Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
arelinho je napisao/la:Veceras Varea neocekivano i na opste iznenadjenje utakmicu pocinje sa klupe![]()
![]()
![]()
Citav FID World je sokiran ovom odlukom pogotovo clanovi Adriatic ligeBelminM23 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Veceras Varea neocekivano i na opste iznenadjenje utakmicu pocinje sa klupe![]()
![]()
![]()
UPRAVA NAPOLJE !
Nema vas isto kao i onda kad vam je UDP bio preko 80%?SiamoNoi je napisao/la:Mozete na Mladost stavljat kredite,nema nam 70 + posto ekipe veceras zbog kosarke
To su igračine, nisu ko ovi naši. Igra nam repka, a nama UDP 90%. Al zato kad budemo lopte igrali i poklopi se sa utakmicom ima 0% UDP da bude.SiamoNoi je napisao/la:Mozete na Mladost stavljat kredite,nema nam 70 + posto ekipe veceras zbog kosarke
Jbg,nisam se ranije logiraoBelminM23 je napisao/la:To su igračine, nisu ko ovi naši. Igra nam repka, a nama UDP 90%. Al zato kad budemo lopte igrali i poklopi se sa utakmicom ima 0% UDP da bude.SiamoNoi je napisao/la:Mozete na Mladost stavljat kredite,nema nam 70 + posto ekipe veceras zbog kosarke
Ali reci im da džabe gledaju tekmu kad ćete izgubiti, i tamo i vamo. Kako god okreneš haha.
![]()
edit: Što prije ne govoriš, ja 1x igro.
SiamoNoi je napisao/la: Jbg,nisam se ranije logiraoEvo ja došao,al me nema niti na klupi.Je*ala ih košarka.Vidim Grci dobijaju,baš mi je drago.Da hocemo ispast što prije.
Treniraj sad samo Fearlessness, bar na 41.Evolution87 je napisao/la:You have trained your Stamina Attribute and received an increase of 0,79. Your Stamina Attribute now has a value of 62,67.
You have trained your Curving Attribute and received an increase of 1,77. Your Curving Attribute now has a value of 39,14.
You have trained your Fearlessness Attribute and received an increase of 2,17. Your Fearlessness Attribute now has a value of 22,18.
zbog tebe je veliki majstor morao sa klupe uci u 46. minuti... cccForster je napisao/la:Ja zaboravio za repku![]()
Sljedeću sam tu
ACM, Stojcev, 7Unknown Genius je napisao/la:Treniraj sad samo Fearlessness, bar na 41.Evolution87 je napisao/la:You have trained your Stamina Attribute and received an increase of 0,79. Your Stamina Attribute now has a value of 62,67.
You have trained your Curving Attribute and received an increase of 1,77. Your Curving Attribute now has a value of 39,14.
You have trained your Fearlessness Attribute and received an increase of 2,17. Your Fearlessness Attribute now has a value of 22,18.
Koja si pozicija?
Evolution87 je napisao/la: ACM, Stojcev, 7
ma stipu ih nasli nas dvojicu pitara zayebvatiBelminM23 je napisao/la:Evolution87 je napisao/la: ACM, Stojcev, 7
Šta kaže zbog čega nosiš broj 7. HAHAHAH. Nabavi taj mic, pa odgovori mu.
Naravno.EmirSioux89 je napisao/la:Sledece sezone napadamo prvo mjesto
Vi ćete Sljedeće sezone da budete 9ti u prvoj ligi. Uglavom bit će borba za to ostajanje u prvoj ligi.Unknown Genius je napisao/la:Pored Vala i Jadrana?! Teško...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.