FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 04 sep 2014, 21:51

Gorki je napisao/la:Izlazi Džeko tj.zamjena..cijeli stadion aplauz a željovac ni ruku da podigne da pozdravi publiku :roll: pa pozdravi publiku bolan bolan,neće ti ruka otpast :roll:

Fkt,ako manijaci ili horde budu na A ili D tribini pogotovu na D,99,9% da će biti sr*nja ;)

Mislim da UG zajedno sa Azmirom može vidjeti sa FS da se ostavi montazna tribina isključivo za gostujuće navijače i navesti razlog zbog čega sve ;) Ali to odraditi na vrijeme :bih:

Usput,gledam ove trebe došle na Tušanj da slikaju dupe i da im čkaPi procuri na Bešića,Medunjanina itd itd a kad je riječ o Slobodi tu se navija iz Vive :thumbdown:
Sloboda je bila IN proslu sezonu ****. Ne volim ih ni ja vidjeti jer znamo zbog cega su dosli da slikaju svoje gubice za fejsa al ko ih **** kupovale su karte i rekvizite sto je jedino bitno za Slobodu. Imidz je malo splasnuo, a de im objasni sta znaci stabilizacija kluba.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 sep 2014, 21:51

Dobar je semafor, rezultat i grbovi se jasno vide sa sjevera a vrijeme ne vidi. Kad bude Sloboda igrala mislim da bi trebali izbaciti strijelce golova a staviti digitalni sat. Pa na poluvremenu prikazivati strijelce.
Vidio sam i onaj spot da su puštali, dobro izgleda. :thumbup:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 04 sep 2014, 21:55

Dobro je izgledala reklama pored terena...kad izadje za Slobodu...Jedan grad?1919....F.K.Sloboda Tuzla
Zlatan Nalić sin tuzlanski

adnan25emy
Kontakt:

Post Postao/la adnan25emy » 04 sep 2014, 21:58

da nam je da ostanu ove reklame kako mocnije izgleda a i klupe nove su mocne

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 sep 2014, 22:12

Vidjećete sutra kad svane ,ni semafora ni paletare ni reklama :lol: .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 sep 2014, 22:14

Sto bi se reklo Tuzlaci su danas bili ugrozeni na Tusnju. Ali bice bolje..i mi smo ****, cim neko dodje u grad odmah pocnemo nesto svoje. Nikakve dobrodoslice, samo bi rastjerali to sto prije i gledali Slobodu :rol:

adnan25emy
Kontakt:

Post Postao/la adnan25emy » 04 sep 2014, 22:15

:lol: hehehhe ma samo ce reklame odnjeti ali bi bilo mocno da se ovakve nabave odma ljepse izgleda stadion

adnan25emy
Kontakt:

Post Postao/la adnan25emy » 04 sep 2014, 22:19

paletara ostaje tu do daljnjeg :D

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 04 sep 2014, 22:21

tuzlak1987 je napisao/la:Sto bi se reklo Tuzlaci su danas bili ugrozeni na Tusnju. Ali bice bolje..i mi smo ****, cim neko dodje u grad odmah pocnemo nesto svoje. Nikakve dobrodoslice, samo bi rastjerali to sto prije i gledali Slobodu :rol:
Nema ko da to povede, da je ostalo sve od prosle sezone danas bi gledali jos bolju sliku sa Tusnja.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 sep 2014, 22:22

Semafor je perverzija čista, za sada dobro rješenje. Što se tiče LED reklama pored terena, nadam se da će ostati gdje jesu, jer nekako stadion izgleda ljepše. Ali ništa od toga jer su vjerovatno samo posuđene. Sjever gotivan do bola, samo su mogli oprati stolice, blato po stolicama na cijeloj tribini. Samo još da promijene spikera na utakmicama Slobode, da se vrati dug, sredi WC i prilaz sjeveru i stadion je spreman za pretkolo EL. :thumbup:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 04 sep 2014, 22:23

Gorki je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:@ Gorki to bi se trebalo sredit jer nikom nije u cilju da se belaj napravi, i onda lagano slijedi zabrana gostovanja mislim da to nikome ne ide na ruku :)

O tome ti pričam,pogotovu ako budu gosti na D tribini..hladno se može baciti baklja,kamen,flaša itd. ,jer je zapad i sjever jako blizu.

Što se tiče semafora dobar je,bolje ovaj nego ona nakarada...nadam se da će u skorije vrijeme zablistati jedan na sjeveru kako dolikuje :cool:
Valjda ce se nesto to sredit dok mi ne dodjemo u zadnjem kolu prvog dijela ;)
04.10.2009 !!

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 04 sep 2014, 22:25

Pupi04 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sto bi se reklo Tuzlaci su danas bili ugrozeni na Tusnju. Ali bice bolje..i mi smo ****, cim neko dodje u grad odmah pocnemo nesto svoje. Nikakve dobrodoslice, samo bi rastjerali to sto prije i gledali Slobodu :rol:
Nema ko da to povede, da je ostalo sve od prosle sezone danas bi gledali jos bolju sliku sa Tusnja.

Ma brate ne ide to bas tako jest da nije ovdje ni vrijeme ni mjesto al organizacija goli qrac... onaj "vodja" m... skuplja ljude na status i pravi kop, stvarno bi se malo vise trebalo poraditi na tim stvarima jer ovako ne ide...

makar da fb stranicu objaviti okupljanje tad i tad, nego do jutros nije bilo nikakvog obavjestenja...

al bilo je danas ckipi na sjeveru sto jest jest :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 04 sep 2014, 22:34

Ko sto mi jaran rece nek se E.B. vrati skupit cemo mu mi i za platu i staz i zdravstveno.
Nije mjesto za to ali zalosno je da se od vrha do nista doslo u par mjeseci.
I od mene za djevojke, djevojcice i zene :clap:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 04 sep 2014, 22:42

Pupi04 je napisao/la:I od mene za djevojke, djevojcice i zene :clap:
Lose su za koncetraciju i navijanje :urnebes:
svasta nam je danas bilo na ogradi :mrgreen:

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=545BD44B" onclick="window.open(this.href);return false;

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2014, 22:44

Čestitke na odličnoj organizaciji svega što se ovih dana dešavalo u Tuzli. Nadam se da će ovo postati praksa i da ćemo neku utakmicu kvalifikacija gledati na Tušnju.

:thumbup:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 sep 2014, 23:00

Virtu4l je napisao/la:Čestitke na odličnoj organizaciji svega što se ovih dana dešavalo u Tuzli. Nadam se da će ovo postati praksa i da ćemo neku utakmicu kvalifikacija gledati na Tušnju.
mislim da ne zadovoljava kriterije da se igraju takmičarski mečevi, al' defo se prijateljski mečevi trebaju češće igrat' u Tuzli i drugim gradovima, jer nema potrebe da se i prijateljski mečevi igraju u Zenici, kad se tamo igraju svi kvaliofikacioni :D

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 04 sep 2014, 23:07

Semafor veličanstven :bow: :bow: :bow:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 04 sep 2014, 23:08

Chinaglia je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Čestitke na odličnoj organizaciji svega što se ovih dana dešavalo u Tuzli. Nadam se da će ovo postati praksa i da ćemo neku utakmicu kvalifikacija gledati na Tušnju.
mislim da ne zadovoljava kriterije da se igraju takmičarski mečevi, al' defo se prijateljski mečevi trebaju češće igrat' u Tuzli i drugim gradovima, jer nema potrebe da se i prijateljski mečevi igraju u Zenici, kad se tamo igraju svi kvaliofikacioni :D
Neka drago mi je radi grada i raje sto se odigrala utakmica, treba da se cesto ponovi makar ovako ove prijateljske , pa malo onda i u dragim gradovima i svi zadovoljni :)

A u nicaze ipak ove za kvalifikacije :thumbup: , danas bi mnogo bilo ljepse da je bilo lijepo vrijeme, odmah bolji teren i raja bi se vise aktivirala, malo zivnula u prevodu :D
04.10.2009 !!

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 04 sep 2014, 23:09

Chinaglia je napisao/la:

nemamo jos uvjeta za kvalifikacione, al neka se pocelo i sa prijateljskom, napravit istok ( gdje su i svlacionice i ostale sluzbene prostorije koliko se sjecam ) ugradit semafor na sjever i usminkat sjever i istok pa bi mogli i razmisljat o kvalifikacionoj i popravit teren do savrsenstva, tad bi mogli igrat i ligu prvaka na tusnju :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 sep 2014, 23:20

ma samo neka se radi polako, mic po mic :D bolje nego ništa da se ne radi :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.