Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
16h, 18h, 20h, 22h.
Hrvatska u 18h.
Hrvatska u 18h.
- BurningLegion
- Kontakt:
Tesko cemo mi na kraj sa Francuzima, jako tesko u reketu. Igraju atletsku, fizicki jaku kosarku, a mi u reketu slabi na ovom prvenstvu, ne znam sta im se desilo sa priprema, na pripremama su sve ove momcadi dobivali, Grcku, Litvu i ostatak...dubrava je napisao/la:Prestao sam gledati utakmicu nakon što su Španjolci dali 52 koša u poluvremenu. Što je to bilo u nastavku?
Ako dobijemo Francuze (hm, hm), onda idemo na njih... Ali, obrana nam je nevjerojatno loša. Ne znam što se tu može i ako se išta može popraviti. Jer od priprema obrana (igra pod košem) nam je pretanka tako da na svakoj primamo minimum 70-ak koševa. A u napadu moramo gađati skoro baš sve.
Kako god, ako cemo tu uci u njihov mlin, to ce jaako tesko biti za izvuci.
Zoric malo je reci van forme ovo prvenstvo, j.ebo Repesa sebi sve sto ne zovnu Bilana, Planinica, Baraca i sl. umjesto Zorica i Andrica koji su mi beskorisni cijelo prvenstvo, no eto. A i Tomic ce morati odigrati fizicki dosta snaznije i angaziranije. Ne sporim ja njegov kvalitet i njegovu viziju, jedan je od najboljih asistenata od centara u Europi, ali mora se netko i potuci u reketu u obrani.
Odigra li se doduse konacno jedna prava obrana, zatvore prilazi nasem kosu i istjera Francuze na sut, tad vec imamo sanse jer imamo bolje sutere, ali moramo i mi svoju noc imati.
Jasno, cim tu nema Parkera ja ocekujem da kad ih zaustavis kvalitetnom obranom krenu sa nerezonskim sutevima, a tu ne smijemo jednostavno dopustati koseve, znaci, ''hvataj'' Lauvergnea, Batuma, Diawa po reketu, a izvana smo bolji.
Teesko, sosedi tu nemaju neke velike sanse, a ja cu ponoviti sta sam rekao prije prvenstva, jaa bih osobno bio zadovoljan da dodjemo do cetvrtfinala, znaci, po meni bi trebali dobiti jos bar Francuze, a onda sa Spanjolcima ko mu hebe mater, sta bude bude.Što se lijeve strane ždrijeba tiče, malo već unaprijed gledam, ali nadam se da naši zapadni susedi mogu Amerima zagorčat život.
Može satnica sutrašnjih utakmica, prije svega mislim na ove moje, mrsko mi guglati..
ahaBurningLegion je napisao/la:Tesko cemo mi na kraj sa Francuzima, jako tesko u reketu. Igraju atletsku, fizicki jaku kosarku, a mi u reketu slabi na ovom prvenstvu, ne znam sta im se desilo sa priprema, na pripremama su sve ove momcadi dobivali, Grcku, Litvu i ostatak...dubrava je napisao/la:Prestao sam gledati utakmicu nakon što su Španjolci dali 52 koša u poluvremenu. Što je to bilo u nastavku?
Ako dobijemo Francuze (hm, hm), onda idemo na njih... Ali, obrana nam je nevjerojatno loša. Ne znam što se tu može i ako se išta može popraviti. Jer od priprema obrana (igra pod košem) nam je pretanka tako da na svakoj primamo minimum 70-ak koševa. A u napadu moramo gađati skoro baš sve.
Zoric malo je reci van forme ovo prvenstvo, j.ebo Repesa sebi sve sto ne zovnu Bilana, Planinica, Baraca i sl. umjesto Zorica i Andrica koji su mi beskorisni cijelo prvenstvo, no eto. A i Tomic ce morati odigrati fizicki dosta snaznije i angaziranije. Ne sporim ja njegov kvalitet i njegovu viziju, jedan je od najboljih asistenata od centara u Europi, ali mora se netko i potuci u reketu u obrani.
to me citiras

a nemoj gledati pripremne, jer na pripremnim pravi treneri isprobavaju neke stvari i gledaju sta ne stima rezultat mu je nebitan, a prosjecno-losi igraju igru skoro pa onu koju ce igrati i trudi se dobiti utakmicu
a vec sam ti pisao da mu je jedina greska sto nije zvao bilana umjesto andrica i dao mu ulogu drugog centra, pogotovu sto odgovara njegovom nacinu igre, a tomic ne dok planinic sa losim zatvaranjem pick-a i stanko barac sa ozljedom nebi nista doprinijeli
a francuska vanjska linija nije ni sekudne slaba i razlika izmedzu vase i njihove mjeri se u nijansama, dok je njihov reket daleko fizicki mocniji od vaseg
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Slažem se.nerminh74 je napisao/la:meni je ova utakmica bila skoro pa identicna sa utakmicama koju godinu unazada kada je partizan bio dominantan u ABA ligi isto su se ponasaliXConTroL7 je napisao/la:spanija vjerovatno jedna od najodvratnijih reprezentacija ikad sto se kosarke tice , vristanje , gluma , plakanje na svaku odluku onako :/ nadam se da ce ih ameri odvalit 20 razlike
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BurningLegion
- Kontakt:
Ne moras biti Jackson da to skontas, nemoj si laskati.nerminh74 je napisao/la:ahaBurningLegion je napisao/la:Tesko cemo mi na kraj sa Francuzima, jako tesko u reketu. Igraju atletsku, fizicki jaku kosarku, a mi u reketu slabi na ovom prvenstvu, ne znam sta im se desilo sa priprema, na pripremama su sve ove momcadi dobivali, Grcku, Litvu i ostatak...dubrava je napisao/la:Prestao sam gledati utakmicu nakon što su Španjolci dali 52 koša u poluvremenu. Što je to bilo u nastavku?
to me citiras![]()
a nemoj gledati pripremne, jer na pripremnim pravi treneri isprobavaju neke stvari i gledaju sta ne stima rezultat mu je nebitan, a prosjecno-losi igraju igru skoro pa onu koju ce igrati i trudi se dobiti utakmicu
a vec sam ti pisao da mu je jedina greska sto nije zvao bilana umjesto andrica i dao mu ulogu drugog centra, pogotovu sto odgovara njegovom nacinu igre, a tomic ne dok planinic sa losim zatvaranjem pick-a i stanko barac sa ozljedom nebi nista doprinijeli
a francuska vanjska linija nije ni sekudne slaba i razlika izmedzu vase i njihove mjeri se u nijansama, dok je njihov reket daleko fizicki mocniji od vaseg

Sve to stoji, ali ne mozes ti ni na pripremnim utakmicama prikazati odredjenu igru, formu, obranu, a na prvenstvu ne, dok isto tako ne mozes cak ni na pripremama danas dobiti takve selekcije ako nemas potrebnu razinu i kvalitetu.
To je tvoje misljenje, ali smatram da su svi navedeni mogli komotno biti u rotaciji i ne bi nista losiji bili od Zorica (u ovoj formi) i Andrica, dapace bolje bi dosli u obrani (OK za Baraca, njemu jest nezgodno zbog ozljede, valid point) no eto, kasno je sad, a to su sve nagadjanja, jer neobicna je stvar kako se jedan igrac moze prilagoditi sustavu bolje ili losije nego sto bi netko ovako naizgled pretpostavio.
Fizicki mocniji, svakako, ali izvana ipak imamo prednost dok god tu nije Parker da probija obranu. Jasno da su kvalitetni i Francuzi tu, ali dodje li do toga da se ispucavamo izvana, mislim da smo ipak za tu nijansu bar bolji.
Ali to nece biti kljuc utakmice svakako, iako cemo morati tu biti na razini.
Ali to je samo teorija.
Kakav 'play off'
ovdje cak i Novi Zeland moze u polufinale.
Moze li se ko sjetit' onog lika sto je igrao u KK Bosni centar iz neke 'egzoticne' zemlje ? Da li je bio iz Paname odakle li..

Moze li se ko sjetit' onog lika sto je igrao u KK Bosni centar iz neke 'egzoticne' zemlje ? Da li je bio iz Paname odakle li..
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
lorredabrazzo je napisao/la:Kakav 'play off'ovdje cak i Novi Zeland moze u polufinale.

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Zadnja izmjena: phily, dana/u 10 sep 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Iz meča u meč, sve sam sigurniji da Španci neće osvojiti zlato. Čak šta više, usudiću se da napišem kako će biti eliminisani u četvrtfinalu ili polufinalu. Francuska, Hrvatska, Srbija, Grčka, Brazil... Neću ići toliko daleko da prognoziram koja od ovih ekipa će eliminisati Špance. Svima dajem iste šanse.
Ono što je sigurno, to ciganisanje, simuliranje, kalkulacije (u slučaju Španije, ne na ovom prvenstvu), pritisak na sudije, masakr pojedinih ekipa od strane sudija, na kraju kad se sve sabere i oduzme, nikome ništa dobro nije donelo. Možda u tom trenutku, ali na duže staze svakako ne.
Krenuću od Indijanapolisa 2002. godine. Finale SRJ - Argentina. Nekoliko odluka na štetu Argentine u finišu utakmice. Ja se sećam nepostojećeg faula na Divcu (koji je promašio oba bacanja) i odmah nakon toga faula nad Đinobilijem, čini mi se Jarić. Ili je bio faul nad Skonokinijem, nebitno. Zlato za SRJ. Nije bilo fer prema Argentincima koji su sami platili troškove da dođu na prvenstvo, prema ekipi koja je prva tukla Amere ali jbg, SRJ je u tom trenutku bila aktuelni evropski i svetski prvak.
Šta se dešava nakon tog finala ?
Argentina će u narednim godinama osvojiti olimpijsko zlato i bronzu, igrati još dva polufinala, po jedno na OI i SP. Većina tih igrača imaće i sjajne klupske karijere, a neki od njih igraju i ove godine na SP u Španiji.
Na drugoj strani počinje nagli pad srpske reprezentativne košarke (ili ako vam je draže, srpsko-crnogorske) i nakon 7 godina velikih uspeha, sledi 7 katastrofalnih godina. Tu bih posebno izdvojio 11. mesto na OI u Atini (gde je samo Angola ostala iza nas), debakl na Eurobasketu '05 na domaćem terenu, pozivnicu za SP '06 kao i eksperiment sa Mokom Slavnićem godinu dana kasnije. Duda Ivković je samo na kratko vratio nadu da dolaze neka bolja vremena.
Da se razumemo, ne kažem ja da je pad srpske košarke usledio zbog par sudijskih odluka ali nije loše ni to pomenuti zbog onog što ću dalje pisati. Samo želim reći da se na neki način vratilo i jednima i drugima za to finale.
Ne sećam se šta je bilo na EP '03 i OI '04. Usledio je Eurobasket u Srbiji i skandalozno suđenje na meču Španija - Hrvatska. Nakon tog meča Španci su izgubili u polufinalu od Nemačke predvođene Dirkom, a zatim 30 razlike od Francuza u meču za bronzu. Tu nije kraj. Na EP '07 Španija je kao domaćin izgubila od Hrvatske trojkom Tomasa u poslednjim sekundama.
Moram reći da me ovogodišnji SK neodoljivo podseća na taj Eurobasket u Španiji. Neću ništa pisati, samo ću vas podsetiti na nešto što ste verovatno gledali.
[youtube][/youtube]
A onda se u finalu desio J.R. Holden.
Idemo dalje, Eurobasket '09 u Poljskoj. Grci i Francuzi igraju jako zanimljiv meč, Grci se bolje snalaze, gube meč i idu do bronze. Francuzi idu kući posle meča sa Špancima. De Kolo postaje junak i tragičar, zavisi kako ko gleda na tu situaciju. Grcima se isplatilo kalkulisanje, osvojili su bronzu.
Da li im se stvarno isplatilo ?
To je bilo pre 5 godina. Nakon toga, Grci ne znaju šta je medalja. Grci ostaju bez OI u Londonu, tako što meč četvrtfinala kvalifikacionog turnira protiv Nigerije gube nakon prednosti od 12 poena na poluvremenu. Na kraju krajeva, Grci su dobili pozivnicu za SK.
Šta se dešava sa Francuzima ? Na naredna 2 Eurobasketa igraju u finalu, po jedno srebro i zlato. Grci su dobili dodatni šamar. Isto su pokušali i godinu dana nakon Poljske, na SP u Turskoj. Izgubili su meč u grupi od Rusa da bi u osmini izbegli Špance. Nakon toga, Francuzi su izgubili meč od Novog Zelanda i poslali Grke na Špance. Mogli su da pobede i izaberu međusobni duel sa Grcima ali...
Španci su u fazonu ''piši me tamo u svesku pa ću ti platiti na kraju meseca''. Tu je poraz na OI od Brazila da se izbegnu Ameri do finala, tu je poraz od Italije prošle godine da bi igrali sa Srbijom, tu je konstantno kukanje od lične do lične, iz meča u meč na ovogodišnjem SK, tu je katastrofalan sistem takmičenja a sve sa ciljem da se igra finale Španija - SAD.
Kad govorimo o protivnicima do finala...
Brazil - podsećam na nameran poraz na OI u Londonu, a verujem da ne mogu ponovo lako izaći na kraj sa Brazilom
Srbija - podsećam na biranje protivnika prošle godine i na očigledan pokušaj da se protivnik ponizi, isprovocira, dodajte po želji... I prošle godine i sinoć. I eventualni meč sa Srbijom bio bi drugi na prvenstvu.
Francuska - opet drugi meč, a takođe i činjenica da ih se Francuzi ne boje.
Grčka - eto ga gore taj video, neko se možda seća tog polufinala.
Hrvatska - to je možda na neki način i naplaćeno ali verujem samo delimično.
Radi se o odličnoj ekipi, odličnim košarkašima, malim ljudima (čast izuzecima) koji su željni zlata na domaćem terenu, na oproštaju nekoliko velikih igrača, koji imaju sudije ako zatreba, koji igraju odlično na ovom prvenstvu, koji su prvi favorit, zbog svega navedenog a i po mišljenju većine. I ja delim to mišljenje, moram priznati da ih je sjajno gledati (kad igraju samo košarku).
Ali... sve to su oni bili i 2007. godine, takođe na domaćem terenu. Jedina razlika je u tome što su sada SVIMA DUŽNI.
Sad počinje ono pravo. Ne znam za vas ali ja ću uživati u košarci u narednih 9 dana i nadati se novom Teodosiću, Holdenu, Tomasu...
Ono što je sigurno, to ciganisanje, simuliranje, kalkulacije (u slučaju Španije, ne na ovom prvenstvu), pritisak na sudije, masakr pojedinih ekipa od strane sudija, na kraju kad se sve sabere i oduzme, nikome ništa dobro nije donelo. Možda u tom trenutku, ali na duže staze svakako ne.
Krenuću od Indijanapolisa 2002. godine. Finale SRJ - Argentina. Nekoliko odluka na štetu Argentine u finišu utakmice. Ja se sećam nepostojećeg faula na Divcu (koji je promašio oba bacanja) i odmah nakon toga faula nad Đinobilijem, čini mi se Jarić. Ili je bio faul nad Skonokinijem, nebitno. Zlato za SRJ. Nije bilo fer prema Argentincima koji su sami platili troškove da dođu na prvenstvo, prema ekipi koja je prva tukla Amere ali jbg, SRJ je u tom trenutku bila aktuelni evropski i svetski prvak.
Šta se dešava nakon tog finala ?
Argentina će u narednim godinama osvojiti olimpijsko zlato i bronzu, igrati još dva polufinala, po jedno na OI i SP. Većina tih igrača imaće i sjajne klupske karijere, a neki od njih igraju i ove godine na SP u Španiji.
Na drugoj strani počinje nagli pad srpske reprezentativne košarke (ili ako vam je draže, srpsko-crnogorske) i nakon 7 godina velikih uspeha, sledi 7 katastrofalnih godina. Tu bih posebno izdvojio 11. mesto na OI u Atini (gde je samo Angola ostala iza nas), debakl na Eurobasketu '05 na domaćem terenu, pozivnicu za SP '06 kao i eksperiment sa Mokom Slavnićem godinu dana kasnije. Duda Ivković je samo na kratko vratio nadu da dolaze neka bolja vremena.
Da se razumemo, ne kažem ja da je pad srpske košarke usledio zbog par sudijskih odluka ali nije loše ni to pomenuti zbog onog što ću dalje pisati. Samo želim reći da se na neki način vratilo i jednima i drugima za to finale.
Ne sećam se šta je bilo na EP '03 i OI '04. Usledio je Eurobasket u Srbiji i skandalozno suđenje na meču Španija - Hrvatska. Nakon tog meča Španci su izgubili u polufinalu od Nemačke predvođene Dirkom, a zatim 30 razlike od Francuza u meču za bronzu. Tu nije kraj. Na EP '07 Španija je kao domaćin izgubila od Hrvatske trojkom Tomasa u poslednjim sekundama.
Moram reći da me ovogodišnji SK neodoljivo podseća na taj Eurobasket u Španiji. Neću ništa pisati, samo ću vas podsetiti na nešto što ste verovatno gledali.
[youtube][/youtube]
A onda se u finalu desio J.R. Holden.
Idemo dalje, Eurobasket '09 u Poljskoj. Grci i Francuzi igraju jako zanimljiv meč, Grci se bolje snalaze, gube meč i idu do bronze. Francuzi idu kući posle meča sa Špancima. De Kolo postaje junak i tragičar, zavisi kako ko gleda na tu situaciju. Grcima se isplatilo kalkulisanje, osvojili su bronzu.
Da li im se stvarno isplatilo ?
To je bilo pre 5 godina. Nakon toga, Grci ne znaju šta je medalja. Grci ostaju bez OI u Londonu, tako što meč četvrtfinala kvalifikacionog turnira protiv Nigerije gube nakon prednosti od 12 poena na poluvremenu. Na kraju krajeva, Grci su dobili pozivnicu za SK.
Šta se dešava sa Francuzima ? Na naredna 2 Eurobasketa igraju u finalu, po jedno srebro i zlato. Grci su dobili dodatni šamar. Isto su pokušali i godinu dana nakon Poljske, na SP u Turskoj. Izgubili su meč u grupi od Rusa da bi u osmini izbegli Špance. Nakon toga, Francuzi su izgubili meč od Novog Zelanda i poslali Grke na Špance. Mogli su da pobede i izaberu međusobni duel sa Grcima ali...
Španci su u fazonu ''piši me tamo u svesku pa ću ti platiti na kraju meseca''. Tu je poraz na OI od Brazila da se izbegnu Ameri do finala, tu je poraz od Italije prošle godine da bi igrali sa Srbijom, tu je konstantno kukanje od lične do lične, iz meča u meč na ovogodišnjem SK, tu je katastrofalan sistem takmičenja a sve sa ciljem da se igra finale Španija - SAD.
Kad govorimo o protivnicima do finala...
Brazil - podsećam na nameran poraz na OI u Londonu, a verujem da ne mogu ponovo lako izaći na kraj sa Brazilom
Srbija - podsećam na biranje protivnika prošle godine i na očigledan pokušaj da se protivnik ponizi, isprovocira, dodajte po želji... I prošle godine i sinoć. I eventualni meč sa Srbijom bio bi drugi na prvenstvu.
Francuska - opet drugi meč, a takođe i činjenica da ih se Francuzi ne boje.
Grčka - eto ga gore taj video, neko se možda seća tog polufinala.
Hrvatska - to je možda na neki način i naplaćeno ali verujem samo delimično.
Radi se o odličnoj ekipi, odličnim košarkašima, malim ljudima (čast izuzecima) koji su željni zlata na domaćem terenu, na oproštaju nekoliko velikih igrača, koji imaju sudije ako zatreba, koji igraju odlično na ovom prvenstvu, koji su prvi favorit, zbog svega navedenog a i po mišljenju većine. I ja delim to mišljenje, moram priznati da ih je sjajno gledati (kad igraju samo košarku).
Ali... sve to su oni bili i 2007. godine, takođe na domaćem terenu. Jedina razlika je u tome što su sada SVIMA DUŽNI.
Sad počinje ono pravo. Ne znam za vas ali ja ću uživati u košarci u narednih 9 dana i nadati se novom Teodosiću, Holdenu, Tomasu...
I think I'm a pussy one.
-
- Kontakt:
Ovo je smijesno sta se pise za Spanjolce..ljudi igraju prelijepu kosarku,imaju strasne igrace..e sad sto nemogu ostali da pariraju (osim Amera) ovoj ekipi trazi se razlog arogancija igraca,par sudijski gresaka i ostale nebitne gluposti.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
TMmanija2012 je napisao/la:Ovo je smijesno sta se pise za Spanjolce..ljudi igraju prelijepu kosarku,imaju strasne igrace..e sad sto nemogu ostali da pariraju (osim Amera) ovoj ekipi trazi se razlog arogancija igraca,par sudijski gresaka i ostale nebitne gluposti.
Arogancija, cigančenje, flopanje, i još mnogo, mnogo toga što nema veze sa sportom.
Par sudijski grešaka i ostale gluposti ? (Nećemo više o tvojoj objektivnosti).

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
ajde da su igrali protiv neke reprezentacije koja je olicenje sportskog ponasanja pa bi i razumio ove izlive bjesa prema Spancima,ovako nema smislaNeverGiveUp je napisao/la:TMmanija2012 je napisao/la:Ovo je smijesno sta se pise za Spanjolce..ljudi igraju prelijepu kosarku,imaju strasne igrace..e sad sto nemogu ostali da pariraju (osim Amera) ovoj ekipi trazi se razlog arogancija igraca,par sudijski gresaka i ostale nebitne gluposti.
Arogancija, cigančenje, flopanje, i još mnogo, mnogo toga što nema veze sa sportom.
Par sudijski grešaka i ostale gluposti ? (Nećemo više o tvojoj objektivnosti).

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Kud ćeš gore od Španjolaca drago dijete.
Dovoljno je pogledati kako se ponašaju i u ostalim sportovima, pa onda onaj njihov "classico". (ciganluKKo).
Pravdati neku repku i odvratno ponašanje većinje njihovih igrača time da su ostali gori ili u istom rangu ( a što opet nije ni blizu istine ) je u najmanju ruku licemjerno.
Dovoljno je pogledati kako se ponašaju i u ostalim sportovima, pa onda onaj njihov "classico". (ciganluKKo).
Pravdati neku repku i odvratno ponašanje većinje njihovih igrača time da su ostali gori ili u istom rangu ( a što opet nije ni blizu istine ) je u najmanju ruku licemjerno.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
Jel to stvarno neko misli da Hrvatska može eliminisati Špance?

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Spaniju niko nece zaustaviti prije finala.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
da objasnimo...Clutch je napisao/la:Slažem se.nerminh74 je napisao/la:meni je ova utakmica bila skoro pa identicna sa utakmicama koju godinu unazada kada je partizan bio dominantan u ABA ligi isto su se ponasaliXConTroL7 je napisao/la:spanija vjerovatno jedna od najodvratnijih reprezentacija ikad sto se kosarke tice , vristanje , gluma , plakanje na svaku odluku onako :/ nadam se da ce ih ameri odvalit 20 razlike
partizan i španija nemaju ništa zajedničko.
partizan bije, ne glumi da ga biju, partizan zna udariti i primiti udarac, partizan ne glumi i ne provocira kad vodi 20 razlike, partizan nikad nije bio jak toliko da ga briga za rivale ko su i šta su, partizan ne glumi da je poštena ****, i partizan je mnogo bola nanio mnogim, i mnogi ga mrze što sam pravom što bez prava, ali partizan ako ništa druga nije zaslužio da ga porede sa cigančerosima, kakav god da je.
možete pravdati špance koliko hoćete, pogotovo kad igraju protiv srba(o da igraju protiv bosne, a ako bog da biće i toga pa tema bi bila enciklopedija rasizma, govora mržnje i fašizma)
jedva cekam dan kad budu igrale bosna i španija, čekam vas i vaše komentare. pa da vidimo kako je to drugima kad trpe ove teatralne latino sapunice...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ima li ko snimak meca Spanija-Srbija sa detaljem Bogdan-Rubio
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Sale nacionale podučava mlade, još zelene dječake.

Nama je Željo svetinja jedina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.