Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kobe24
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la kobe24 » 05 sep 2014, 16:22

Virtu4l je napisao/la:Sumnjam da ce on ikad dostici nivo jednog Dzeke ili Begovica u reprezentativnom dresu, cak je po doprinosu trenutno iza Kolasinca i Besica.
Definitivno smaras s ovim svakodnevnim glupostima! Nekad sam te smatrao za ozbiljnog forumasa, sto si ti uistinu i bio, al' u zadnje vrijeme...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 05 sep 2014, 16:23

Virtu4l je napisao/la:Sumnjam da ce on ikad dostici nivo jednog Dzeke ili Begovica u reprezentativnom dresu, cak je po doprinosu trenutno iza Kolasinca i Besica.
Odigrao je jednu utakmicu bez Misimovica... Daj mu barem malo vremena da vidimo kakav je kao glavni komandant.

Ja vjerujem u njega, mali ima nevjerovatan pregled igre.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 sep 2014, 16:24

Vi bas ne znate prepoznati kad neko s namjerom trola.
1946

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 sep 2014, 16:25

idi trolaj na temu papeta ili tako nešto, tamo gdje se inače trola, nemoj ovu temu kvariti

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 16:29

Samo me argumenti interesuju, tu politiku prosipaje tamo gdje ste navikli. Cuj najbolji igrac reprezentacije, ej, najbolji...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 05 sep 2014, 16:30

Virtu4l je napisao/la:Samo me argumenti interesuju, tu politiku prosipaje tamo gdje ste navikli. Cuj najbolji igrac reprezentacije, ej, najbolji...
A argument je šta? Golovi i asistencije?
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Mudrinjo
Kontakt:

Post Postao/la Mudrinjo » 05 sep 2014, 16:31

Sa Vedom i Dzekom u prvoj postavi, Pjanic je ko izmisljena desetka, koji moze i doci dublje po loptu. Odlazak Misketa se nece ni osjetiti (dapace, mislim imda je bolje da je otisao), dok cemo se Spahe sjetiti nazalost.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 05 sep 2014, 16:32

Mudrinjo je napisao/la:Sa Vedom i Dzekom u prvoj postavi, Pjanic je ko izmisljena desetka, koji moze i doci dublje po loptu. Odlazak Misketa se nece ni osjetiti (dapace, mislim imda je bolje da je otisao), dok cemo se Spahe sjetiti nazalost.
Pjanić nije desetka.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 16:34

Znam ja da je on idol mladjih generacija i novopecenih fanova reprezentacije tipa DonCorleone i slicni, ali nema to veze sa realnoscu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mudrinjo
Kontakt:

Post Postao/la Mudrinjo » 05 sep 2014, 16:37

Unknown Genius je napisao/la:
Mudrinjo je napisao/la:Sa Vedom i Dzekom u prvoj postavi, Pjanic je ko izmisljena desetka, koji moze i doci dublje po loptu. Odlazak Misketa se nece ni osjetiti (dapace, mislim imda je bolje da je otisao), dok cemo se Spahe sjetiti nazalost.
Pjanić nije desetka.
U BIH jeste, to jest, bit ce. Ako igramo sa dva napadaca, ne treba nam klasicni 10 :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 16:46

Za pocetak bi bilo pametno da se dogovorite je li desetka ili nije, ako je desetka onda je jasno sta se ocekuje od njega...
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 sep 2014, 16:48

Clutch brate moj dobri ako te mogu zamoliti da ne citiras ovog trola koji je na mojoj listi gnjavatora baš zbog ovakvih izjava..Al posto se opet zakačio za moju izjavu da mu odgovorim iako ćete vidjeti njegov odgovor od 3-5 rijeci,provociranje bez argumenata i normalne priče

Ajde da uzmemo par igrača koji uopste mogu ući u taj izbor,koji igraju u većim klubovima

Begović - on je golman,i baš bi trebao bit neka zvijer da se kaže da je nas najbolji igrač.Sad za sad on je dobar golman,u reprezentaciji nije da je baš imao puno posla,i naravno da ne može se smatrati najboljim

Kolašinac - budućnost repke,vidjet čemo koliko ćeigrati u schalkeu,ali reci da ima više uticaja od pjanića iako je odigrao jednocifren broj utakmica a u jednoj od najvažnijih autogol može samo forumas sa moje liste gnjavatora

Bešic - sjajan momak ttakođer budućnost repke,ali sad za sad rezerva u klubu i zalosno je porediti ga s Pjanom

Dzeko - jedini o kome bi se moglo diskutovati...Ali evo reci ću što je za mene Pjanić bitniji,samim tim bolji..Govorimo o momku koji već ima iskustva u ligi prvaka sa samo 24 godine..Već drugu sezonu je jedan od najvažnijih igrača u svom klubu,dok Dzeko iako daje bitne golove,zbog trenera ili ssamog sebe je još daleko od standardnog prvotimca..Također pjana je dosta puta igrao na neprirodnoj poziciji u repki jer je svestran i sposoban..Ima tek 24 godine,igra na najvažnijoj poziciji u repki,kreira i za mene je najbolji igrač

LP

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 05 sep 2014, 16:52

zar postoje ljudi kojima nije kristalno jasno da je pjana nas najbolji igrac? :yawn:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 sep 2014, 16:53

AlfredBorden je napisao/la:zar postoje ljudi kojima nije kristalno jasno da je pjana nas najbolji igrac? :yawn:
Dobro je jedino što su to isti oni koji vrijeđaju Spahu i podržavaju Sušića pa je lako zaključiti o kakvim mozgovima se radi

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 sep 2014, 17:02

Ah da, kako da ne. Zato je uz Besica igrac koji je najvise pretcrao na SP, koji je pripremio najvise prilika za nas tim i koji je uvijek ocijenjen medju najboljima. Ko je bio nas najbolje ocijenjen igrac nakon sedam dana SP-a?
Je li Begovic mozda? Misimovic?

To poredjenje Begovica sa Pjanicem je svakako nemoguce, jedan golman, zadatak mu da brani, drugi igrac sredine terena, mislim, pored najvece zelje da nadjem neku zajednicku paralelu, nema je.

Sto se tice tvog kvaziargumenta novopecenog navijaca, ne ide ti ni on bas u prilog, jer dugo pratis a malo shvatas, barem sto se Pjanica tice, tako da sam datum registrovanja nije relevantan za poznavanje fudbala. Ja sam uvijek (od prvog dana na forumu) govorio da je klasa igrac, davno prepozao, dok si se ti koprcao sa raznoraznim postovima a sada nema nazad i kada bi zelio.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Mudrinjo
Kontakt:

Post Postao/la Mudrinjo » 05 sep 2014, 17:05

Čuj rasprave. Ko je bolji za BIH Begovic, Dzeko ili Pjanic. :D stvarno, svaka vam cast. :crazy:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 sep 2014, 17:13

mirzatele je napisao/la:Clutch brate moj dobri ako te mogu zamoliti da ne citiras ovog trola koji je na mojoj listi gnjavatora baš zbog ovakvih izjava..Al posto se opet zakačio za moju izjavu da mu odgovorim iako ćete vidjeti njegov odgovor od 3-5 rijeci,provociranje bez argumenata i normalne priče

Ajde da uzmemo par igrača koji uopste mogu ući u taj izbor,koji igraju u većim klubovima

Begović - on je golman,i baš bi trebao bit neka zvijer da se kaže da je nas najbolji igrač.Sad za sad on je dobar golman,u reprezentaciji nije da je baš imao puno posla,i naravno da ne može se smatrati najboljim

Kolašinac - budućnost repke,vidjet čemo koliko ćeigrati u schalkeu,ali reci da ima više uticaja od pjanića iako je odigrao jednocifren broj utakmica a u jednoj od najvažnijih autogol može samo forumas sa moje liste gnjavatora

Bešic - sjajan momak ttakođer budućnost repke,ali sad za sad rezerva u klubu i zalosno je porediti ga s Pjanom

Dzeko - jedini o kome bi se moglo diskutovati...Ali evo reci ću što je za mene Pjanić bitniji,samim tim bolji..Govorimo o momku koji već ima iskustva u ligi prvaka sa samo 24 godine..Već drugu sezonu je jedan od najvažnijih igrača u svom klubu,dok Dzeko iako daje bitne golove,zbog trenera ili ssamog sebe je još daleko od standardnog prvotimca..Također pjana je dosta puta igrao na neprirodnoj poziciji u repki jer je svestran i sposoban..Ima tek 24 godine,igra na najvažnijoj poziciji u repki,kreira i za mene je najbolji igrač

LP
Ovo nisam ni vidio, ali je svaka na mjestu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 sep 2014, 17:17

Mali Princ će igrati tamo gdje mu odgovara, a hiljadu puta je objašnjeno koja je njegova prirodna pozicija i gdje se najbolje osjeća. Na kraju krajeva, on nije dizelaš kao neki i ne mora se vezati striktno za jednu poziciju, nego jedan od najpokretljivijih igrača koje imamo i kojeg ima svugdje na terenu. Današnji fudbal počiva na brzim promjenama strana, pozicija, dinamičnoj igri itd. a to što su neki zapali u sedamdesetim-osamdesetim i priznaju samo igrače koji postižu golove i asistiraju, to je druga stvar. U jednu ruku žalim takve ljude, jer će još desetak godina gledati našeg genijalca kako drži konce u svojim rukama i gospodari sredinom terena.

slika

:wave:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 sep 2014, 17:21

Hvala Bogu pa ima jos momaka na forumu koji posjeduju nesto siri pogled na desavanja oko Pjanica, stvarno zaboli glava citajuci negativne komentare oko ovakvog profila igraca.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 05 sep 2014, 17:26

Claus je napisao/la:Mali Princ će igrati tamo gdje mu odgovara, a hiljadu puta je objašnjeno koja je njegova prirodna pozicija i gdje se najbolje osjeća. Na kraju krajeva, on nije dizelaš kao neki i ne mora se vezati striktno za jednu poziciju, nego jedan od najpokretljivijih igrača koje imamo i kojeg ima svugdje na terenu. Današnji fudbal počiva na brzim promjenama strana, pozicija, dinamičnoj igri itd. a to što su neki zapali u sedamdesetim-osamdesetim i priznaju samo igrače koji postižu golove i asistiraju, to je druga stvar. U jednu ruku žalim takve ljude, jer će još desetak godina gledati našeg genijalca kako drži konce u svojim rukama i gospodari sredinom terena.

slika

:wave:
:thumbup: :thumbup:

:salut: :salut: :salut:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii, Sveti i 14 gostiju.