Head je napisao/la:Bas me zanima da li ce igrac Sarajeva Gojko Cimirot dobit izvizduke kad bude ulazio u igru, poznati su tuzlaci da preziru sve sto ima veze sa Sarajevom kao gradom i Sarajevom kao klubom...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Head je napisao/la:Bas me zanima da li ce igrac Sarajeva Gojko Cimirot dobit izvizduke kad bude ulazio u igru, poznati su tuzlaci da preziru sve sto ima veze sa Sarajevom kao gradom i Sarajevom kao klubom...
kvota 1,30 da ce skandiratiHead je napisao/la:Bas me zanima da li ce igrac Sarajeva Gojko Cimirot dobit izvizduke kad bude ulazio u igru, poznati su tuzlaci da preziru sve sto ima veze sa Sarajevom kao gradom i Sarajevom kao klubom...
1.01. Je.bem te Saraj'vo.arelinho je napisao/la:kvota 1,30 da ce skandiratiHead je napisao/la:Bas me zanima da li ce igrac Sarajeva Gojko Cimirot dobit izvizduke kad bude ulazio u igru, poznati su tuzlaci da preziru sve sto ima veze sa Sarajevom kao gradom i Sarajevom kao klubom...
ovo je Tuzla
U tome je i problem,prije ce raja prihvatiti one sa druge strane Drine ili Save,nego one koji su iz Sarajeva ili nekog drugog grada.sanlituncay je napisao/la:E jbg HedonjaAko nisu zvizduke dobili oni mladi U21 Srbije,onda neće ni on
![]()
Iskreno da je u Zenici ja mislim da bi dobio,al opet ne vjerujem.. Znam da je Alen Škoro dobio zvižduke kad je debitovao za A tim u ZeniciBio sam na toj tekmi na jugu,al nisam mu zvizdao... Al Gojko je iz Trebinja,njega bi poštedili.. A za Tuzlake sam siguran da neće zviždat ni Lihtenštajnu pa ni Gojku
Na onom što nikad gostujuće ne prenose,a prenose skijanje iz p.m.Airwaves je napisao/la:Na kojem ce kanalu biti prenos
Bih Litenstajn
Kojih gradovaHead je napisao/la:Nek skandiraju reprezentaciji i reprezentativcima, skandiranje protiv drugih gradova i klubova na utakmici repke je ravno fasizmu.
Head je napisao/la:Nek skandiraju reprezentaciji i reprezentativcima, skandiranje protiv drugih gradova i klubova na utakmici repke je ravno fasizmu.
KrojcicaHills je napisao/la:pricate gluposti....navijanja dabogda da i bude....ako bude bice lose skroz koga god pitam ne ide na tekmu...... 10 % tuzlaka ce biti na tekmi....
wienultras je napisao/la:KrojcicaHills je napisao/la:pricate gluposti....navijanja dabogda da i bude....ako bude bice lose skroz koga god pitam ne ide na tekmu...... 10 % tuzlaka ce biti na tekmi....![]()
odkada je glavni grad BOSNA...Cartman je napisao/la:Head je napisao/la:Nek skandiraju reprezentaciji i reprezentativcima, skandiranje protiv drugih gradova i klubova na utakmici repke je ravno fasizmu.![]()
Ko ne voli glavni grad BiH ne moze volit ni BiH.
Znas li citat momak? Nisam Sarajlija, ali je to kao glavni grad simbol Bosne i Hercegovine. Kada jos znamo istoriju tog grada, onda je jasno kakvu ulogu ima u drzavi. Da je Sarajevo palo, Bosne ne bi bilo, ni do Cengic Vile.wienultras je napisao/la:odkada je glavni grad BOSNA...Cartman je napisao/la:Head je napisao/la:Nek skandiraju reprezentaciji i reprezentativcima, skandiranje protiv drugih gradova i klubova na utakmici repke je ravno fasizmu.![]()
Ko ne voli glavni grad BiH ne moze volit ni BiH.![]()
pa da,za sarajlije je bosna od barscarsije do cengic vile...![]()
glavni grad je sarajevo,bosna je mnogooo veca,hebem ti uciteljicu geografije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.