[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
senegal bolanmarconato je napisao/la:Nema takvihrio_Ferdy88 je napisao/la:Pronađi uljeza na desnojmarconato je napisao/la:[
Lijeva vs desna strana kostura - neuporedivo! K'o da su 2 razlicita turnira u pitanju
ozb?!DANTES je napisao/la:senegal bolanmarconato je napisao/la:
Nema takvih
druze ti ne znas sta sam argumentovao,a sta konstatovaosemir01 je napisao/la:spanci su odavno pogani i uvije nesto glumataju covjek ih i ne dodirne bacaju se ko ludia je bilo tako ja bih prvi rekao spanci su pogani ovo onoa ti si imao neke argumente@semir-mislio sam da si ponudio neke argumente zasto nisam u pravu,ali dalje je sve bilo bla bla bla![]()
pa covjece svi govore da je Rudy kreten kakvog nema i ti nesto pametujes yebo te igrac koji padne kad ga muha dotakne
da, oni su 4. i igraju sa cigančerosimamarconato je napisao/la:ozb?!DANTES je napisao/la:senegal bolanmarconato je napisao/la:
Nema takvih
A vole ciganiti i jedni i drugi, to je tako.Greivis je napisao/la:Koja sramota Srbije. Gube 20 razlike i bune se zbog jedne cudne odluke. Jos onaj mali Bogdanovic nesto glumi. Dijete jedi malo vise pa ces biti bolji.
izvinjam se gospodinedruze ti ne znas sta sam argumentovao,a sta konstatovao
niko od vas sto brani ove spance ne komentarise selektora Spanije koji i kod 20 poena prednosti mlataro rukama i trazio faul a nesto pametujete za Srbiju kao radi jedne lopte oni se nesto bune spanci go.vnariKoja sramota Srbije. Gube 20 razlike i bune se zbog jedne cudne odluke. Jos onaj mali Bogdanovic nesto glumi. Dijete jedi malo vise pa ces biti bolji.
kraljevimarconato je napisao/la:"Srbija vodi, Đorđević traži bunker do kraja meča"
"Fernando Tores ne može da veruje kako Španci ovoliko pogađaju"
"Katić na klupi ostvario dabl – dabl učinak: 10 aplauza i 12 mahanja peškirom"
"Srpski igrači u strahu da se hakeri ne dokopaju snimka sa ovog meča"
"Raduljica blokirao Gasola na Fejsu"
"Birčević napravio petu ličnu, Španci u panici"
"Simonovića upozoravaju da će ako napravi i treći dobar potez na utakmici morati na doping kontrolu"
"Raduljica prilikom greške u koracima izašao iz dvorane"
http://svetskoprvenstvo.com/direktan-pr ... a-spanija/" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
marconato je napisao/la:"Srpski igrači u strahu da se hakeri ne dokopaju snimka sa ovog meča"
meni je ova utakmica bila skoro pa identicna sa utakmicama koju godinu unazada kada je partizan bio dominantan u ABA ligi isto su se ponasaliXConTroL7 je napisao/la:spanija vjerovatno jedna od najodvratnijih reprezentacija ikad sto se kosarke tice , vristanje , gluma , plakanje na svaku odluku onako :/ nadam se da ce ih ameri odvalit 20 razlike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.