PrelijepoSiamoNoi je napisao/la:

PrelijepoSiamoNoi je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Rekoh..."klub koji će kada aktualna nelegalna uprava napusti Maksimir postati dio Udruge građana nogometnog kluba Dinamo Zagreb".S obzirom na to ovdje ćemo pisati i o futsal klubu Dinamo.
Što se tiče toga da je zakonski sve ok preporučam zadnje rješenje sportske inspekcije:http://www.zajednozadinamo.com/upload/r ... 022014.pdf u kojem se jasno vidi da zakonski NIJE sve ok i da je trenutna uprava sada i pravno označena kao NELEGALNA.
Što se tiče ulice...o kakvoj ulici pričamo?Onoj koja je izbacila Dinamo iz Europe 94.?
SiamoNoi je napisao/la:Fino sto si nas podsjetio.Izgleda da Tatta huligan jos uvijek nije kaznjen zbog toga sto je zavirivao u kaznene prijave gradjana RH.Zanimljivo.Ali neki se i dalje usudjuju tvrditi kako Tatta nema veze u policiji i sudstvu.
a čija je veza u policiji odgovorna za to što Mamić ne smije u Split ?SiamoNoi je napisao/la:Fino sto si nas podsjetio.Izgleda da Tatta huligan jos uvijek nije kaznjen zbog toga sto je zavirivao u kaznene prijave gradjana RH.Zanimljivo.Ali neki se i dalje usudjuju tvrditi kako Tatta nema veze u policiji i sudstvu.
Veliki talent.BurningLegion je napisao/la:Ante Ćorić velika je nada hrvatskog nogometa. Mladi, tek 17-godišnji dječak (rođen 14. travnja 1997.) podrijetlom iz Širokog Brijega oduševio je uvodnim partijama u dresu Dinama, posebice u najvećem hrvatskom derbiju s Hajdukom. Već sljedećeg dana na njegovu je adresu stigla pozivnica Nenada Gračana za reprezentativnu U-21 akciju u Latviji. Jer jasno je, s takvim se igračem ne treba i ne smije čekati...
Ante Ćorić odrastao je u pravoj nogometnoj obitelji, otac Miljenko bio je trener brojnih zagrebačkih klubova, braća Ivan i Josip veliki nogometni talenti. Maleni Ante često je oca pratio na raznim treninzima, naganjajući loptu po cijele dane. Kao petogodišnjak stigao je u Hrvatski dragovoljac, a četiri godine poslije prešao je u NK Zagreb.
No, već od ranih dana na njegovu su adresu stizale različite ponude. Bayern, Chelsea, Barcelona i Roma, svi su željeli hrvatskog "wunderkinda" dovesti u svoje redove. Ante Ćorić tada je redovito i pohodio trening-kampove europskih velikana. U Chelseaju je oduševio cjelokupnu struku potezima na pripremnim utakmicama, u Bayernu, pak, srušio rekord omladinske škole Bavaraca!
Hercegovacka dominacija.![]()
Da. Tek sad vidim, zaboravio sam jednu kljucnu rijec, ispravio sam post. Ni sam ne znam kako nisam skuzio da mi fali dio receniceSiamoNoi je napisao/la:I Kovacic i Jedvaj su htijeli samo Dinamo pa ih se opet prodalo prerano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.