Šta čekate

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Da vi zaplacetesaraj'vo je napisao/la:Još uvijek niste ispali![]()
Šta čekate
Letimično lektorisano, lakše je čitaticena je napisao/la:Nemogu vjerovati sta navijaci Slobode pisu ,eto svi protiv Slobode nedaju im licencu,a oni ispunili sve uslove za nju ,a narocito finansisku, i poreznu gdje i danas plivaju i bogu i narodu i drzavi,pa to cijela Tuzla zna.Evo sad zavjera za kartone hoce da ih izbace iz lige.Nije mi jasno sto nema zavjere protiv organizaciski i finanski uredeni klubova kao sto je Siroki,Zrinski pa i komsije Zvijezda.Ako je iko zakinut to je Velez na politickom planu nevracajuci ga na svoj stadion.Glavna zavjera protiv Slobode nekadasnjeg giganta je organizaciski kolaps,finansiski, pa donekle igracki,a uprava jadna sto je opuhala klub mora se boriti protiv svih.Sve dok Sloboda nevrati legende u klub i dok je ove uprave protiv koje su svi ,a zavjera je samo pokrice za nesposobnost i lopvuk,Sloboda ce Evropu gledati na razglednicama!
covjece...smaras...kako ti ne dosadisaraj'vo je napisao/la:Još uvijek niste ispali![]()
Šta čekate
saraj'vo je napisao/la:Još uvijek niste ispali![]()
Šta čekate
Probisvjet je napisao/la:Trebamo se zaliti NS BiH mozda ponove utakmicu protiv Laktasa
naravno,kad moze Sarajevo mozemo i mi se zalitProbisvjet je napisao/la:Trebamo se zaliti NS BiH mozda ponove utakmicu protiv Laktasa
harry_90 je napisao/la:Prema nezvanicim informacijama navijacka skupina iz Tuzle ponovo prati organizovano SLobodu,od subote ponovo krece sa navijanjem.
Je li Fuakare sa Sujketom na stangli ili new kidsSaltCityAttack je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Prema nezvanicim informacijama navijacka skupina iz Tuzle ponovo prati organizovano SLobodu,od subote ponovo krece sa navijanjem.
NISU TO NEZVANICNE INFORMACIJE vec FUKARE SU BILE PRISUTNE I U LAAKTASIMA.... FUKARE od naredne utkamice su ponovo i na Tusnju
Zašto? Opet ste imali igrača sa 3 žuta u ekipiProbisvjet je napisao/la:Trebamo se zaliti NS BiH mozda ponove utakmicu protiv Laktasa
harry_90 je napisao/la:slani grad je napisao/la:Vandredna press konferencija FK Sloboda Tuzla će se održati 08. marta 2010. godine (ponedjeljak) u klupskim prostorijama na Sonom trgu sa početkom u 11. sati.
Tema press konferencije su odluke Takmičarske komisije NSBiH u vezi utakmice utakmici 16. kola Premijer lige BiH u kojoj su se sastali FK Sloboda i FK Sarajevo, te odluke rukovodstva kluba u vezi sa daljim koracima sa ovim slučejem. Novinarima će se obratiti predsjednik FK Sloboda Salih Šabović i predstavnici menadžmenta kluba.
Cuo sam da ce Sabovic podnijet ostavku zbog ove odluke ns BIH,mislim da ne bi trebali prihvatit jer kad je on dosao bili smo dva puta u finalu kupa,i medju 3 najbolja kluba u BiH,nas je zeznulo za ovu sezonu licenca ua Europu,tako da je se sve raspalo,a Bogami za navijace je pravo u.s.r.a.o sa odlukom da ih izmjeste sa njihove tribine,dobro je da se navijaci vracaju na tribine od subote
ambrozija je napisao/la:Je li Fuakare sa Sujketom na stangli ili new kidsSaltCityAttack je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Prema nezvanicim informacijama navijacka skupina iz Tuzle ponovo prati organizovano SLobodu,od subote ponovo krece sa navijanjem.
NISU TO NEZVANICNE INFORMACIJE vec FUKARE SU BILE PRISUTNE I U LAAKTASIMA.... FUKARE od naredne utkamice su ponovo i na Tusnju
saraj'vo je napisao/la:Zašto? Opet ste imali igrača sa 3 žuta u ekipiProbisvjet je napisao/la:Trebamo se zaliti NS BiH mozda ponove utakmicu protiv Laktasa![]()
Btw... Danas nisi još niti jednom napisao da ti je FK Željezničar drag, za razliku od FK Sarajevo... U čemu je problem, da nisi prehlađen?
necemo se vrijedjat drug,ja sam samo naveo razloge do kad je uprava dobra bila,i rekao sam da nije fer za navijace,i ja normalno to ne podrzavam za navijace da se uklone sa nase tribine,a ako cemo se vrijedjat no problemos samo sto cemo obadvojica dobit ban !!!Nisam toliko upoznat sa grupom kao i vecina koja dolazi na tribine sa Fukarama,kao ti,ko god nesto kaze ti ga poklopis,ako nisam dobro naveo razloge izvini molim teSaltCityAttack je napisao/la:harry_90 je napisao/la:slani grad je napisao/la:Vandredna press konferencija FK Sloboda Tuzla će se održati 08. marta 2010. godine (ponedjeljak) u klupskim prostorijama na Sonom trgu sa početkom u 11. sati.
Tema press konferencije su odluke Takmičarske komisije NSBiH u vezi utakmice utakmici 16. kola Premijer lige BiH u kojoj su se sastali FK Sloboda i FK Sarajevo, te odluke rukovodstva kluba u vezi sa daljim koracima sa ovim slučejem. Novinarima će se obratiti predsjednik FK Sloboda Salih Šabović i predstavnici menadžmenta kluba.
Cuo sam da ce Sabovic podnijet ostavku zbog ove odluke ns BIH,mislim da ne bi trebali prihvatit jer kad je on dosao bili smo dva puta u finalu kupa,i medju 3 najbolja kluba u BiH,nas je zeznulo za ovu sezonu licenca ua Europu,tako da je se sve raspalo,a Bogami za navijace je pravo u.s.r.a.o sa odlukom da ih izmjeste sa njihove tribine,dobro je da se navijaci vracaju na tribine od subote
jesil ti normalan
KAKVE TO VEZE IMA STO SMO IGRALI 2 PUTA FINALE KUPA?... onda ti ocigledno nisi upoznat u situaciju....Pa taj Sabovic je imao zelju da on se mjesa u imenovanju vodje navijacke skupine, sto je van svake pameti.Takvi nam ljudi ne trebaju.VOlio bih da sto prije ode iz naseg kluba,a ti ako to gledas zbog rezultata onda ga podrzi,a svaki normalan navijac naseg kluba jedva cekaju da onakvi kao on napuste nas klub sto prije.Taj isti Sabovic ti je uzeo D tribinu i dodjelio gostujucim navijacima i sta ti vise treba?...Poserem se ja na rezultate naseg kluba kada klub navijace svog kluba ponizi na onakav nacin.
Slazem se,cujem Sakib Malkocevic postao trener juniora,djeca su dobra,ja mislim da su u kupu dogurali do polufinala ili je neka druga selekcija .Znas li mozda sta je bilo danas na sjednici,nisam nigdje mogao naci izvjestaj sa sjednice.slani grad je napisao/la:nemate nikakve potrebe da ovdje pisete o desavanjima na tribini i zato bi sve zamolio da se vratimo pisanju o nasem voljenom klubu...ionako je situacija vise nego teska i samo zajedno mozemo izaci kao pobjednici..
JEDAN GRAD-JEDAN KLUB SLOBODA 1919
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.