NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
i ja sam nešto načuo za opremu pa su djevojčice bojkotovale nisu htjele da igraju utakmicu...
Ja nisam ništa čuo
Nisam ni ja.
hajmo sad u nedogled ja sam cuo, ja nisam. ja kazem samo sto sam cuo od djevojcice koja trenira jer nekima nije lahko izdvojit tu sumu para... jel dosao ovaj brko znal ko sta i kad bi mogao vodit trening jer vrijeme prolazi ostaje malo vremena ...
meni je isto reko otac od jedne djevojke,kad su pocele doro im reko nabavit opremu koja kosta 90 km,i one su sakupile,al nikad nista nisu dobile...pa su se i bunile nestozmaj348 je napisao/la:i ja sam nešto načuo za opremu pa su djevojčice bojkotovale nisu htjele da igraju utakmicu...

Jel stigo trener znal ko sta ,imal ko info koji bi nas igraci mogli pojacat
Meni niko nista nije rekao.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Evo Kukrika i Hadžić na probi,zna li neko nešto o ovim golmanima?
u svakom slucaju hadzic je kvalitetniji i provjereniji golman bio je na golu slobode prosle sezone kada su usli u ligu.mislim da nasi nece pogrijesiti ako nam on bude na golu u narednim utakmicamazmaj348 je napisao/la:Evo Kukrika i Hadžić na probi,zna li neko nešto o ovim golmanima?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
http://www.transfermarkt.com/adnan-hadz ... eler/49916" onclick="window.open(this.href);return false;astra1922 je napisao/la:u svakom slucaju hadzic je kvalitetniji i provjereniji golman bio je na golu slobode prosle sezone kada su usli u ligu.mislim da nasi nece pogrijesiti ako nam on bude na golu u narednim utakmicamazmaj348 je napisao/la:Evo Kukrika i Hadžić na probi,zna li neko nešto o ovim golmanima?
ja sam ipak mislio da je ovaj Hadzic al nije ...
http://www.transfermarkt.com/kemal-hadz ... eler/49917
http://www.transfermarkt.com/mladen-kuk ... ler/142937
http://www.transfermarkt.com/mladen-kuk ... ler/142937
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Debelo ćete se pokajati ako vam Kemal Hadžić bude branio. Kod nas je branio polusezonu i samo zbog jake odbrane nismo kiksali. Inače voli napravit glupost, nije siguran kod ubačaja nikako, uglavnom boksuje loptu znači nema hvatanja.astra1922 je napisao/la:u svakom slucaju hadzic je kvalitetniji i provjereniji golman bio je na golu slobode prosle sezone kada su usli u ligu.mislim da nasi nece pogrijesiti ako nam on bude na golu u narednim utakmicamazmaj348 je napisao/la:Evo Kukrika i Hadžić na probi,zna li neko nešto o ovim golmanima?
Znao je nekad odbranit čist gol, al to su bile rijetke situacije.
Nama su bišćani govorili da ne valja, eto i mi smo se uvjerili. Nije siguran za 1.FBiH a o PL još manje.
znaci ovaj hadzic je slican nasem brkicu
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- Probisvjet
- Kontakt:
Hadzic vam je promasaj, bar po onome sto smo mi gledali dok je bio u Slobodi. Nije ni za 1. federalnenedžad je napisao/la:znaci ovaj hadzic je slican nasem brkicu
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
momci vama hvala sto ste iznijeli svoje misljenje a na nama je se nadati i cekati boljeg golmana od hadzica jer ne vidim potrebu da se on dovodi ako vec imamo jednog takvog ali vidjet cemo sta ce uprava odluciti jer tu je i mladen kukrika
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Kemal Hadzic branio u Slobodi 5-6 utakmica i onda mu Ribic preuzeo mjesto prvog golmana
na polusezoni otisao u Mladost DK i tu nakon 2 tekme izgubio mjesto prvog golmana
" onclick="window.open(this.href);return false; ova prva tekma je Sloboda - Mladost 4-0, 17 kolo prosle godine Hadzic primio 4 gola i to kakva
komsije tjerajte to dalje od kluba

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
uuuuuuuuuuu brate pa mi imamo casillas-a na golu naspram ovog hadzica,auuuuu braco,daleko mu kuca od nase bila,pa zar nisu mogli dovesti emira prljacu,po meni on bi bio bolji i od hadzica i brkica....fukaratz je napisao/la:Kemal Hadzic branio u Slobodi 5-6 utakmica i onda mu Ribic preuzeo mjesto prvog golmanana polusezoni otisao u Mladost DK i tu nakon 2 tekme izgubio mjesto prvog golmana
" onclick="window.open(this.href);return false; ova prva tekma je Sloboda - Mladost 4-0, 17 kolo prosle godine Hadzic primio 4 gola i to kakva
komsije tjerajte to dalje od kluba
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
maloprije ispred stadiona neka delagacija neki dzip range rover da nije stigao brko 

-
- Kontakt:
brko je stigao danas,vodio je trening.... to je sigurno neko iz saveza dosaooomoranjak je napisao/la:maloprije ispred stadiona neka delagacija neki dzip range rover da nije stigao brko
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.