Nešto pročitah na transfermarketu da da Werder, Freibuer, Nantes i Evian kao interesuje se. Daj Bože ..
Ne samo da ima klub već je možda bio i ponajbolji igrač svog kluba protekle sezone i na početku ove, a trenutno je i među najboljim veznjacima poljske lige. Našao je sebi klub i ligu po mjeri i sada je miran. A burazer Ogi za agenta ima Marka Pantelića, tako da ne čudi što nije našao novi klub. Pa da je otišao u neki jači klub u Poljskoj kao i njegov buraz, ne bi mu ni to bilo loše. Igrač koji igra dobro u Poljskoj itekako može poslužiti reprezentaciji, Semir Štilić je dokaz iako ga Pape ne zove iz nekih samo njemu poznatih razloga.AhmetNY je napisao/la:Stojan Vranjes barem ima klub.
United je ovog ljeta uspio sve dovesti al' ne i Ognjena.AlfredBorden je napisao/la:za ovog je bila prica ono, ne tako davno, da ga trazi united?
problem jeste u izjavama selektora. prica kako igraci trebaju da igraju standardno u svojim klubovima. samo me zanima gdje to ovaj smijesni vranjes igra standardno..Cartman je napisao/la:Stvarno mi nisu jasni ovi igraci koji za citavo ljeto nisu u stanju pronac klub. Ali samo u nas jedan takav igrac moze bit i u reprezentaciji. E moj Safete...
Eno na Top elevenu na FB rastura, odrzava formu.STEVIE je napisao/la:problem jeste u izjavama selektora. prica kako igraci trebaju da igraju standardno u svojim klubovima. samo me zanima gdje to ovaj smijesni vranjes igra standardno..Cartman je napisao/la:Stvarno mi nisu jasni ovi igraci koji za citavo ljeto nisu u stanju pronac klub. Ali samo u nas jedan takav igrac moze bit i u reprezentaciji. E moj Safete...
tebi je normalno da igrac bez kluba dobija poziv za reprezentaciju?Virtu4l je napisao/la:Nije problem u Vranješu, on je standardni reprezentativac, uvijek može uskočiti u zadnju liniju. Problem je što vi uvijek morate naći nekoga![]()
I njemu i Stevanovicu u Zahirovicu bi to najbolje bilo. A za nasu ligu su igracine.Ajax je napisao/la:
Obzirom na našu situaciju sa desnim bekom, da, normalno je.STEVIE je napisao/la:tebi je normalno da igrac bez kluba dobija poziv za reprezentaciju?
Bas tako i jednom i drugom i trecem i Muslimovicu poslje ove sezone.Cartman je napisao/la:I njemu i Stevanovicu u Zahirovicu bi to najbolje bilo. A za nasu ligu su igracine.Ajax je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.