FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

saraj'vo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la saraj'vo » 08 mar 2010, 15:01

Još uvijek niste ispali :o

Šta čekate :?:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2010, 15:06

saraj'vo je napisao/la:Još uvijek niste ispali :o

Da vi zaplacete :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 08 mar 2010, 15:21

Nemogu vjerovati sta navijaci Slobode pisu ,eto svi protiv Slobode nedaju im licencu,a oni ispunili sve uslove za nju ,a narocito finansisku, i poreznu gdje i danas plivaju i bogu i narodu i drzavi,pa to cijela Tuzla zna.Evo sad zavjera za kartone hoce da ih izbace iz lige.Nije mi jasno sto nema zavjere protiv organizaciski i finanski uredeni klubova kao sto je Siroki,Zrinski pa i komsije Zvijezda.Ako je iko zakinut to je Velez na politickom planu nevracajuci ga na svoj stadion.Glavna zavjera protiv Slobode nekadasnjeg giganta je organizaciski kolaps,finansiski, pa donekle igracki,a uprava jadna sto je opuhala klub mora se boriti protiv svih.Sve dok Sloboda nevrati legende u klub i dok je ove uprave protiv koje su svi ,a zavjera je samo pokrice za nesposobnost i lopvuk,Sloboda ce Evropu gledati na razglednicama!

saraj'vo
Kontakt:

Post Postao/la saraj'vo » 08 mar 2010, 16:09

cena je napisao/la:Nemogu vjerovati sta navijaci Slobode pisu ,eto svi protiv Slobode nedaju im licencu,a oni ispunili sve uslove za nju ,a narocito finansisku, i poreznu gdje i danas plivaju i bogu i narodu i drzavi,pa to cijela Tuzla zna.Evo sad zavjera za kartone hoce da ih izbace iz lige.Nije mi jasno sto nema zavjere protiv organizaciski i finanski uredeni klubova kao sto je Siroki,Zrinski pa i komsije Zvijezda.Ako je iko zakinut to je Velez na politickom planu nevracajuci ga na svoj stadion.Glavna zavjera protiv Slobode nekadasnjeg giganta je organizaciski kolaps,finansiski, pa donekle igracki,a uprava jadna sto je opuhala klub mora se boriti protiv svih.Sve dok Sloboda nevrati legende u klub i dok je ove uprave protiv koje su svi ,a zavjera je samo pokrice za nesposobnost i lopvuk,Sloboda ce Evropu gledati na razglednicama!
Letimično lektorisano, lakše je čitati ;)

Ne mogu vjerovati sta navijaci Slobode pisu ,eto svi protiv Slobode ne daju im licencu,a oni ispunili sve uslove za nju ,a narocito finansijsku, i poreznu gdje i danas plivaju i bogu i narodu i drzavi,pa to cijela Tuzla zna.Evo sad zavjera za kartone hoce da ih izbace iz lige.Nije mi jasno sto nema zavjere protiv organizacijski i finansijski uredenih klubova kao sto je Siroki,Zrinjski pa i komsije Zvijezda.Ako je iko zakinut to je Velez na politickom planu ne vracajuci ga na svoj stadion.Glavna zavjera protiv Slobode nekadasnjeg giganta je organizacijski kolaps,finansijski, pa donekle igracki,a uprava jadna sto je opuhala klub mora se boriti protiv svih.Sve dok Sloboda ne vrati legende u klub i dok je ove uprave protiv koje su svi ,a zavjera je samo pokrice za nesposobnost i lopvuk,Sloboda ce Evropu gledati na razglednicama!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 08 mar 2010, 16:27

covjece...smaras...kako ti ne dosadi :o :o ..
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2010, 16:30

:roll: mozak :roll:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 mar 2010, 17:14

Trebamo se zaliti NS BiH mozda ponove utakmicu protiv Laktasa :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 08 mar 2010, 17:17

Probisvjet je napisao/la:Trebamo se zaliti NS BiH mozda ponove utakmicu protiv Laktasa :mrgreen:
:D zalite se slobodno :)

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 08 mar 2010, 17:25

ja mislim da bi vam trebali izaci u susret, kao sto ste i vi izasli sarajevu, a ako vam uvaze zalbu onda bi trebali uvaziti i nasu protiv leotara. ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2010, 17:34

Probisvjet je napisao/la:Trebamo se zaliti NS BiH mozda ponove utakmicu protiv Laktasa :mrgreen:
naravno,kad moze Sarajevo mozemo i mi se zalit :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2010, 19:55

harry_90 je napisao/la:Prema nezvanicim informacijama navijacka skupina iz Tuzle ponovo prati organizovano SLobodu,od subote ponovo krece sa navijanjem.

NISU TO NEZVANICNE INFORMACIJE vec FUKARE SU BILE PRISUTNE I U LAAKTASIMA :).... FUKARE od naredne utkamice su ponovo i na Tusnju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 08 mar 2010, 19:57

SaltCityAttack je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Prema nezvanicim informacijama navijacka skupina iz Tuzle ponovo prati organizovano SLobodu,od subote ponovo krece sa navijanjem.

NISU TO NEZVANICNE INFORMACIJE vec FUKARE SU BILE PRISUTNE I U LAAKTASIMA :).... FUKARE od naredne utkamice su ponovo i na Tusnju
Je li Fuakare sa Sujketom na stangli ili new kids :)
93,4 % " !!!

saraj'vo
Kontakt:

Post Postao/la saraj'vo » 08 mar 2010, 20:04

Zašto? Opet ste imali igrača sa 3 žuta u ekipi :?:

Btw... Danas nisi još niti jednom napisao da ti je FK Željezničar drag, za razliku od FK Sarajevo... U čemu je problem, da nisi prehlađen?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2010, 20:06

harry_90 je napisao/la:
slani grad je napisao/la:Vandredna press konferencija FK Sloboda Tuzla će se održati 08. marta 2010. godine (ponedjeljak) u klupskim prostorijama na Sonom trgu sa početkom u 11. sati.
Tema press konferencije su odluke Takmičarske komisije NSBiH u vezi utakmice utakmici 16. kola Premijer lige BiH u kojoj su se sastali FK Sloboda i FK Sarajevo, te odluke rukovodstva kluba u vezi sa daljim koracima sa ovim slučejem. Novinarima će se obratiti predsjednik FK Sloboda Salih Šabović i predstavnici menadžmenta kluba.

Cuo sam da ce Sabovic podnijet ostavku zbog ove odluke ns BIH,mislim da ne bi trebali prihvatit jer kad je on dosao bili smo dva puta u finalu kupa,i medju 3 najbolja kluba u BiH,nas je zeznulo za ovu sezonu licenca ua Europu,tako da je se sve raspalo,a Bogami za navijace je pravo u.s.r.a.o sa odlukom da ih izmjeste sa njihove tribine,dobro je da se navijaci vracaju na tribine od subote :D

jesil ti normalan :)

KAKVE TO VEZE IMA STO SMO IGRALI 2 PUTA FINALE KUPA?... onda ti ocigledno nisi upoznat u situaciju....Pa taj Sabovic je imao zelju da on se mjesa u imenovanju vodje navijacke skupine, sto je van svake pameti.Takvi nam ljudi ne trebaju.VOlio bih da sto prije ode iz naseg kluba,a ti ako to gledas zbog rezultata onda ga podrzi,a svaki normalan navijac naseg kluba jedva cekaju da onakvi kao on napuste nas klub sto prije.Taj isti Sabovic ti je uzeo D tribinu i dodjelio gostujucim navijacima i sta ti vise treba?...Poserem se ja na rezultate naseg kluba kada klub navijace svog kluba ponizi na onakav nacin.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2010, 20:13

ambrozija je napisao/la:

Je li Fuakare sa Sujketom na stangli ili new kids :)

odkud ti to da Sujke (ako mislis na Sulju) ima ikakve veze sa Fukarama zadnjih 5 godina?...On nema veze vise s anavijackom skupinom, ali ako cemo iskreno on ce uvjek ostati bar za mene legenda.On mozda nema smisao danasnjeg navijaca jer je uvjek ostao old scchool, ali taj covjek barem je uvjek imao autoritet i on se postovao i dan danas bi.Nikad ranije ni jedna uprava iz RSD Sloboda nije se ponasala prema svojoj skupini ovako kao danas.
Mogu ti samo recu da ce i taj Sujke ponovo biti tu, ali ne na celu :)... jednostavno Ujedinjene Fukare staro-mlado

U SVAKOM SLUCAJU TE VOLIM

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 08 mar 2010, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2010, 20:15

saraj'vo je napisao/la:
Zašto? Opet ste imali igrača sa 3 žuta u ekipi :?:

Btw... Danas nisi još niti jednom napisao da ti je FK Željezničar drag, za razliku od FK Sarajevo... U čemu je problem, da nisi prehlađen?

nego jeli Gavric igra protiv vads, s obzirom da je pauzirao protiv Laktasa, ja mislim da ce imati pravo nastupa :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 mar 2010, 00:14

harry_90 je napisao/la:
slani grad je napisao/la:Vandredna press konferencija FK Sloboda Tuzla će se održati 08. marta 2010. godine (ponedjeljak) u klupskim prostorijama na Sonom trgu sa početkom u 11. sati.
Tema press konferencije su odluke Takmičarske komisije NSBiH u vezi utakmice utakmici 16. kola Premijer lige BiH u kojoj su se sastali FK Sloboda i FK Sarajevo, te odluke rukovodstva kluba u vezi sa daljim koracima sa ovim slučejem. Novinarima će se obratiti predsjednik FK Sloboda Salih Šabović i predstavnici menadžmenta kluba.

Cuo sam da ce Sabovic podnijet ostavku zbog ove odluke ns BIH,mislim da ne bi trebali prihvatit jer kad je on dosao bili smo dva puta u finalu kupa,i medju 3 najbolja kluba u BiH,nas je zeznulo za ovu sezonu licenca ua Europu,tako da je se sve raspalo,a Bogami za navijace je pravo u.s.r.a.o sa odlukom da ih izmjeste sa njihove tribine,dobro je da se navijaci vracaju na tribine od subote :D

jesil ti normalan :)

KAKVE TO VEZE IMA STO SMO IGRALI 2 PUTA FINALE KUPA?... onda ti ocigledno nisi upoznat u situaciju....Pa taj Sabovic je imao zelju da on se mjesa u imenovanju vodje navijacke skupine, sto je van svake pameti.Takvi nam ljudi ne trebaju.VOlio bih da sto prije ode iz naseg kluba,a ti ako to gledas zbog rezultata onda ga podrzi,a svaki normalan navijac naseg kluba jedva cekaju da onakvi kao on napuste nas klub sto prije.Taj isti Sabovic ti je uzeo D tribinu i dodjelio gostujucim navijacima i sta ti vise treba?...Poserem se ja na rezultate naseg kluba kada klub navijace svog kluba ponizi na onakav nacin.
necemo se vrijedjat drug,ja sam samo naveo razloge do kad je uprava dobra bila,i rekao sam da nije fer za navijace,i ja normalno to ne podrzavam za navijace da se uklone sa nase tribine,a ako cemo se vrijedjat no problemos samo sto cemo obadvojica dobit ban !!!Nisam toliko upoznat sa grupom kao i vecina koja dolazi na tribine sa Fukarama,kao ti,ko god nesto kaze ti ga poklopis,ako nisam dobro naveo razloge izvini molim te :)

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 09 mar 2010, 01:05

nemate nikakve potrebe da ovdje pisete o desavanjima na tribini i zato bi sve zamolio da se vratimo pisanju o nasem voljenom klubu...ionako je situacija vise nego teska i samo zajedno mozemo izaci kao pobjednici..
JEDAN GRAD-JEDAN KLUB SLOBODA 1919 8-)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 mar 2010, 01:09

slani grad je napisao/la:nemate nikakve potrebe da ovdje pisete o desavanjima na tribini i zato bi sve zamolio da se vratimo pisanju o nasem voljenom klubu...ionako je situacija vise nego teska i samo zajedno mozemo izaci kao pobjednici..
JEDAN GRAD-JEDAN KLUB SLOBODA 1919 8-)
Slazem se,cujem Sakib Malkocevic postao trener juniora,djeca su dobra,ja mislim da su u kupu dogurali do polufinala ili je neka druga selekcija .Znas li mozda sta je bilo danas na sjednici,nisam nigdje mogao naci izvjestaj sa sjednice.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 mar 2010, 01:15

pa dobro ja te ne vredjam samo te pitam zasto tebi finale kupa BiH maze oci?...Care mi dobro zvi znamo da nam je namjesteno d to finale , a u finalu si nas i vidio kako smo igrali da smo sami sebi golove davali i protiv Zrinjskog, pa i protiv Slavije :)..... Prije svega pola tuzle je znalo da ce nam sudija Alackovic namjestiti utakmicu 1/2 finala kupa protiv Sirokog.Doduse dosudio je penal za siroki koji je bio ocigledan, ali odmah na pocetku utkamice dao im je nepostojeci crveni karton i tako umanio njihove sanse za prolazak u finale.Treba biti pbjektivan i reci da je to tako, a ne tjesiti se tim nekim finalima kupa.Ja sam ih care gledao 6 i svih 6 smo izgubili krenemo od ona d prva da protiv celika, pa sarajeva, zelje i nakraju ova dva neobjektivna protiv Zrinjskog i Slavije.U ova prva 4 koja sam dozivio, zaista smo igrali najbolji fudbal i tu se nismo sasvim slucajno plasirali, vec nas je nas kvalitet tu i doveo za razliku od ovih koje je Sabovic kupio, pa nakraju i prodao :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 09 mar 2010, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.