GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Consigliere
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Consigliere » 02 sep 2014, 23:59

SiamoNoi je napisao/la:slika
Prelijepo :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 03 sep 2014, 00:08

SiamoNoi je napisao/la:Rekoh..."klub koji će kada aktualna nelegalna uprava napusti Maksimir postati dio Udruge građana nogometnog kluba Dinamo Zagreb".S obzirom na to ovdje ćemo pisati i o futsal klubu Dinamo.

Što se tiče toga da je zakonski sve ok preporučam zadnje rješenje sportske inspekcije:http://www.zajednozadinamo.com/upload/r ... 022014.pdf u kojem se jasno vidi da zakonski NIJE sve ok i da je trenutna uprava sada i pravno označena kao NELEGALNA.

Što se tiče ulice...o kakvoj ulici pričamo?Onoj koja je izbacila Dinamo iz Europe 94.?slika

To su kukavice,koje po noći po mojim vratima i ogradi od kuće,šaraju...koji se napiju,pa sa pivskim bocama gađaju moju fasadu.. koji neartikulirano arlauču ispred kuće... A oni imaju,evo ovi,oni imaju,nekoliko tisuća,naravno njihova grupa,nekoliko tisuća prekršajnih kaznenih prijava! Ja ih vidio svojim očima!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 sep 2014, 00:23

Fino sto si nas podsjetio.Izgleda da Tatta huligan jos uvijek nije kaznjen zbog toga sto je zavirivao u kaznene prijave gradjana RH.Zanimljivo.Ali neki se i dalje usudjuju tvrditi kako Tatta nema veze u policiji i sudstvu.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 03 sep 2014, 00:30

SiamoNoi je napisao/la:Fino sto si nas podsjetio.Izgleda da Tatta huligan jos uvijek nije kaznjen zbog toga sto je zavirivao u kaznene prijave gradjana RH.Zanimljivo.Ali neki se i dalje usudjuju tvrditi kako Tatta nema veze u policiji i sudstvu.

slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 03 sep 2014, 10:48

SiamoNoi je napisao/la:Fino sto si nas podsjetio.Izgleda da Tatta huligan jos uvijek nije kaznjen zbog toga sto je zavirivao u kaznene prijave gradjana RH.Zanimljivo.Ali neki se i dalje usudjuju tvrditi kako Tatta nema veze u policiji i sudstvu.
a čija je veza u policiji odgovorna za to što Mamić ne smije u Split ?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 03 sep 2014, 12:36

Napravi ti ono isto, pa ćeš vidjeti kakva će ti veza trebati da dobiješ samo zabranu ulaska na Poljud koju Debil nije dobio od policije i sudstva nego od Hajduka.

Zaključak donesi sam.

Ne znam na čemu temeljite optizam u vezi "gašenja" Boysa, pogotovo ako će vam se za 3 dana popišati po tom što ste rekli i još ste svjesni toga bez obzira na želje za neuspjehom.

d!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 03 sep 2014, 19:05

slika

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 03 sep 2014, 23:47

slika
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 04 sep 2014, 10:15

Ante Ćorić velika je nada hrvatskog nogometa. Mladi, tek 17-godišnji dječak (rođen 14. travnja 1997.) podrijetlom iz Širokog Brijega oduševio je uvodnim partijama u dresu Dinama, posebice u najvećem hrvatskom derbiju s Hajdukom. Već sljedećeg dana na njegovu je adresu stigla pozivnica Nenada Gračana za reprezentativnu U-21 akciju u Latviji. Jer jasno je, s takvim se igračem ne treba i ne smije čekati...

Ante Ćorić odrastao je u pravoj nogometnoj obitelji, otac Miljenko bio je trener brojnih zagrebačkih klubova, braća Ivan i Josip veliki nogometni talenti. Maleni Ante često je oca pratio na raznim treninzima, naganjajući loptu po cijele dane. Kao petogodišnjak stigao je u Hrvatski dragovoljac, a četiri godine poslije prešao je u NK Zagreb.

No, već od ranih dana na njegovu su adresu stizale različite ponude. Bayern, Chelsea, Barcelona i Roma, svi su željeli hrvatskog "wunderkinda" dovesti u svoje redove. Ante Ćorić tada je redovito i pohodio trening-kampove europskih velikana. U Chelseaju je oduševio cjelokupnu struku potezima na pripremnim utakmicama, u Bayernu, pak, srušio rekord omladinske škole Bavaraca!

Hercegovacka dominacija. :cool: :clap:

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 04 sep 2014, 10:21

BurningLegion je napisao/la:Ante Ćorić velika je nada hrvatskog nogometa. Mladi, tek 17-godišnji dječak (rođen 14. travnja 1997.) podrijetlom iz Širokog Brijega oduševio je uvodnim partijama u dresu Dinama, posebice u najvećem hrvatskom derbiju s Hajdukom. Već sljedećeg dana na njegovu je adresu stigla pozivnica Nenada Gračana za reprezentativnu U-21 akciju u Latviji. Jer jasno je, s takvim se igračem ne treba i ne smije čekati...

Ante Ćorić odrastao je u pravoj nogometnoj obitelji, otac Miljenko bio je trener brojnih zagrebačkih klubova, braća Ivan i Josip veliki nogometni talenti. Maleni Ante često je oca pratio na raznim treninzima, naganjajući loptu po cijele dane. Kao petogodišnjak stigao je u Hrvatski dragovoljac, a četiri godine poslije prešao je u NK Zagreb.

No, već od ranih dana na njegovu su adresu stizale različite ponude. Bayern, Chelsea, Barcelona i Roma, svi su željeli hrvatskog "wunderkinda" dovesti u svoje redove. Ante Ćorić tada je redovito i pohodio trening-kampove europskih velikana. U Chelseaju je oduševio cjelokupnu struku potezima na pripremnim utakmicama, u Bayernu, pak, srušio rekord omladinske škole Bavaraca!

Hercegovacka dominacija. :cool: :clap:
Veliki talent.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 04 sep 2014, 10:22

Meni bolji s loptom u nogama nego Halilovic.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 sep 2014, 10:26

Nadam se da ce ostat bar 3-4 sezone. I sam je rekao da mu je jedina zelja bila Dinamo i Dinamo. Valjda je to jedan od onih klinaca koji ne zele silno van. Uostalom, iz vana je dosao u Dinamo, mada ako Mamic pozeli pare ode on.

Jucer Celtic igrao prijateljsku s Villarrealom. Vodili su 2-0 na gostovanju i onda im jedan covjek uvali 4 komada :lol:
Zadnja izmjena: Signore, dana/u 05 sep 2014, 08:14, ukupno mijenjano 1 put.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 sep 2014, 21:09

I Kovacic i Jedvaj su htijeli samo Dinamo pa ih se opet prodalo prerano.

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 05 sep 2014, 02:29

Zna li iko s ove teme ista o malom Tolicu?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 sep 2014, 08:17

SiamoNoi je napisao/la:I Kovacic i Jedvaj su htijeli samo Dinamo pa ih se opet prodalo prerano.
Da. Tek sad vidim, zaboravio sam jednu kljucnu rijec, ispravio sam post. Ni sam ne znam kako nisam skuzio da mi fali dio recenice :mrgreen:

Al meni je smijesno da on moze tako doc igracima i rec da su prodani. Primjer Kovacica kojem se doslo na pripreme i reklo da pakuje stvari, ide u Inter. Moze bit da se igracu ne ide, da ne zeli u neki klub, da mu ne odgovaraju uslovi. Ti menadzeri su mi nakon novinara najmrzi tipovi. Potpises s njima i nakon toga si njihov rob.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 08:22

Signore,ne postoji igrač iz Bivše Juge kojem je mrsko ići na Zapad igrat! :D Tamo kad odeš 1 godinu,riješio si sve probleme,pogotovo u ove velike klubove! Vjeruj da se svima ide... To se možda moglo desiti 70 ili 80 godine,kad nije bio veliki keš u IGRI a lijepo bilo u Jugi,sad nema teorije da će neko zbog ljubavi sa 19 godina odbiti Inter ili Barcelonu :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 sep 2014, 08:27

Pa dok je bila Juga nisi mogao otici ni da si htio. Imao si ogranicenje, dok ne napunis 27 godina igras u Jugoslaviji, tek poslije mozes vani. I znam ja da su vani pare, da se rijese svi financijski problemi, al kao da je neki problem u Dinamu 5-6 godina uzimat 200-300 tisuca eura godisnje i onda sa 23-24 otici van i uzimat po 2-3 milijuna. Nece im te pare pobjec. Ako su dobri igraci prodat ce se i tad. Po meni su najveci problem menadzeri, a odmah iza njih roditelji.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 08:32

Ma znam da se nije moglo iz Juge otici mlad,ali ti govorim da je bilo drugacije okruzenje,imali su kod kuce skoro pa sve... Nije im se islo na zapad kao sad,kad ne postoji normalna država,onda je bilo drugo vrijeme i sretnije za igrače,nisu mogli trčat za parama jer ih nije bilo ni blizu kao sad... Ovo je sad nenormalno vrijeme! Tad je Jugoslovenska liga značila nešto u Europi,ovo sad ne valja ni čemu,prazni stadioni,bijeda gdje god pogledaš,zato svi i žele da odu,i da se osiguraju... A tih 300.000 godišnje nekim igračima i može samo Dinamo dati,a ostali igrači iz drugih klubova moraju ići,jbg :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 sep 2014, 08:49

Pa i pricamo o Dinamu. Zato i kazem 300 tisuca eura godisnje. Dinamo to moze platit i ako perspektivnim klincima od 18 godina to nije dovoljno onda ja nemam rijeci. Ljudi igraju nogomet do 35-36 godina, a njemu se zuri sa 18 da ubere pare. Mozes napravit karijeru dugu 20 godina, kao da ne stignes okrenut pare negdje. Zar nigdje ne postoji imalo ljubavi prema klubu u kojem igras od malih nogu i za koji valjda i navijas ako si vec dijete tog kluba. Sta ti fali ostat do 22.-23. godine i onda idi.

Sto je najgore, vracaju se sa 35 kad vise potrcat ne mogu, kad ih nitko ne zeli i opet u tim domacim klubovima budu najplaceniji iako ne pruzaju dovoljno i zatvaraju mjesto nekom mladjem i perspektivnijem.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 05 sep 2014, 09:40

Jebga, stoji to sve, ali opet, i klub zivi od prodaje (necu sad ulaziti u to koliko Dinamu treba novac i koliko moze dobiti za koga jos za godinu, dvije, tri), odnosno ako si ugovorom vezan za neki klub, klub te ima pravo prodati ako dodje, po klupskom vodstvu, dovoljno dobra ponuda. Pa ne moze se sada tu jos i igrac pitati hoce li ici ili nece, mislim, ne bi da ga prodaje negdje u Rumunjsku ili Bugarsku ligu, to je Inter, hej, Inter, pa meni da sutra tako kaze, pa brate da igram za Dinamo, Hajduk, Široki, stotinu puta, mislim da bi me proslo do sutra kad bi shvatio sta to za mene znaci.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.