Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Pa to je moja poenta,imali smo dva maestra,kad nema jednog nema brige ima drugi.
Sad imamo samo jednog,kad ga nema....
Sad imamo samo jednog,kad ga nema....
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pjanic danas vrlo dobar. Super je lopte djelio sa centra i vecina napada je krenulo preko njega. Po meni nas najvazniji igrac. Mislim da nije sebi uslugu napravio sa ovim potezom sto je uzeo desetku. A ne osmicu ili sesticu. Bezveze ce samo privuci retardirane kritike na sebe od pojedinaca koj nemaju pojma o fudbalu i pisu kako je Misimovic bolji zato sto je vise golova postigao. Zar stvarno neki jos nisu skontali da on i Miske igraju skroz razlicite pozicije i zato nemogu se poredit njihovi nastupi po koliko golova su dali. Miske igra klasicnu desetku odmah iza napadaca i rijetko se ikad vrati u svoju polovicu terena, ceka loptu u protivnickoj polovici i uvjek je dosta blizi golu i jedan ili dva poteza od suta na gol. Sa druge strane Pjanic je klasicni CM. On vecinom igra bas na sredini terena i vrlo cesto se vrati skroz u svoju poluvicu i od stopera uzme loptu pa sa igracima oko sebe loptu prebacuje do protivnickog sesnesterca i naravno da ce rjeđe doci u priliku da postigne gol. Odlican primjer je danasnji 2 gol ibisevica. Pjanic je bio taj koji je se skroz vratio do Sunjica i Vranjesa i pokraj njih uzeo loptu i pronasao Medunjanina koji je loptu super prebacijo Vedi za gol. Pjanic ima obaveze u ekipi koje Miske nikad nije imao. Kreator je nasi igre.
Taj broj se itekako mora opravdati,

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
a jarane koliko si ti naporan i dosadan, da ne kazem glup. imas taj x-factor gluposti da i bez gledanja ko je napisao post, znam da si ti. ohladi malo jbt. ne moras svakom loncu biti poklopac.
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
grijesis ali nenormalno, i opet samo potvrdjujes ono sto sam napisao gore. Cimitot mi je klasa igrac a inace sam dugogodisnji navijac Zelje ako te bas zanima.
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Jos gore
sad me je sramota sto navijamo za isti klub

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
brate uozbilji se, ti kao da pises o Stojanu Vranjesu a ne o Pjanicu
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Bas zato se nadam da ce opravdati sveti broj koji je zaduzio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pjanic je uz Dzeku i Begovica nas najbolji igrac. Drago mi je sto je uzeo broj 10,svi znamo ko nosi desetku,sve same legende.... sinoc je odigrao odlicno,kao i uvijek,rjetko kad Mire zakaze!
- master1015
- Kontakt:
on ga je odavno opravdao i po mene je vec legenda reprezentacije sa 24 godina igro je 52 puta za repku i postigao 9 gola sto je vise od salihamidzica (43 utakmice, 6 gola)Virtu4l je napisao/la:Taj broj se itekako mora opravdati,
Ako forumski Allah virtual kaze da je go kur*c onda je go kur*c, nema dalje rasprave.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Onaj osjećaj kad neko Virtuala uzima za ozbiljno. 

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- DonCorleone
- Kontakt:
To je taj lik koji samo voli i postuje nase reprezentativce, kao Spahica na primjer. A Pjanica ima potrebu stalno uporedjivati sa Misimovicem ili mu na indirektan nacin spustiti, sto je svakako nemoguce, jer je Pjanic pokazao davno da je klasa od igraca.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Juce se vidjelo koliko znaci za igru repke i koliko imamo dobrog igraca mislim da nismo svjesni, jednoatavno toliko ubrzava igru, a tako jednostavno to djeluje da nije normalno. Defff zasluzije taj broj mada mi nekako na njegovu konstituciju nikako ne pristaje 10-ka [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH].
Kako izlevati onog jednog iz Lihtenstajna. Auuu. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nas najbolji igrac i covjek koji nosi i nosit ce nasu igru jos 10 godina napokon dobio i broj koji zasluzuje
Sumnjam da ce on ikad dostici nivo jednog Dzeke ili Begovica u reprezentativnom dresu, cak je po doprinosu trenutno iza Kolasinca i Besica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uozbilji se, nije ti lijepo ovo što pišeš.Virtu4l je napisao/la:Sumnjam da ce on ikad dostici nivo jednog Dzeke ili Begovica u reprezentativnom dresu, cak je po doprinosu trenutno iza Kolasinca i Besica.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 39 gostiju.