FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la JoseMourinho » 02 sep 2014, 20:19

Rajaz je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Iz Barcelone su govorili da je i Neymar plaćen 17 mil pa su kasnije na sudu završili.
Pa dobro, neko ide na sud a neko u zatvor
Neymar i jeste placen 17 mil eura
Plaćen je nekom rodjaku te pare jer je posjedovo njegovu lijevu nogu, a koliko je ostaloj užoj i široj familiji plaćeno koja je posjedovala ostale dijelove tijela ostaje nepoznanica :rol: :rol: :rol:

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Rajaz » 02 sep 2014, 22:43

17 miliona ugovor, 40 plata za 5 godina ugovora, ukupno 57. Suarez 81 milion.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 sep 2014, 23:13

nije valjda da vjerujes da se plata racuna u onih 57 miliona :rol:

17 je dobio santos. ostatak pitaj boga ko je se sve obogatio, osim oca naravno.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 02 sep 2014, 23:16

Kakva manipulacija, i Rosell bi vam pozavidio. :clap: :clap:

Na kraju ce ispast da je drzava duzna Barceloni 50 miliona.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 02 sep 2014, 23:40

Donnie Darko je napisao/la:nije valjda da vjerujes da se plata racuna u onih 57 miliona :rol:

17 je dobio santos. ostatak pitaj boga ko je se sve obogatio, osim oca naravno.
Upravo to mislim

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 sep 2014, 23:58

Kakav je ugovor rakitic dobio? ako je 4 godine na oko 4.5 miliona godisnje, to znaci da su ga za 1 KM doveli. Marka gore dole. Zubi brat :tokralju:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 sep 2014, 00:00

Jel se majke ti ti šališ pa platu racunas u transfer?? Haj molim te reci da se šališ al molim te jer ne mogu da vjerujem da postoji neko ko to radi ozbiljno zdrav prav :kafa:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 03 sep 2014, 00:08

Donnie Darko je napisao/la:Kakav je ugovor rakitic dobio? ako je 4 godine na oko 4.5 miliona godisnje, to znaci da su ga za 1 KM doveli. Marka gore dole. Zubi brat :tokralju:
Ne znam, nisam upratio.

Vezano za Neymara, prema sudu Neymar je placen 17 miliona a sve ostalo je kamuflirana plata. Barcelona kaze 57 i to je to

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 sep 2014, 00:21

Dosao sam ovdje da procitam par postova o tome kakva su ocekivanja Barse, kako je odradjen prelazni rok kad ono pola teme se raspravlja o utrosenom novcu. Mislim wtf. Mislio sam da je to vec prozvakano sto puta.

I kakva je moja i vasa korist od informacije koliko je neko placen. Sto se mene tice moze neko kostati i petaka a moze i 500 mil. Bitno je da taj neko ispuni ocekivanja i zadatke koje je neko postavio pred njim i da o tome diskutujemo.

Izvinite na popovanju:-)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 sep 2014, 00:41

slika
rac1
barca je zadnji dan prelaznog roka dobijala razne ponude za posudbe svojh igraca (Bartra, Sergi Roberto; Sandro, Samper, Grimaldo, Adama ,Patric) i sve je te ponude glatko odbila

edit:
tri velike nade barce ce obnoviti i dobiti poboljsane ugovore ,povecacat ce se njihove klauzule koje su do sad bile veoma male

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 sep 2014, 00:47

Rajaz je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Kakav je ugovor rakitic dobio? ako je 4 godine na oko 4.5 miliona godisnje, to znaci da su ga za 1 KM doveli. Marka gore dole. Zubi brat :tokralju:
Ne znam, nisam upratio.

Vezano za Neymara, prema sudu Neymar je placen 17 miliona a sve ostalo je kamuflirana plata. Barcelona kaze 57 i to je to
Haj majke ti sto lažeš?? Kakvih samo 17 miliona, 57 je odšteta plaćena + još toliko za platu, agenta, bonus za potpis i sl.

Neznam sta je razlog sto si bubno da je samo 17m plaćen, dal neznanje ili sta drugo?

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 03 sep 2014, 00:52

JoseMourinho je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Ne znam, nisam upratio.

Haj majke ti sto lažeš?? Kakvih samo 17 miliona, 57 je odšteta plaćena + još toliko za platu, agenta, bonus za potpis i sl.

Neznam sta je razlog sto si bubno da je samo 17m plaćen, dal neznanje ili sta drugo?
zar sve osobe koje vole mourinha i on sam imaju taj kompleks Barce... malo mi vas je zao u neku ruku, toliko frustracija

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 sep 2014, 00:58

Komplex je jer sam odgovorio na temu barse?? Onda imam puno bas kompleksa :facepalm:

Kad ja napišem na chelseavoj temi da je cesc doso za 8m a plata mu je ostalih 25m slobodno dodji pa me ispravi ja to smatrat komplexom neću ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 sep 2014, 01:34

stvarno je postalo smaranje citati ove postove oko cijena i transfera :puke: jbt kako vam više ne dosadi :roll:
svi sve znaju, svi su upuceni u sve detalje transfera, svako je bio licno prisutan i nazočan kad su se pravili ugovori sa Neymarom, Suarezom, Fabregasom itd....garant svako ima kopiju ugovora u svojim rukama :urnebes:

bez imalo stida ljudi pišu o stvarima o kojima veze nemaju...i baš je zanimljivo da su svima Barcini transferi toliko zanimljivi, slomiše se sa pricom o tome, po 100 puta ponavljaju i ne umaraju se :!: (što je još cudnije) ....a nece o transferima klubova za koje navijaju :lol:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 sep 2014, 01:36

svaki isti majke mi ko da vas prave kinezi masovnom proizvodnjom :tokralju: :tokralju:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 sep 2014, 01:42

kako više ne kontaš buraz da smaraš sa tom pricom o barcinim transferima i parama :? smorotican si, pegla, baš kao i onaj Saurman...koga to više interesuje na kraju krajeva :?: ... vec ti je nekoliko ljudi sa ove teme to reklo

jbg, ima ona poslovica: Kad ti dvojica kažu da si pijan - onda lezi u blato i valjaj se

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 sep 2014, 01:50

haj kad sam ja to spomeno ijedan transfer barse?? al bas me zanima da mi navedes, dolazio je i suarez i vermalen nista piso nisam, ispade majke mi da svaki transfer ja prokomentarisem :clap: :clap: znaci supljak teski...
frajer hladno napise da transfer iznosi 17M odstete i 40 miliona plata, i onda umjesto vi kolege da ga ispravite odete skroz na drugu stranu teme, a znate i vi da nije tako nego je odsteta iznosila 57M, ne racunajuci platu, agenta, bonus za dolazak i sl., nit sam komentariso jel to skupo ili nije, nego samo se javio da kazem da grijesi, al tu su jarani da ga podrze kad i grijesi :thumbup:

a tebi svaka cast ako se valjas cim ti dvojca kazu da si pjan :urnebes: :urnebes:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 sep 2014, 01:57

haha :lol: :lol: kakav fail u razmišljanju

kolega, bojim se da si prebukvalno to shvatio :mrgreen: ....neka ti Vuk.ajlija pomogne u shvatanju te poslovice, meni sad mrsko
http://****/ako-dvojica-kazu-d ... -valjaj-se" onclick="window.open(this.href);return false;

da je ovaj napisao 3 miliona, a ne 17 - pa šta :?:

jedini si ti odmah uletio klizeci da to prokomentarišeš i da to demantuješ, koliko te ta neistina pogodila :lol:
šta si ti?? dežurni demanter na forumu? borac za transparentnost Neymarovog transfera :?: šta?? ne kontam te vaše svete dužnosti koje obnašate na jednom bosanskom forumu.
mislim ono, big deal...jako velika stvar koja je za svake pohvale :thumbup: :thumbup:

stay tuned :salut:

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 03 sep 2014, 01:57

i jos jedna stvar, naravno da transfer nije iznosio 17 milja :lolno: , negdje oko 57, tako nesto, a niko ziv ne racuna platu u ukupni transfer sto ne znaci da bi Chelseava inspekcija trebala vrsit detaljnu istragu posta

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 sep 2014, 02:03

@let3
previse si zivcan opusti se :njanjanja: a naravno da sam se ufatio za to dosadno mi bilo, taman da ubijem vremena :rol:
xaves je napisao/la:i jos jedna stvar, naravno da transfer nije iznosio 17 milja :lolno: , negdje oko 57, tako nesto, a niko ziv ne racuna platu u ukupni transfer
hvala vidis da nije tesko, zar se nije moglo odma ovako nego se moralo komplikovano sa filozofiranjem :kafa:

a evo od cega je krenulo i ko racuna platu :tralala:
Rajaz je napisao/la:Neymar i jeste placen 17 mil eura
Rajaz je napisao/la:17 miliona ugovor, 40 plata za 5 godina ugovora, ukupno 57

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.