Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
[youtube][/youtube]
Nisam bas pratio raspravu, ako je samo za fudbalske navijace ili ultrase ne zamjerite, ali ovdje su grobari sebe svrstali u vrh sto se tice PODRZAVANJA ekipe u svim trenucima
PS robe, 'ocemol igrati prijateljsku
Nisam bas pratio raspravu, ako je samo za fudbalske navijace ili ultrase ne zamjerite, ali ovdje su grobari sebe svrstali u vrh sto se tice PODRZAVANJA ekipe u svim trenucima
[youtube][/youtube]
Evo kako je to bilo
Prikupljeno je preko 10.000 eura
8 minuta je najbolja, kako im je dobra ta pjesma.
Evo kako je to bilo

Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
- rob do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ultrasi St. Paulia
Najvecu mrznju gaje prema navijacima Rostocka, sjecamo se prosle godine kad su igrali Hansa i St. Pauli do kakvih je nereda doslo na stadionu a pogotovo van stadiona.
[youtube][/youtube]
Pripadnici St. Paulia-se izjasnjavaju kao ljevicari
Hansini pripadnici-kao desnicari
Ultrasi St. Paulia
Najvecu mrznju gaje prema navijacima Rostocka, sjecamo se prosle godine kad su igrali Hansa i St. Pauli do kakvih je nereda doslo na stadionu a pogotovo van stadiona.
[youtube][/youtube]
Pripadnici St. Paulia-se izjasnjavaju kao ljevicari
Hansini pripadnici-kao desnicari
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
The Game je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prelijep klip, čovjek se mora naježiti, ali idete vi ako Bog da dalje, pobijediti će njih Pao.

@Rob
Da, ogromna mržnja između navijača Hanse i St.Paulia
Ne idem ja, idu oniNeutral je napisao/la:The Game je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prelijep klip, čovjek se mora naježiti, ali idete vi ako Bog da dalje, pobijediti će njih Pao.![]()
@Rob
Da, ogromna mržnja između navijača Hanse i St.Paulia

Moje je Sarajevo, Bosna, i jos se zbog Baye mogu nervirat, tj kazem MI, ovo ostalo sto gotivim od klubova ili sportista je samo da mi nije doasdno gledati.
Ja Partizan gotivim samo zbog Duleta, on kad nekad ode i ja njih prestajem gotiviti nesto posebno

Malo mi je glupo da se u Fenerovim dresovima dolazi na tekme repke.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sto kume, pa to je kod svih repki fazon!Devil je napisao/la:Malo mi je glupo da se u Fenerovim dresovima dolazi na tekme repke.
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Jel ima neko da nije gledo ovaj klip 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ali ipak mi je malo glupo da dolaze na tekmu Turske u dresovima Fenera,Galate ili u Srbiji u dresovima Zvezde,Partizana ili duksevima tih navijackih grupa.Wert je napisao/la:Sto kume, pa to je kod svih repki fazon!Devil je napisao/la:Malo mi je glupo da se u Fenerovim dresovima dolazi na tekme repke.
Ma dobro to sa duksevima je paglu, podgrupe i to, al dres inekako!
Koja su liga ovi?Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo kako je to bilo![]()
I sta im znaci onaj trans "elb kaida"? Znao sam ja da su neki talibani u pitanju

Ovo su ti navijaci FSV Zwickau(Red Kaos)i oni su ti peti rang Nemackog fudbala ili ti Oberliga Sud(valjda se tako pise)AFC Ajax je napisao/la:Koja su liga ovi?Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo kako je to bilo![]()
I sta im znaci onaj trans "elb kaida"? Znao sam ja da su neki talibani u pitanju
[youtube][/youtube]
- BlueSharks
- Kontakt:
Nikad mi neće biti jasno kako jedan Bosanaca, Sarajlija može gotiviti Partizan čiji navijači skandiraju imena ratnih zločinaca i da dalje ne nabrajam.The Game je napisao/la:Ne idem ja, idu oni![]()
![]()
![]()
Moje je Sarajevo, Bosna, i jos se zbog Baye mogu nervirat, tj kazem MI, ovo ostalo sto gotivim od klubova ili sportista je samo da mi nije doasdno gledati.
Ja Partizan gotivim samo zbog Duleta, on kad nekad ode i ja njih prestajem gotiviti nesto posebno![]()
Strauss Junior
To ja zovem pravim navijacima, peta liga a bodre svoj klub. Ljubav nema granica.Devil je napisao/la:Ovo su ti navijaci FSV Zwickau(Red Kaos)i oni su ti peti rang Nemackog fudbala ili ti Oberliga Sud(valjda se tako pise)AFC Ajax je napisao/la:Koja su liga ovi?Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo kako je to bilo![]()
Samo me zanima jos sta im znaci onaj transparent, ako niko ne odgovori proglasit cu ih teroristima

Nemaju para, pa su trebali ispasti u 6 ligu, no navijači su se po ko zna koji ut digli da bi pomogli svojoj ekipi. Sa prijateljskom grupom Dynamo Dresdena odnosno Ultras Dynamo su odigrali prijateljsku utakmicu jer je utakmica prvenstva Zwickau bila zbog snijega odgođena. Navijači su sami čistili teren. Tako su navijači Zwickau Red Kaos igrali protiv Ultrasa Dynamo.
Utakmica je 5:2 završena za Red Kaos, ali prikupljeno je preko 10.000 euro. Također se mislilo da će doći oko 500 ljudi, međutim došlo je oko 1200. Moj veliki prijatelj je član ove grupe, i mogu reći da su odlični, šteta što im je klub u rasulu, ali sigurno da će ovim parama nekako pomoći svome klubu. Nisu imalo za goriva za gostovanja, mafijaši im razorili sve, ali sada su napokon pravi ljudi došli. Kako on kaže , ne bi trebali ispasti u niži rang, ali eto.
Red Kaos su jaki ultrasi , 5 liga je daleko od prve, ali momci se trude i odlični su.
[youtube][/youtube]
Die Erfolge sind verflogen
und wir wurden oft belogen,
unser`n Stolz tragen wir im Herzen,
kostet es auch viele Schmerzen!
Rot und weiß ist unser Leben,
niemals werden wir aufgeben,
deshalb vorwärts FSV,
wir für euch, ihr für Zwickau!
U vezi toga transa od ultrasa Dynamo, mislim da je to tek tako napisano, ono kao zeznuti momci
Utakmica je 5:2 završena za Red Kaos, ali prikupljeno je preko 10.000 euro. Također se mislilo da će doći oko 500 ljudi, međutim došlo je oko 1200. Moj veliki prijatelj je član ove grupe, i mogu reći da su odlični, šteta što im je klub u rasulu, ali sigurno da će ovim parama nekako pomoći svome klubu. Nisu imalo za goriva za gostovanja, mafijaši im razorili sve, ali sada su napokon pravi ljudi došli. Kako on kaže , ne bi trebali ispasti u niži rang, ali eto.
Red Kaos su jaki ultrasi , 5 liga je daleko od prve, ali momci se trude i odlični su.
[youtube][/youtube]
Die Erfolge sind verflogen
und wir wurden oft belogen,
unser`n Stolz tragen wir im Herzen,
kostet es auch viele Schmerzen!
Rot und weiß ist unser Leben,
niemals werden wir aufgeben,
deshalb vorwärts FSV,
wir für euch, ihr für Zwickau!
U vezi toga transa od ultrasa Dynamo, mislim da je to tek tako napisano, ono kao zeznuti momci

- rob do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Neutral, je li ti malo poznata ova melodija od navijaca Red Chaosa i nase pjesme
Neutral, je li ti malo poznata ova melodija od navijaca Red Chaosa i nase pjesme

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Naravno, Socijala, najjača pjesma
Samo da se nadovežem na to , da melodija potiče iz Italije.
[youtube][/youtube]

Samo da se nadovežem na to , da melodija potiče iz Italije.

[youtube][/youtube]
Ja ih na kosarci nisam cuo 5 godina u Euroligi, tako da mi nemas sta o tome pricat, za fudbal me ne interesuje, a tamo sam vidjao cet. ikonografiju.BlueSharks je napisao/la:Nikad mi neće biti jasno kako jedan Bosanaca, Sarajlija može gotiviti Partizan čiji navijači skandiraju imena ratnih zločinaca i da dalje ne nabrajam.The Game je napisao/la:Ne idem ja, idu oni![]()
![]()
![]()
Ja Partizan gotivim samo zbog Duleta, on kad nekad ode i ja njih prestajem gotiviti nesto posebno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.