-Iskreno, već znam sastav koji ću izvesti u Zenici. Važno je da pobjedom otvorimo kvalifikacije, jer onda sve ide puno lakše. – iskren je Safet Sušić.
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Goalgetter je napisao/la:-Iskreno, već znam sastav koji ću izvesti u Zenici. Važno je da pobjedom otvorimo kvalifikacije, jer onda sve ide puno lakše. – iskren je Safet Sušić.
Opet jedna nepotrebna da ne kazem glupa izjava...... Ne ostvlja ni milimetar sanse rezervnim igracima da se pokazu protiv Lihtenstajna....Uostalom moze se neko i iz prvih 11 pokazati kao u veoma losoj formi...
Drugim rijecima ovom izjavom igracima pokazuje da utakmic aprotiv Lihtenstajna nema nikakvog znacaja, kako ih onda misli motivirati...
Danas trening u 17:30 na Tušnju, nadam se da će biti otvoren za navijače...
negdje sam čitao da će biti otvorenSheyi je napisao/la:Danas trening u 17:30 na Tušnju, nadam se da će biti otvoren za navijače...

Evo sad pročita da je otvoren, valja skoknut do Tušnja, cilj je slika s PjanićemChinaglia je napisao/la:negdje sam čitao da će biti otvorenSheyi je napisao/la:Danas trening u 17:30 na Tušnju, nadam se da će biti otvoren za navijače...moglo bi se otić' na Tušanj, probat' se slikat' se nekim od igrača

Samo da kiša ne pada u tom terminu

obučem dres Lazija, slikam se s Miretom i malo ga podjebavam za Coppa in facciaSheyi je napisao/la:Evo sad pročita da je otvoren, valja skoknut do Tušnja, cilj je slika s PjanićemChinaglia je napisao/la:negdje sam čitao da će biti otvorenSheyi je napisao/la:Danas trening u 17:30 na Tušnju, nadam se da će biti otvoren za navijače...moglo bi se otić' na Tušanj, probat' se slikat' se nekim od igrača
![]()
![]()

Vedo, Mire, Begović, Džekson, tu se traže slike

Satraćemo Vinšešajm..
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Dajte nam jos Safetovih izjava, pa da komentarisemo...
Koja nasa TV prenosi utakmicu?

Koja nasa TV prenosi utakmicu?
Au nemoj takvih provokacija, dospjeće slika do romanista pa će ga opet uzeti na zub ko kad je čestito Luli za gol
Negdje sam čitao da i Seo dolazi sutra

Negdje sam čitao da i Seo dolazi sutra

evo moji 11 u dvi formacije:muhovic je napisao/la:Evo svi se malo igramo selektora, tj. većina i znamo 8 do 9 koji će sigurno istrčati protiv Kipra, ali evo otprilike i moja postava kako bi to trebalo izgledati u očima Papeta xd.
Mislim da je Šunjić u boljoj formi od Ogia pa bi on uz trenutno raspoloženog Biču trebao činiti taj stoperski dvojac. Ni meni samom se ovo ime na desnom beku ne sviđa, ali Mujdža je sam sebi kriv jbg. Medunjanina vidim gotovo sigurno kraj Mumeta pozadi, ispred njih Pjanke. Jedine dvije dileme tako reći su da li će Lula biti spreman, i koliko je Tino zadužio kod amidže povjerenje za prvih 11, a na drugoj strani Hajrović/Ibišević su dakle stvar formacije, a ne njih samih. Bude li 4-5-1 Vedo klupa, bude li 4-4-2 problem će biti to lažno krilokoje tad mora glumiti Pjanke, tako da sam ja više za 4-5-1 koliko god to defanzivno zvučalo u Zenici protiv Kipra. Sve u svemu, sretno nam i da startamo aBd kvalifikacije kako i dolikuje!
4-4-2
---------------------------------Begovic-------------------------------
mujdza-----------sunjic--------------------bicakcic-------salihovic
hajrovic-------------pjanic------------besic------------------lulic
---------------------dzeko-------------ibisevic-----------------------
4-2-3-1:
---------------------------------Begovic-------------------------------
mujdza-----------sunjic--------------------bicakcic-------salihovic
-----------------------besic-------medunjanin-----------------------
hajrovic--------------------pjanic------------------------------lulic
-----------------------------dzeko-------------------------------------
ako nam je svijetsko i pripreme za isto dokazalo ista onda je to da nemozemo igrat igru bez krila sa 5 dizelasa na sredini! koja god formacija bila, za mene hajrovic i lulic moraju igrat po krilima da imamo vise opcija u igri! kad idemo samo kroz sredinu onda nas nema nigdje! avdija nema kvaliteta da igra beka u hnl-u a kamoli za repku, to je dokazao i protiv dinama proslo kolo i za mene mora igrat mujdza pa taman i 80% oporavljen! tako isto za seju salihovica na lijevom beku, u nedostatku kolasinca i on mora igrat! a bas taj nedostatak kolasinca ja vidim kao nas najveci handycap, prava steta ona povreda u najgori vakat i za njegovu karijeru i za repku!
s Baljićem bi se također vrijedilo slikat' 

poznatim estradnim umjetnikom koji je u slobodno vrijeme pomocni trener u rep. ,a Rahimić samo na SP ideChinaglia je napisao/la:s Baljićem bi se također vrijedilo slikat'
- Unknown Genius
- Kontakt:
Pjanić ne treba ići na Misketovu poziciju!
On ima svoje mjesto na CM-u i uopšte ne znam što ga gurate na desetku kad on to nije i kad tu nije najjači. Njegovo mjesto je uz jednog defanzivnog veznog (čitaj: Bešića), a ispred njih igrače poredati po volji.
Da li sa dva napadača i dva krila ili sa dva krila, nekim ofanzivnim veznim (Medunjanin, Prcić) i Džekom, to je meni svejedno.
Samo mi se čini da ne gledate Romu nikako i da ne znate koja je Miralemova primarna pozicija na terenu.
On ima svoje mjesto na CM-u i uopšte ne znam što ga gurate na desetku kad on to nije i kad tu nije najjači. Njegovo mjesto je uz jednog defanzivnog veznog (čitaj: Bešića), a ispred njih igrače poredati po volji.
Da li sa dva napadača i dva krila ili sa dva krila, nekim ofanzivnim veznim (Medunjanin, Prcić) i Džekom, to je meni svejedno.
Samo mi se čini da ne gledate Romu nikako i da ne znate koja je Miralemova primarna pozicija na terenu.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Igrao je Pjanić iza dva napadača i u repki neke utakmice, npr. Latvija u gostima ili Iran na SP.Unknown Genius je napisao/la:Pjanić ne treba ići na Misketovu poziciju!
Ja vjerujem da će protiv Kipra opet na toj poziciji biti Pjanić, tj. ne vjerujem da će odmah Prcića u prvih 11 (iskreno velika većina trenera to ne bi uradila), a mislim i da neće smjeti pred tuzlanskom i zeničkom publikom staviti TSS-a u prvih 11 (barem ne odmah). Možda me i razuvjeri Pape...
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ne pričam o tome šta je igrao, nego o tome gdje je on najjači. Ako već sastavljate svoje idealne formacije, stavite momka gdje je i najbolji.
Uostalom, ne moraju TSS i Prcić, može Medunjanin tu igrati.
Ne može. Medunjanin je najbolji na istom mjestu kao Pjanić (dakle centralni vezni) samo s lijeve strane. Sa Medunjaninom na toj poziciji bismo dobili isto što je bio i Misimović, dakle jednako brz (ili spor igrač kako se ovdje često isticalo) ali sa daleko manje fudbalskog znanja.Unknown Genius je napisao/la:Ne pričam o tome šta je igrao, nego o tome gdje je on najjači. Ako već sastavljate svoje idealne formacije, stavite momka gdje je i najbolji.
Medunjanin je najbolji kao spona između defanzivnog dijela ekipe i ofanzivnog.
Miske no. 1
- Unknown Genius
- Kontakt:
Vjerovatno i on jest tu najbolji na poziciji gdje i Pjanić, ali može igrati desetku. Bolje njega malo žrtvovati i pomjeriti naprijed, nego Pjanića.
Uh, odlično, obavezno ću doćiSheyi je napisao/la:Evo sad pročita da je otvoren, valja skoknut do Tušnja, cilj je slika s PjanićemChinaglia je napisao/la:negdje sam čitao da će biti otvorenSheyi je napisao/la:Danas trening u 17:30 na Tušnju, nadam se da će biti otvoren za navijače...moglo bi se otić' na Tušanj, probat' se slikat' se nekim od igrača
![]()
![]()

i meni je cilj sa pjanketom se slikat'

- Consigliere
- Kontakt:
Kad pogledas ove stare snimke i depresiju oko reprezentacije, svi ovi nasi danasnji problemi oko selektora, nekog igraca ili kampa ti izgledaju smjesno i nebitno...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
vs Liechtenstein
---------------------- Fejzic ----------------------
Ogi ----------- Bicakcic -- Sunjic ---- Salihovic
----------------- Besic -- Prcic -------------------
Avdija ------------- Susic ----------------- Visca
--------------------- Ibisevic ---------------------
na poluvremenu zamjene:
Susic - Cimirot ( Prcic na 10-tku )
Avdija - Zakaric
vs Kipar
--------------------- Begovic ------------------------
Mujdza ------- Bicakcic - Sunjic ------- Salihovic
----------------- Besic - Medunjanin ---------------
Hajrovic ----------- Pjanic ------------------ Lulic
---------------------- Dzeko -------------------------
---------------------- Fejzic ----------------------
Ogi ----------- Bicakcic -- Sunjic ---- Salihovic
----------------- Besic -- Prcic -------------------
Avdija ------------- Susic ----------------- Visca
--------------------- Ibisevic ---------------------
na poluvremenu zamjene:
Susic - Cimirot ( Prcic na 10-tku )
Avdija - Zakaric
vs Kipar
--------------------- Begovic ------------------------
Mujdza ------- Bicakcic - Sunjic ------- Salihovic
----------------- Besic - Medunjanin ---------------
Hajrovic ----------- Pjanic ------------------ Lulic
---------------------- Dzeko -------------------------
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 sep 2014, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.