Diablo55 je napisao/la:U ekipi se vrlo lahko da primijetit (ne)rad Fuada Grbešića, jer i situacija među pojedinim igračima nije baš najbolja ili se uvuče nervoza među njih tokom utakmice, pa niko nikoga nit sluša nit poštuje. Što se tiče igre, ako se nastavimo zadovoljavati sa "bitno je da su bodovi tu" nećemo daleko dogurati, jer ti možeš kod kuće uzimati bodove i bez neke igre, ali na strani ti moraš parirati domaćinu i čak biti bolji od njeg' da bi uzeo bodove. Jučer sam gledao drugo poluvrijeme i mogao sam primijetit' puno izgubljenih lopti i slaba igra bez lopte na sredini terena. Sve se to svodi samo daj da se lopta izbije i da se ne primi gol, što logično u toku sezone neće moći prolaziti. Onda tu Kadrić i Omerović kao neki vezni igrači slabo surađuju u defanzivnim zadacima, sve se tu svodi na ganjanje lopte, umjesto da se pokriva prostor u kojem su se jučer dosta puna našli slobodni igrači Podgrmeča. Ja ne znam šta radi Amir Zejnilagić kao pomoćni trener, ali je on bolji od Fuada Grbešića, da li se njegovo ne uvažava, ili ne smije uopšte ispoljiti šta on misli i zna, nemam pojma, ali glavni i odgovorni krivac u ovome svemu je poštovani Fuad Grbešić.
u potpunosti si sve tačno napiso,neznam kako jedan trener može mijenjat po 3 formacije u jednom poluvremenu,drugo poluvrijeme je bilo premija kakvo je prvo,na početku mu edo vehabović igra krilo,pa kasnije više je u napadu,a drugi dio ga vrati na njegovu poziciju,a kerima gurne iza špica,sve u svemu trener je lud svaki trening ko da je početak priprema samo ih tjera da trče,treba ih malo osvježit koji trening sa loptom malo lakši,al mislim da sad protiv gradine ako zijane on ode,svi su već upisali bodove u srebreniku,al gradina nije ni malo naivna ekipa.........