BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
cekam utakmicu reprezentacije ko ozeblo sunce, da vidim dojmove sa sp,izmjene,izjave, kako sta sad izgleda,makar neki rezime dosadasnjog rada i onda udjem ovamo na program i vidim ovi debili se ukljucuju u 16:50 u program, 10 min prije utakmice. ne mogu da vjerujem koji su to debili ccccc sto se iznerivra
to je tako na bhtu. Na face tv samo budu te emisije prije tekme kad se prenose.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

emir_ je napisao/la:Ja ne dam ni 0,50kf da gledam TSS-a.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
A i tamo je bolje da ne bude kakva je, idiotske tekevizije nisu u stanju emisije kako treba napraviti...DeeWa je napisao/la:to je tako na bhtu. Na face tv samo budu te emisije prije tekme kad se prenose.
Inace ovi javni emiteri, zalosno znaju samo politiku i reprize do besvijesti a pretplatu traze ...
Da nije interneta i portala sto se tice njih zivjeli bi u magli kao da smo u najmanju ruku zalutali u 19 stoljece

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Consigliere
- Kontakt:
kakve emisije? Da ti Glavas pola sata prica kako je on nekad bio kapiten i da je ova repka napravila veliki napredak... Ajde bogati. Emisije na Faceu su samo tu da popune njihov jadni program, nemaju nikakve svrhe
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- sanlituncay
- Kontakt:
Čudi me da ovi na BHT nisu prije utakmice stavili onu seriju Partizanska eskadrila,da se raja malo naloži... A inače stavljaju takve filmove tipa Kozara,Valter brani Sarajevo... djeca kontaju da smo zadnji rat vodilil protiv Švaba!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Bar se diže atmosfera,i mene počinju nervirat,al i ovo što bht radi,tj. ne radi,nije za pohvalu.Consigliere je napisao/la:kakve emisije? Da ti Glavas pola sata prica kako je on nekad bio kapiten i da je ova repka napravila veliki napredak... Ajde bogati. Emisije na Faceu su samo tu da popune njihov jadni program, nemaju nikakve svrhe
Nad tobom sunce najljepše sja
- Goalgetter
- Kontakt:
Gospodin Glavas je tu da se slozi sa ovom konstantacijom.Consigliere je napisao/la:kakve emisije? Da ti Glavas pola sata prica kako je on nekad bio kapiten i da je ova repka napravila veliki napredak... Ajde bogati. Emisije na Faceu su samo tu da popune njihov jadni program, nemaju nikakve svrhe

- sanlituncay
- Kontakt:
Nego valjaju li čemu ovaj Pim i Pom
Taman poslije utakmice... Čuj Pim i Pom

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
tražim video repke, preko 100.000 pregleda, tekst je od nekog repera, ako se ne varam, preveden na bosanski
ne mogu da nađem, pa ako neko zna na koji mislim, neka okači ovdje, bio bih zahvalan 

- Consigliere
- Kontakt:
I ja trazim jedan video... Utakmica ili barem neki duzi pregled protiv Danske na Kosevu kad nam je trebala pobjeda za EP?
Pošalji poruku korisniku JoeCelt, ako je on nema, onda je niko nema.Consigliere je napisao/la:I ja trazim jedan video... Utakmica ili barem neki duzi pregled protiv Danske na Kosevu kad nam je trebala pobjeda za EP?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakvo je vrijeme u 2zli??
Kako nac bht na internetu ??Neku link ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
vedro je, ne bi trebalo biti kišeSPY je napisao/la:Kakvo je vrijeme u 2zli??

Brate Chinaglia,jesi to stanovnik Tuzle ili se javljas u prolazu?Chinaglia je napisao/la:vedro je, ne bi trebalo biti kišeSPY je napisao/la:Kakvo je vrijeme u 2zli??a i može se u majici kratkih rukava na tekmu

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, vidis mu lokaciju....AgentttB je napisao/la:Brate Chinaglia,jesi to stanovnik Tuzle ili se javljas u prolazu?Chinaglia je napisao/la:vedro je, ne bi trebalo biti kišeSPY je napisao/la:Kakvo je vrijeme u 2zli??a i može se u majici kratkih rukava na tekmu

@francobaresi
- zlatniljiljan
- Kontakt:
http://mujakovic.weebly.com/tv-kanali.html" onclick="window.open(this.href);return false;ahmic je napisao/la:Kako nac bht na internetu ??Neku link ??
Bas me zanima da li ce igrac Sarajeva Gojko Cimirot dobit izvizduke kad bude ulazio u igru, poznati su tuzlaci da preziru sve sto ima veze sa Sarajevom kao gradom i Sarajevom kao klubom... 

1946