Jedino ako ćeš preuzeti neku neaktivnu ekipu i hvatati ove nove usere te tako onemogućiti dalji napredak Budućnosti i Toleda.SimkeSamke je napisao/la:daj meni![]()
![]()

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Jedino ako ćeš preuzeti neku neaktivnu ekipu i hvatati ove nove usere te tako onemogućiti dalji napredak Budućnosti i Toleda.SimkeSamke je napisao/la:daj meni![]()
![]()
Unknown Genius je napisao/la:Jedino ako ćeš preuzeti neku neaktivnu ekipu i hvatati ove nove usere te tako onemogućiti dalji napredak Budućnosti i Toleda.SimkeSamke je napisao/la:daj meni![]()
![]()
BelminM23 je napisao/la:Boško, jesam ja opravdo 151 kredit koji ste mi poslali ?![]()
Tri tačke idu na kraju rečenice, ne četiri.bosko2602 je napisao/la: Samo još da popraviš ponašanje na forumu....
Koje vama pozicije fale, ili vas ima dovoljno na svim pozicijama ?SimkeSamke je napisao/la:treba sa guletom dogovoriti da iducu prijateljsku u jednu repku stavi nas iz ljiljana i par pocetnika, a u drugu ove bolje iz jucerasnje tekme
BelminM23 je napisao/la:Koje vama pozicije fale, ili vas ima dovoljno na svim pozicijama ?SimkeSamke je napisao/la:treba sa guletom dogovoriti da iducu prijateljsku u jednu repku stavi nas iz ljiljana i par pocetnika, a u drugu ove bolje iz jucerasnje tekme
Jer vidim da imate i stranaca.
Uglavom treba gledati da odigra što više igrača utakmicu, ako je kako moguće znači 11+3.
SimkeSamke je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Koje vama pozicije fale, ili vas ima dovoljno na svim pozicijama ?SimkeSamke je napisao/la:treba sa guletom dogovoriti da iducu prijateljsku u jednu repku stavi nas iz ljiljana i par pocetnika, a u drugu ove bolje iz jucerasnje tekme
Jer vidim da imate i stranaca.
Uglavom treba gledati da odigra što više igrača utakmicu, ako je kako moguće znači 11+3.
imamo mi na svakoj poziciji naseg, al ne mislim da bi svi dosli na tekmu...
Slažem se.SimkeSamke je napisao/la:treba sa guletom dogovoriti da iducu prijateljsku u jednu repku stavi nas iz ljiljana i par pocetnika, a u drugu ove bolje iz jucerasnje tekme
Gledaj ga što vraća. Čudo nije Willian umjesto Džeke stavio.Unknown Genius je napisao/la:Slažem se.SimkeSamke je napisao/la:treba sa guletom dogovoriti da iducu prijateljsku u jednu repku stavi nas iz ljiljana i par pocetnika, a u drugu ove bolje iz jucerasnje tekme
Znači prvih XI U-21 bi trebalo biti: Iker; Bega, Hase (c), Salkica, Lahm; Majstor, Stojčev, Ronaldo, Midfielder; Varea i Džeko.
Na klupi: Belmin M., Muradif i Willian.
To su oni najbolji. Sa ostalima se vi u U-25 izmiješajte.
Zašto onda niste promijenili pozicije bekovima vašim ? Da ste rekli meni da vam tako ne valja, ja bi promijenio na poluvremenu...Unknown Genius je napisao/la:Džeko čitavu tekmu, Willian poluvrijeme.
Vjerovatno misliš na Begu... Šteta što sinoć nije mogao igrati da izdominira ovog Midfieldera, koji je jedini nešto i napravio iz U-25 tima jer je napadao neiskusnog CD-a sa penalima na poziciji beka...
No sigurno je da je Bega izmislio fidbal za ostale na poziciji SD-a. Jedino Lahm mu može parirati, valjda.
Joj Kodro gdje si bio da pokažeš Hasetu kako se igra.Moggiano je napisao/la:meni je sinoc iskrslo nesta i nisam mogao na tekmu doci, ali ubuduce sam tu..
ima vremenaBelminM23 je napisao/la:Joj Kodro gdje si bio da pokažeš Hasetu kako se igra.Moggiano je napisao/la:meni je sinoc iskrslo nesta i nisam mogao na tekmu doci, ali ubuduce sam tu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.