Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique Lyonnais
Bastos je jedan od bolji ihgraca u svijetu na svojoj poziciji !
btw: nisam siguran ali dali je on igrao vs Reala , ako nije hocel igrati na bernabeu
btw: nisam siguran ali dali je on igrao vs Reala , ako nije hocel igrati na bernabeu
Uso tek u 89 minAndres je napisao/la:Bastos je jedan od bolji ihgraca u svijetu na svojoj poziciji !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
90 minuta su jako duga na Bernabeu..
citava tekma ceka OL u Madridu.moraju da odigraju perefektno u odbrani..

a eto vi ne morate perfetkno da odigrateMadrid je napisao/la:90 minuta su jako duga na Bernabeu..citava tekma ceka OL u Madridu.moraju da odigraju perefektno u odbrani..

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Na Bernabeu perfektan napad od samog pocetka tekme je najbolja odbrana ;)to vazi i za OLSaurman je napisao/la:a eto vi ne morate perfetkno da odigrateMadrid je napisao/la:90 minuta su jako duga na Bernabeu..citava tekma ceka OL u Madridu.moraju da odigraju perefektno u odbrani..
....
Madrid je napisao/la:Na Bernabeu perfektan napad od samog pocetka tekme je najbolja odbrana ;)to vazi i za OLSaurman je napisao/la:a eto vi ne morate perfetkno da odigrateMadrid je napisao/la:90 minuta su jako duga na Bernabeu..citava tekma ceka OL u Madridu.moraju da odigraju perefektno u odbrani..
....
Ma vi druze nemozete pobjedit utakmice da ne primite gola to je realnost..

A ako nisi znao Lyonova jaca strana je odbrana i brza krila,sto znaci na kontre cemo vas ubiti.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Wonderkid je napisao/la:Prijatelju, ne bih se bas slozio da nam je jaca strana odbrana![]()
Protiv Reala ne bi trebalo biti problema
Vjeruj kad su nabrijani u odbrani onda trce ko ludi,zastopali su jednog Kaku i Ronalda,sto je dokaz da je odbrana dobra..

Prijasnje utakmice smo gubili jer je Jeremy igrao stopera a on je defanzivni vezni nije bilo Boumsonga.
U defanzivi imas jednog Crisa koji je jak kao beton,visok,jak u zracnim duelima.Boumsong taj covjek se ne predaje dok ne uzme loptu.

I onda pozicija na kojoj smo odlicni je defanzivni vezni tu je Makuon i Toulalan.Uvjek smo igrali ovako sa vise defanzivaca neg ofanizivaca,e sad je tu u sredini jedan Pjanic koji izvodi prekide i razigrava,krila Govou,Delgado,Bastos,Ederson,Kallstrom,pa cak i Lopez zna nekad igrat kad su i on i Gomis u igri.Sve su to brzi igraci,a odbrana Reala je spora tako da je nase najace oruzje odbranit napad Reala i brza kontra.

Veoma sam optimitican u vezi susreta na Bernabeu,al necu govorit kao navijaci Reala Lyon 100 % pada,razvalit cemo ih 3:0 itd.Treba sutit i sami ce vidjet odgovor.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Cuj 6-0
...pa sta je RM odbrana kriva sto Senna majstor u slobodnim udarcima,a pri tome je faul sviran koji nije bio i lik sa 25 m zabije gol..ok imate brze bocne ali u Madridu ce Ramos igrati bek desnog a Arbeloa lijevog..CR kad ode na bocnu stranu u kontri je vrlo jebbbbennnn
ja nekazem da ce RM pobijeti 3-0 nego da ce biti dugi 90 m i a RM ce ici da zabije sto prije 1 gol i onda ganjati 2 gol,a OL ce tad da se stavi u nezgodnu pozicji na Bernabeu ganjanje sa RM u gostima je zajjjebano :mrgreen:Jaci smo kod kuce mnogo a naravno moraju i dase bore i zalagaju puno igraci RM i to ce im u glavu umetnuti Pellegrini jer i njegova guza se trese
..jos 90 minuta 

Pjanic je Juninho novi u prekidima,tako da je jos veca nocna mora od Senne...Madrid je napisao/la:Cuj 6-0...pa sta je RM odbrana kriva sto Senna majstor u slobodnim udarcima,a pri tome je faul sviran koji nije bio i lik sa 25 m zabije gol..ok imate brze bocne ali u Madridu ce Ramos igrati bek desnog a Arbeloa lijevog..CR kad ode na bocnu stranu u kontri je vrlo jebbbbennnn
![]()
ja nekazem da ce RM pobijeti 3-0 nego da ce biti dugi 90 m i a RM ce ici da zabije sto prije 1 gol i onda ganjati 2 gol,a OL ce tad da se stavi u nezgodnu pozicji na Bernabeu ganjanje sa RM u gostima je zajjjebano :mrgreen:NARAVNO moraju da se bore i zalagaju puno..jos 90 minuta

Nista druze necemo se svadjat kao seljaci,svako navija za svoj tim i nek bolji prodje dalje.

Uglavnom Real moze svakom dati gol,ali moze i primit od svakog.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
trba biti iskrena i prizati da Pjanic se fura na njega..ali nikad nece biti kao Juninho izvodjac slobdnih udaraca majstor,dzaba sta je nas..al sto jest jest..u RM ima dosta takvih tipa Pjanic sto izvode slobodnjake..cak i GARAY tuce slobodnjake dobro ako nisi znaoBIHfan je napisao/la:Pjanic je Juninho novi u prekidima,tako da je jos veca nocna mora od Senne...Madrid je napisao/la:Cuj 6-0...pa sta je RM odbrana kriva sto Senna majstor u slobodnim udarcima,a pri tome je faul sviran koji nije bio i lik sa 25 m zabije gol..ok imate brze bocne ali u Madridu ce Ramos igrati bek desnog a Arbeloa lijevog..CR kad ode na bocnu stranu u kontri je vrlo jebbbbennnn
![]()
ja nekazem da ce RM pobijeti 3-0 nego da ce biti dugi 90 m i a RM ce ici da zabije sto prije 1 gol i onda ganjati 2 gol,a OL ce tad da se stavi u nezgodnu pozicji na Bernabeu ganjanje sa RM u gostima je zajjjebano :mrgreen:NARAVNO moraju da se bore i zalagaju puno..jos 90 minuta
![]()
Nista druze necemo se svadjat kao seljaci,svako navija za svoj tim i nek bolji prodje dalje.![]()
Uglavnom Real moze svakom dati gol,ali moze i primit od svakog.A vi nesmijete u Madridu primit.

Jos malo i prestizemo Bordo... 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
cuj idola ovih madridzana ! cujetel vi sta pricate, kako se imate cemu nadati kad su vas ljudi na Gerlanu razmontirali , budite sretni sa 1:0 ! na Bernabeu vi ste oslabljeni jkos vise a oni pojacani jos vise ! Lyon nije ekipa poput ovih bjednih sto im samo vi mozete uvalit 5 ili 6 komada , njim mozete uvalit alki morate i primit !Odbrana ce vam djelovat prilicno smjesno i veza ce bit sa 2 defanzivna vezna M.diarra i lass ili ako bude neki off, igrac mjesto Diare tad vam anstaje belaj ! POnavljam opet Lyon je ekipa koja se sa Realom nadigrava , to nije ekipa poput nekih koji vas se boje !
Pa na kakvim ekipama mi gubimo bodove...
Nadam se da ce dojam popravit u Madridu.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ja mislim da ce biti 1:1Wonderkid je napisao/la:Ako cemo ovako igrat u Madridu bolje da uopste ne putuju.BIHfan je napisao/la:Pa na kakvim ekipama mi gubimo bodove...![]()
![]()
![]()
![]()
Mada ne bih imao nista protiv nerjesenog rezultata tamo.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Zavisi kako ce onaj trenercic Lyona koji je stvarno diletant kojeg nema na dunjaluku.
Ako se bude''zaheabo''pa postavio istu igru kao u Lyonu protiv Reala.Mogu se nadati uspjehu.A to mu je bial jedna od rijetkih dobri postavki.
Ali ko ce ovog skontati.
Imaju odlicnu ekipu a ovako se natezati da uopste i odu u LS iduce godine.
Ako se bude''zaheabo''pa postavio istu igru kao u Lyonu protiv Reala.Mogu se nadati uspjehu.A to mu je bial jedna od rijetkih dobri postavki.
Ali ko ce ovog skontati.
Imaju odlicnu ekipu a ovako se natezati da uopste i odu u LS iduce godine.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma dzaba vama sve!!!! mi vas izbacamo, toga ste i vi svjesni...kako god da igrate..opet niste ni do peta realu...HALA MADRID...VAMOS!!!
Cristiano Ronaldo....1,2,3 HALA MADRID!!!!
pominji ti koga oces...i makune i magarce..ali mi ih deremo...ja cu ti camo reci CR9!!!!

Dobar vic...hahahahahaha...pa jesi li vidjeo kako je prosla sevilla!!! a po snazi sevilla je jaca od vas najmanje 2 puta! pa mozes misliti kako ce te vi proc!!!
Real-Lyon 3:1 nemate sansih u Realu mislim da su ljudi kvalitetniji vi nemozete Boulognea na strani dobit,a da izvucete x u Madridu 

Vi izgleda ne kontate da cijela odbrana u Realu fali a ionako kad je i kompleta slaba.I bit ce mnogo slabiji nego u tekmi protiv Sevile.NickCR9 je napisao/la:Dobar vic...hahahahahaha...pa jesi li vidjeo kako je prosla sevilla!!! a po snazi sevilla je jaca od vas najmanje 2 puta! pa mozes misliti kako ce te vi proc!!!
Zuti po zuti tribina jarane.
Tako da ce taj vic biti mastan.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.