hrcxxx je napisao/la:Za vrijeme imas pravo, ali mislim da je 194,5 na blanku fakat niska margina bez obzira! sto se tice sandre nisam racunao da ce je to potisnut da bude najbolja na hanzeku, naravo s novim rekordom! ali vidjet cemo...zgmiky je napisao/la:ovako to sve lijepo izgleda ali treba uzaeti nekoliko parametara:hrcxxx je napisao/la:jos jedan atleticki listic:
hanžeković meeting
perković(66.99)-više
rekord meetinga je 66.29, tako da mislim da ce se potrudit upisat svoje ime na listu rekorda doma na hanžeku i vjerujem da hoce, zena je stroj!
vlasic(194.50cm)-vise
mislim da je pre niska margina! zadnji put na hanžeku se bacila 208cm u zrak!
kof:3,42 ulog:100kn
1.vrijeme koje je u Zagrebu odvratno, kiša i hladno što je za bacače i visašice vrlo otežavajući faktor
2.Sandra je stroj tu nema dileme ali je pitanje koliko ju je emotivno ispraznio odlazak naše atletske legende Ivančića koji ju je stvorio, nedvojbeno da će htjeti ali da ći moći vidjet ćemo, nadam se da hoće
3.Blanka je to preskočila kad je bila u vrhunskoj formi, sada nakon ozljede nije ni blizu tome ali mislim da može oko 197 iako vrijeme je loše kažem pa treba uzeti sa rezervom
Treba probati sa manjim ulogom i realno prolazi to ovako ali obzirom na navedeno ne bi me iznenadilo da ne prođe
sretno stari

imao si pravo zgmiky!
bolje da se drzim nogometa i snookera....