AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 06 mar 2010, 21:49

4 boda neracunajuci ovu utakmicu.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 06 mar 2010, 22:31

O Boze sta promasi Huntelar :x
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 mar 2010, 23:02

silovita roma se brani na svom terenu. vucinic naprijed ostalo sve odbrana. sta sam mogo ocekivat drugo. huntelar fula extra sansu. nije mi jasno sta je htio leonardo sa huntelarom na krilu. kolko je brz ne bi mene proso.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 mar 2010, 23:58

Druga utakmica milana ove sezone koju nisam gledao, ali imam opravdanje :D
al kako čitam nisam puno ni propustio, uglavnom voz zvani scudeto je otišao, treba se spremiti sad za mančester odigrati što je moguće bolje, pa šta bude, bez nekih velikih očekivanja, ako naprave neki rezultat extra, ako ne nema veze, previše nesreće u prvoj je bilo. sutra od genoe očekujem da primi bar 2-3 gola tako da razlika raste garant

PS
ipak se imalo šta vidjeti par zicera milan promašio, ronaldinjo dijelio lopte kao rukom, al borijelo i huntelar zajedno čine jednog prosječnog napadača ove sezone :roll:
plus za ovo nije suđeno ništa
http://img251.imageshack.us/i/nikolai.gif/
skinuto sa jednog drugog foruma, da se zna, al hajmo sad ovi što su rekli da se za milan navlačilo protiv fiorentine nek kažu sad koju pametnu???
milan oštećen, al nije da nismo navikli
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 07 mar 2010, 00:40

Veceras su Ronaldinja isto lomili par put, sudija nista ne svira... Ne znam previse dopustaju grubo igranje, nije ni cudo sto svaki veci igrac u Italiji kuburi s ozljedama..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 mar 2010, 00:50

tony-mortale je napisao/la:Druga utakmica milana ove sezone koju nisam gledao, ali imam opravdanje :D
al kako čitam nisam puno ni propustio, uglavnom voz zvani scudeto je otišao, treba se spremiti sad za mančester odigrati što je moguće bolje, pa šta bude, bez nekih velikih očekivanja, ako naprave neki rezultat extra, ako ne nema veze, previše nesreće u prvoj je bilo. sutra od genoe očekujem da primi bar 2-3 gola tako da razlika raste garant

PS
ipak se imalo šta vidjeti par zicera milan promašio, ronaldinjo dijelio lopte kao rukom, al borijelo i huntelar zajedno čine jednog prosječnog napadača ove sezone :roll:
plus za ovo nije suđeno ništa
http://img251.imageshack.us/i/nikolai.gif/
skinuto sa jednog drugog foruma, da se zna, al hajmo sad ovi što su rekli da se za milan navlačilo protiv fiorentine nek kažu sad koju pametnu???
milan oštećen, al nije da nismo navikli
To je nishta za onu kradju u prvom djelu sezone. Zato, tishu mishu
nema potpisa

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 mar 2010, 01:14

a znači to tako ide, kad se krade u tvoju korist onda ti nađeš primjer kad su tebe pokrali i onda se ova krađa poništi?
cool :roll:
inače iz milana gospoda kakva su uvijek i bila su rekli da je fiorentini trebao biti suđen penal, nešto ne vjerujem da će iko od ekipe pljuvača totija takvo šta reći, nije da to iko od njih takvo šta i očekuje :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 mar 2010, 02:27

Isto sto vi niste nishta rekli kada je padavicar nesta odglumio za oskara na san siru.
nema potpisa

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 mar 2010, 12:41

Roma mi se zgadila! bruka i sramota! sve mesari u ekipi nemogu drugacije protiv Ronaldinha pa klepaju,jos se brane,huntelar dobija vole u glavu i nije penal al sta ces. realno nezasluzuju LP.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 07 mar 2010, 15:01

Ocekivan X u ovoj utakmici. Pogotovo zato sto Milan ima uzvrat u LP sredinom sedmice.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 mar 2010, 20:23

Najgori rezultat sinoć i za Milan i za Romu, Inter večeras pobijedi i to je praktično gotovo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 mar 2010, 22:28

evo 85. inter nerijeseno igra. to je dobro. sad se treba okrenuti mancesteru. nemogu vjerovati da niko ne prenosi man utd-milan. svi real prenose 3x goru utakmicu. to mi nikad nece biti jasno.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 mar 2010, 22:41

dobro je remi ostajemo na 4 boda. cudi me da im nije penal svirao u 90+. :?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 mar 2010, 15:27

A_d_0 je napisao/la:evo 85. inter nerijeseno igra. to je dobro. sad se treba okrenuti mancesteru. nemogu vjerovati da niko ne prenosi man utd-milan. svi real prenose 3x goru utakmicu. to mi nikad nece biti jasno.
Prenosi RTS1 utakmicu u sredu Manchester-Milan. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 08 mar 2010, 19:32

Devil je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:evo 85. inter nerijeseno igra. to je dobro. sad se treba okrenuti mancesteru. nemogu vjerovati da niko ne prenosi man utd-milan. svi real prenose 3x goru utakmicu. to mi nikad nece biti jasno.
Aha ako zivis u Srbiji a, u Bosni ne vidjet ces, ja nikad u zivotu nisam vidio da ima tekma na RTS1 bgm al haj vidjecemo
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 mar 2010, 21:08

robovi88 je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Aha ako zivis u Srbiji a, u Bosni ne vidjet ces, ja nikad u zivotu nisam vidio da ima tekma na RTS1 bgm al haj vidjecemo
Ja zivim u Srbiji,ali na netu na rasporedu programa za RTS1 stoji ova tekma,i ja sam se iznenadio jer je do sada RTS2 prenosio ali evo sada pise da je prenosi 1.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 mar 2010, 21:12

man utd je prosao 95% :D milan nema nikakve sanse ;) a izmedju reala i lyona je jos neizvjesno
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 mar 2010, 21:17

Mirza_Hordas je napisao/la:
man utd je prosao 95% :D milan nema nikakve sanse ;) a izmedju reala i lyona je jos neizvjesno
cini ti se. izgleda da im nema rooneya sto znaci nema pola ekipe.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 mar 2010, 21:32

A_d_0 je napisao/la: cini ti se. izgleda da im nema rooneya sto znaci nema pola ekipe.
pa koliko znam vama treba pobjeda od dva gola razlike za prolazak u dalji tok takmicenja

iako rooney nece igrati vi se morate dobro namuciti da prodjete dalje
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 mar 2010, 22:58

Mirza_Hordas je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la: cini ti se. izgleda da im nema rooneya sto znaci nema pola ekipe.
pa koliko znam vama treba pobjeda od dva gola razlike za prolazak u dalji tok takmicenja

iako rooney nece igrati vi se morate dobro namuciti da prodjete dalje
al ako real primi jedan to je kraj price a sa onakvom odbranom i hoce. i uvjek je veca utakmica MANCESTER - MILAN (obrati paznju na velicinu ova 2 kluba) nego real-lyon pa makar rezultat bio 7-0 za nekog od ova 2 giganta.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.