FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A kod nas,ne procitah dobro,pise parma,pa povezah sa njima.
Zato sam I pitao jel sigurno da se nije sta zajebao za talijane.
Do mene
Do mene
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
ma ne... ako igrac ima slobodne papire peije 2.8. onda moze i u desetom mjesecu doci kod nas sa tiim papirima i odmah igrati (Bekić), ali ako je imao važeći ugovor poslije 2.8. u bilo kojoj ligi ne možebarbarez je napisao/la:A kod nas,ne procitah dobro,pise parma,pa povezah sa njima.
Do mene
E ima fazon neki koji su naši ganjali za bilbiju nesto preko uefa ali to je komplikovano i sporo i tesko...
Ali jos uvijek mi nije jasno cemu prelazni rok 2-8-?
Jest ako Ibraković tumači pravila.rammstein je napisao/la:ja sa fino napisao ono st o nijeproblem samo nama nego svim ekipama... prosle godine gubimo bilbiju cijelu polusezonu, sada smo mogli Stevanovica dovesti ali svaki igrac koji raskine ugovor poslije 2..8 ne moze igrati u PL BIH ... mote u 95% drugih liga sao kod nas ne moze jer je idiotski savez stavio da prelazni rok zavrsava mjesec prije ostatka evrope
Bilbija nije igrao jer je u kalendarskoj godini nastupao već za 2 kluba(Borac;Vojvodina),tako da i laik zna da ne može da se registruje za treći klub,a Lijepi ubjeđivao vas da može

Einigkeit und Recht und Freiheit
bez obzira na to, igrac koji nema ciste papire poslije 2.8. ne mooze igrati u PL jer je zavrsen prelazni rok. Moze samo otici iz nase lige u ligu gdje nije zavrsen prelazni rokdomorocki je napisao/la:Jest ako Ibraković tumači pravila.rammstein je napisao/la:ja sa fino napisao ono st o nijeproblem samo nama nego svim ekipama... prosle godine gubimo bilbiju cijelu polusezonu, sada smo mogli Stevanovica dovesti ali svaki igrac koji raskine ugovor poslije 2..8 ne moze igrati u PL BIH ... mote u 95% drugih liga sao kod nas ne moze jer je idiotski savez stavio da prelazni rok zavrsava mjesec prije ostatka evrope
Bilbija nije igrao jer je u kalendarskoj godini nastupao već za 2 kluba(Borac;Vojvodina),tako da i laik zna da ne može da se registruje za treći klub,a Lijepi ubjeđivao vas da može![]()
![]()
-
- Kontakt:

juniori i kadeti

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ovaj montenigers je najavljivan jos na pocetku sezone iz nekog razloga nije tada dosao. Radi se o zanimljivom igracu talenat je i mlad je a igra na poziciji gdje nam ako nista treba neko zbog rotacije.Nije bezveze bio u Italiji ima tu nesto ono sto znam da je trebao doci u Slobodu ali iz nekog razloga nije.Uostalom tu je na posmatranju pa vidjecemo sta ce biti od toga.Vezano za ugovor kako sam cuo raskinut je sa Parmom jos nekad ljetos tako da to ne bi trebala biti prepreka.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 04 sep 2014, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
"na posmatranju"
pa nije psihijatrija

pa nije psihijatrija

Ma dobro nisam mislio na to vise da je pod okom ljudi koji trebaju ocijeniti jel igrac za nas ili nije. Momak je imao zdravstvanih problema valjda je sad sve OK. Sa ovakvim igracima se da ubosti, recimo Sanel Jahic je ovako dosao, Mulalic itdChWilla je napisao/la:"na posmatranju"![]()
pa nije psihijatrija
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
šalim se ba 

Prosjek čitavog kadra 21.3, a prosjek 18 igrača koji su dobili minutazu 23.3
Bučan kad ode prosjek ce biti oko 20.1
Najmladja smo ekipa u PL, samo da ova djeca ne pregore i da ih povrede zaobidju.
Bučan kad ode prosjek ce biti oko 20.1
Najmladja smo ekipa u PL, samo da ova djeca ne pregore i da ih povrede zaobidju.
NO PYRO NO PARTY
Što to ti nama pričaš kad nas ne interesuješ.rammstein je napisao/la:ja sa fino napisao ono st o nijeproblem samo nama nego svim ekipama... prosle godine gubimo bilbiju cijelu polusezonu, sada smo mogli Stevanovica dovesti ali svaki igrac koji raskine ugovor poslije 2..8 ne moze igrati u PL BIH ... mote u 95% drugih liga sao kod nas ne moze jer je idiotski savez stavio da prelazni rok zavrsava mjesec prije ostatka evrope
ko je broj 36 od ovih omladinaca?
i koja je pozicija?
i koja je pozicija?
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Nedim MekićSouthboy je napisao/la:ko je broj 36 od ovih omladinaca?
i koja je pozicija?
pozicija:zadnji vezni
da nam se nije desio propust kakav jeste juniori bi imali 6 od 6, al svejedno momci "melju"fedeltafrotta je napisao/la:![]()
juniori i kadeti
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
- Kontakt:
...Kvesic,Nyema,...pile87 je napisao/la:Ma dobro nisam mislio na to vise da je pod okom ljudi koji trebaju ocijeniti jel igrac za nas ili nije. Momak je imao zdravstvanih problema valjda je sad sve OK. Sa ovakvim igracima se da ubosti, recimo Sanel Jahic je ovako dosao, Mulalic itdChWilla je napisao/la:"na posmatranju"![]()
pa nije psihijatrija
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Kazu za ovog sahmana da je dobar igrac al da je imao problema sa povredama...pa vidjet cemo da li ce nasi prepoznati njegov kvalitet i da li je igrac za nas 

Ova statistika je očaravajuća i ohrabrujuća, ali stvarno nema potrebe da se igrači opuste sad, ili da mi visoko poletimo. Mi igramo loše na momente, ali bodovi su tu opet, znate i sami da smo ostali bez dosta prvotimaca i ovi mlađi ih sad zamjenjuju i to rade veoma dobro. Kikseva će biti, pritisak na Grbavici sigurno, ali sa vjerom u momke i pruženom podrškom ne možemo izvisiti bar što se Evrope tiče. Ovo može samo na bolje i izaći će na najbolje ako Bog da.
Sjetite se još da čekamo potpuno spremnog Vareu te povratak nevjerovatno talentovanog igrača Nuspahića, sa jednim zadnjim veznim i ovom crnogorcem konkurišemo za sami vrh, ali samo polako.
Pauza je možda došla u pogrešno vrijeme, ali kada se razmisli možda će i dobro doći da se igrači još više spreme za nove izazove. Forza Željo
I da, ispravka ovog gore što misli da juniori imaju 6/6, ja mislim da nam je pobjeda u prvom kolu oduzeta, tačnije, poraženi smo 3:0 zbog igranja neprijavljenog igrača
Sjetite se još da čekamo potpuno spremnog Vareu te povratak nevjerovatno talentovanog igrača Nuspahića, sa jednim zadnjim veznim i ovom crnogorcem konkurišemo za sami vrh, ali samo polako.
Pauza je možda došla u pogrešno vrijeme, ali kada se razmisli možda će i dobro doći da se igrači još više spreme za nove izazove. Forza Željo
I da, ispravka ovog gore što misli da juniori imaju 6/6, ja mislim da nam je pobjeda u prvom kolu oduzeta, tačnije, poraženi smo 3:0 zbog igranja neprijavljenog igrača
Ja te volim, volim Željo..
- bistrikboy
- Kontakt:
Ova statistika je jednako glupa koliko i ovaj clanak.Ekipa nam je losija nego prethodnih godina i **** brojeve.Prerano je i za euforiju i za predaju.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Igrač mjeseca: Bajić i Memija u borbi za prvo mjesto
http://fkzeljeznicar.ba/igrac-mjeseca-b ... sto/11473/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/igrac-mjeseca-b ... sto/11473/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.