harishp je napisao/la:vrebac86 je napisao/la:vedo u opste nije bilo los,, onako solidan ,, nije nista napravi ali nije ni grijesio ,,,utopio se u sivilo Hoffenheima,,, ali Salihovic je odigrao lose,, on i Eduardo su bili najlosiji na terenu,,, znam da nije igrao na svojoj poziciji ali bio je slab i to se odmah po rezultatu primjeti, ne treba ni pretjerivati,,treba biti objektivan,, ja sam gledo cijelu utakmicu i to je moje misljenje!!!!
Jest vidjelo se i po ocjenama u svim Njemackim sportskim portalima
Na svakom je Salihovic bolje ocjenjen od recimo Vede.A od Eduarda i za poen vise.Jos on jedini se gura na ''popuni rupe'' pozicije a ostali igraju to svoje sto jedino ne-znaju.
Treba biti objektivan i to po mogucnosti ''plaho''

ma mozes ti pisati sta hoces,, to je tvoja stvar,,po meni Sejo je bio ispod ocekivanja,, ni jedan sprint sa loptom ili bez nje nije napravio,pola utakmice je trckarao ,,, nije dao ni jedan upotrebljiv pas koji bi stvorio priliku za gol,,,
centar sut ni jedan nije bio prijetnja za gol itd itd!!! JA NE MRZIM SEJU,,, naprotiv skoro svaku utakmicu je bio najbolji,, pogotovo protiv jaci protivnika kao Bajern npr,,, ali za mene je jucer bio slab nije to bio onaj sejo-borbenik,, Samo da vas napomenem ti njemacki sportski portali ili novine ili kako god

,, kad su naprimjer ocijenjivali Simunica bolje od Vede ili Seje

,, pisalo se je ovdje kako nemaju pojma kako su neobjektivni itd itd

,, ali sada vam odgovaraju