbolta treba "prebit", vlado ce da da svoje..nadamo se da cu biti uspjesan kao sto sam bio i protiv cibone, partizana, hemofarma
![]()
![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
daj jel zna itko ko su ta pojačanja, tko bi trebao doći?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
šampioni je napisao/la:daj jel zna itko ko su ta pojačanja, tko bi trebao doći?
ne zna se još ništa
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
šta je ovo i špralja se ozljedio neće putovat u kragujevac svega 8-9 igrača imamo zdravi,ali opet se nadamo pobjedi,evo sad se vidi da i nas sreća ne mazi nimalo
-
- Kontakt:
Evo pratim text prenos Sirokoga i nemogu vjerovat da smo samo 5 koseva dali u 3 cetvrtini,
,Tu su Veliceve greske,covek se izgubi i nezna kakvu igru da postavi

-
- Kontakt:
jbg vidi s koliko je široki igrača nastupio s 8,špralja,siriscevic,ruzic,ramljak nisu igraligeorge town je napisao/la:Evo pratim text prenos Sirokoga i nemogu vjerovat da smo samo 5 koseva dali u 3 cetvrtini,,Tu su Veliceve greske,covek se izgubi i nezna kakvu igru da postavi
24-5 u 3\4. To su svi naši kluboi loši u toj četvrtini 

-
- Kontakt:
je to sve ali dati samo 5 koseva e to nemogu razumit.idemo dalje,jedva cekam kad ce ona sugava cedevita docSteve Urkel je napisao/la:jbg vidi s koliko je široki igrača nastupio s 8,špralja,siriscevic,ruzic,ramljak nisu igraligeorge town je napisao/la:Evo pratim text prenos Sirokoga i nemogu vjerovat da smo samo 5 koseva dali u 3 cetvrtini,,Tu su Veliceve greske,covek se izgubi i nezna kakvu igru da postavi
muta (op.aut. trener radnickog)george town je napisao/la:je to sve ali dati samo 5 koseva e to nemogu razumit.idemo dalje,jedva cekam kad ce ona sugava cedevita docSteve Urkel je napisao/la:jbg vidi s koliko je široki igrača nastupio s 8,špralja,siriscevic,ruzic,ramljak nisu igraligeorge town je napisao/la:Evo pratim text prenos Sirokoga i nemogu vjerovat da smo samo 5 koseva dali u 3 cetvrtini,,Tu su Veliceve greske,covek se izgubi i nezna kakvu igru da postavi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
malo za nepovjerovat,samo 5 koseva u cetvrtini,a primit 24
jbg,sta je tu je,idemo dalje 

-
- Kontakt:
ima li itko potvdrdjenu informaciju da ce i slj. sezone NLB liga imati 14 klubova umjesto 12 i da ce BiH imati i dalje 2 predstavnika (Siroki i Bosna) 

kazu da ce bit opet 2 predstavnika
a cedevitu od limuna treba razbiti duzni su nam

a cedevitu od limuna treba razbiti duzni su nam
14 clubs also in the future, Nymburk joining the NLB Leaguegeorge town je napisao/la:ima li itko potvdrdjenu informaciju da ce i slj. sezone NLB liga imati 14 klubova umjesto 12 i da ce BiH imati i dalje 2 predstavnika (Siroki i Bosna)
The NLB League General Assembly, which was held in Ljubljana on Monday, finished with some important decisions. In the upcoming season 2010/11 the league will count 14 clubs and not 12 as it was previously decided and will also welcome a newcomer, which doesn't come from the region. The Czech club Nymburk was given one of three wild-cards for the 2010/11 season …
Zvanični sajt NLB lige.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
da istina je..danas na sjednici odluceno..ostaje 14 klubova ali po drugom se principu ide...
znaci:
max je 4 kluba po drzavi..
sve zemlje po jedan, pa onda sa najboljim koeficijentom, pa sa najboljim u prosloj pa po euroligi tako da Hrvatska i Srbija dobiju odmah 4, a onda će ostat 3 mjesta i to će biti pozivnice.
jedan de ovom novom Nymburku iz Češke koji je na 3 godine potpisao, tako da na kraju ispada zagarantirano BiH i Slovenija po 2 kluba..
što je svakako super..
ako sam dobro skontao
znaci:
max je 4 kluba po drzavi..
sve zemlje po jedan, pa onda sa najboljim koeficijentom, pa sa najboljim u prosloj pa po euroligi tako da Hrvatska i Srbija dobiju odmah 4, a onda će ostat 3 mjesta i to će biti pozivnice.
jedan de ovom novom Nymburku iz Češke koji je na 3 godine potpisao, tako da na kraju ispada zagarantirano BiH i Slovenija po 2 kluba..
što je svakako super..
ako sam dobro skontao
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ako je ovo istina, da ce slijedeće godine igrati 2 kluba, mislim da su bosni šanse za opstanak minimalne...niti će ih pustiti zvezda , a ni fmp, a da ne govorim o partizanu...oni će svi igrati za igokeu 100%...ako bosna ispadne ne može dobiti pozivnicu, to je neki dan rekao onaj BILIĆ!!!! Helios ce dobiti ako ništa radničkog, i bosni se ne piše, TO JE MOJE MIŠLJENJE!!!