Sanjin Prcić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sanjin Prcić
Haj' sto yebe, nego missicaGoalgetter je napisao/la:
Kapiten je karao miss Hrvatske.

Spaha

Evo našao sam,Cartman je napisao/la:Uozbilji se momcino. Spaha je imao koju je god pozelio. Jos nije nasao ni jednu sto zasluzuje da bude njegova zena permanentno.
Šta nikada ne biste oprostili ženi?
- Prevaru. Nažalost, imao sam tu situaciju u dugoj vezi i to me je u životu potreslo. Djevojka me je prevarila. Tada sam čak i na sportskom planu imao dosta problema i mislim da je to sve bilo povezano s tim. Još kada sam to otkrio za osobu za koju sam se najviše u životu bio vezao. Ispala je slučajna situacija, zato bih se zahvalio kolegi iz reprezentacije, hvala mu velika, on će se prepoznati ko je. Hvala mu zato što mi je otvorio oči.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja, i? On kriv sto mu je cura bivsa drolja?
Momcina je ostavio i to je to. Znaci ne zasluzuje ga.
A ovo je inace tema o Sanjinu. Jest da mu je prezime Prcic, ali...

A ovo je inace tema o Sanjinu. Jest da mu je prezime Prcic, ali...

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cuj kolega iz repke ? A de Virtu-a odmori malo jbt poceo si kopat i po express-u
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ne znam sjećaš li se kad je ovo bilo hit, ali je se veoma dobro sjećam 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ibro Dirka je nasao grm a lezi Zec Ermin. :
Inace tema je Prcaga i drzite se toga

Inace tema je Prcaga i drzite se toga

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije našao jednu kojoj može uletiti kližeći sa obadvije noge?Cartman je napisao/la:Uozbilji se momcino. Spaha je imao koju je god pozelio. Jos nije nasao ni jednu sto zasluzuje da bude njegova zena permanentno.Virtu4l je napisao/la:Pa tvoj kapiten je deset godina bio autoritet a minđu je viđao samo na slikama.Cartman je napisao/la:Eh sad je pitanje kako kapiten moze da ima autoritet u ekipi kad nema najbolju trebu?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Goalgetter
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prcicu je bilo sadaka dat nek malo igra al vidi se da nije ni blizu levela A repke....
Previse greski... Dali je trema ili nesto, al slabo.. Bukvalno kiksa dodavanja.
G BUSSA BUSS
Mozda je trema, al ovo sto je pokazao do sad je dosta lose i to protiv ovakvog tima.robijas_Ri je napisao/la:Prcicu je bilo sadaka dat nek malo igra al vidi se da nije ni blizu levela A repke....
Slučaj Hadžić #2

-
- Kontakt:
Teren i ajde recimo trema su krivi za dodavanja al trckaranje, neotkrivanje, defanziva nula bodova to je ljudi moji Sanjin Prcic i on kao takav ne treba reprezentaciji dok ne odraste sto fizicki sto mentalno.soko je napisao/la:Mozda je trema, al ovo sto je pokazao do sad je dosta lose i to protiv ovakvog tima.robijas_Ri je napisao/la:Prcicu je bilo sadaka dat nek malo igra al vidi se da nije ni blizu levela A repke....
Najlosiji u prvom poluyvremenu , Izet je mnogo jaci
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Stadion Tusanj je obicna oranica, lopta stalno skace, ne gubi samo on lopte, svima bjezi. Najvaznije pazit da u kakvoj rupi zglob ne izvrnu.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- Goalgetter
- Kontakt:
Jedva docekase da pljuju momka. Samo naprijed Sanjine. 

Strucnjaci jedva docekali. Rijec je o igracu koji je standardan u Ligue 1, znaci smirite strasti. Momcina nije navikao da igra po njivama i naravno tu je i malo treme. Ali daleko od toga da je nesto katastrofaln odigrao. Imao bi i asistenciju da se Vedo i Dzeko nisu sudarili kod onog sjajnog ubacaja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Polako ljudi moji, sad kad je već tu, treba mu dati vremena 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma glupanima krivo sto zahirovic nece vise primirisati repki,momak je truho u drugoj njemackoj ligiGoalgetter je napisao/la:Jedva docekase da pljuju momka. Samo naprijed Sanjine.
Sanjine samo naprijed momcino

Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, Kaunas, Tihi i 24 gosta.