BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

Ajax
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la Ajax » 02 sep 2014, 21:21

FaraonTM je napisao/la: Imaš Stanića iz naše lige koji je sigurno bolji igrač od Avdije, imaš Mujdžu kojeg i ne računam među tu dvojicu jer je svakako u reprezentaciji, i do sada smo mogli već riješiti Dilavera koji je zasigurno bolji igrač od Avdije. Da ne spominjem Ćorića iz Širokog i još par mladih igrača koji sigurno mogu igrati pored Avdije.

I Ogi bez kluba nije losiji od Avdije a pogotove ne defanzivno. Vidim ja svi ovdje gledali utakmicu Hajduk - Dinamo. Yes yes kako da ne. Neka pogledaju jos jednom golove Dinama i pogreske igraca Hajduka. Ipak Avdija igra beka a ne krilo ali dok pojedini to skontaju.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 sep 2014, 21:31

Goalgetter je napisao/la:Kakav Susic i Visca u prvih 11. :problem:

Begovic - Mujdza, Sunjic, Bicakcic, Salihovic - Besic, Medunjanin, Pjanic, Lulic - Dzeko, Ibisevic

Do pobjede. :nedam:
Solidnih prvih 11 sa trojicom u sredini bas kako Pape voli igrati i sa dvojicom napadaca bas kako Pape voli igrati i sa laznim desnim krilom kako je dosad igrao i izgleda opet ce :roll: . Samo fali ti Tino u prvih 11 ?? :nene: :nene:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 02 sep 2014, 21:40

Ubijedjena sam da ce Medunjanin igrat,on i Besic iza Pjanica...Lulic i Salihovic jedna strana a druga Avdaga i Izet :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 02 sep 2014, 22:12

Evo svi se malo igramo selektora, tj. većina i znamo 8 do 9 koji će sigurno istrčati protiv Kipra, ali evo otprilike i moja postava kako bi to trebalo izgledati u očima Papeta xd.

slika

Mislim da je Šunjić u boljoj formi od Ogia pa bi on uz trenutno raspoloženog Biču trebao činiti taj stoperski dvojac. Ni meni samom se ovo ime na desnom beku ne sviđa, ali Mujdža je sam sebi kriv jbg. Medunjanina vidim gotovo sigurno kraj Mumeta pozadi, ispred njih Pjanke. Jedine dvije dileme tako reći su da li će Lula biti spreman, i koliko je Tino zadužio kod amidže povjerenje za prvih 11, a na drugoj strani Hajrović/Ibišević su dakle stvar formacije, a ne njih samih. Bude li 4-5-1 Vedo klupa, bude li 4-4-2 problem će biti to lažno krilo :( koje tad mora glumiti Pjanke, tako da sam ja više za 4-5-1 koliko god to defanzivno zvučalo u Zenici protiv Kipra. Sve u svemu, sretno nam i da startamo aBd kvalifikacije kako i dolikuje! :D

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 02 sep 2014, 23:18

ovaj kipar nikad gori. bas su dotakli dno. u ligi im dominiraju stranci, pogotovo u apoelu i omonia-i. jedini "stranac" da im valja je dossa junior, ali on ni u nas nebih bio u prvi 11 sada.. toliko o tome.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 sep 2014, 23:22

STEVIE je napisao/la:ovaj kipar nikad gori. bas su dotakli dno. u ligi im dominiraju stranci, pogotovo u apoelu i omonia-i. jedini "stranac" da im valja je dossa junior, ali on ni u nas nebih bio u prvi 11 sada.. toliko o tome.
Svako danas igra fudbal Kipar je puno losiji od nas ali nisu bez sansi. Treba uci maksimalno protiv njih a mi smo skloni podcjenivanju iako pricamo da to nije tako. Zato treba govoriti o Kipru bolje nego sto to je.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2014, 23:24

Moje sjećanje za Kipar me veže za njihovu prijateljsku utakmicu protiv Srbije, i to Mihine Srbije koja je imala katastrofalne rezultate. Doduše podavno je to bilo, onda kada smo mi igrali sa Slovencima prijateljsku... Srbija ih je baš rutinski dobila, nisu bili nimalo opasni.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 02 sep 2014, 23:28

Ajax je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:ovaj kipar nikad gori. bas su dotakli dno. u ligi im dominiraju stranci, pogotovo u apoelu i omonia-i. jedini "stranac" da im valja je dossa junior, ali on ni u nas nebih bio u prvi 11 sada.. toliko o tome.
Svako danas igra fudbal Kipar je puno losiji od nas ali nisu bez sansi. Treba uci maksimalno protiv njih a mi smo skloni podcjenivanju iako pricamo da to nije tako. Zato treba govoriti o Kipru bolje nego sto to je.
gledao sam ih na tvu dvaput u kvalama za sp. vjeruj mi kad kazem da uz nas ozbiljnam pristup oni nemaju sta traziti u zenici.. polu-amaterski tim.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 02 sep 2014, 23:29

FaraonTM je napisao/la:Moje sjećanje za Kipar me veže za njihovu prijateljsku utakmicu protiv Srbije, i to Mihine Srbije koja je imala katastrofalne rezultate. Doduše podavno je to bilo, onda kada smo mi igrali sa Slovencima prijateljsku... Srbija ih je baš rutinski dobila, nisu bili nimalo opasni.
Da,samo što oni nemaju ni Šunjića ni Avdiju u odbrani... A mi nemamo ni pravog desnog beka,ni pravog lijevog,a srpska odbrana Ivanović, Tomović, Nastasić, Kolarov :D
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 sep 2014, 23:32

ahmic je napisao/la:Ubijedjena sam da ce Medunjanin igrat,on i Besic iza Pjanica...Lulic i Salihovic jedna strana a druga Avdaga i Izet :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sve isto osim sto msm da će Izet na klupu a Vedo će da počne..

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 sep 2014, 00:11

FaraonTM je napisao/la:Moje sjećanje za Kipar me veže za njihovu prijateljsku utakmicu protiv Srbije, i to Mihine Srbije koja je imala katastrofalne rezultate. Doduše podavno je to bilo, onda kada smo mi igrali sa Slovencima prijateljsku... Srbija ih je baš rutinski dobila, nisu bili nimalo opasni.
Mihajlovićeva Srbija nije parametar za bilo sta! On je igrao prijateljske utakmice sa jacim sastavom nego one kvalifikacione... :mrgreen: :facepalm:

Srbija protiv Kipra: Stojković - Ivanović, Tomović, Nastasić, Kolarov - Kuzmanović, Petrović - Tošić, Đuričić, Tadić - Đurđić.

samo mjesec dana posle, sa Hrvatskom na Maksimiru:

Stojković - Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov - Ignjovski, Radovanović - Tošić, Đuričić, Stevanović - Šćepović.

:roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 sep 2014, 00:18

sanlituncay je napisao/la:
Da,samo što oni nemaju ni Šunjića ni Avdiju u odbrani... A mi nemamo ni pravog desnog beka,ni pravog lijevog,a srpska odbrana Ivanović, Tomović, Nastasić, Kolarov :D
Al' šta je sa veznjacima i napadom ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 03 sep 2014, 00:20

marconato je napisao/la:
Mihajlovićeva Srbija nije parametar za bilo sta! On je igrao prijateljske utakmice sa jacim sastavom nego one kvalifikacione... :mrgreen: :facepalm:

Srbija protiv Kipra: Stojković - Ivanović, Tomović, Nastasić, Kolarov - Kuzmanović, Petrović - Tošić, Đuričić, Tadić - Đurđić.

samo mjesec dana posle, sa Hrvatskom na Maksimiru:

Stojković - Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov - Ignjovski, Radovanović - Tošić, Đuričić, Stevanović - Šćepović.

:roll:
Ti fakat ne kontaš da su Srbi izvanredno popunjeni u odbrani,i da ja pišem o zadnjoj liniji koja je najslabiji dio naše reprezentacije! Nek je tebi parametar Avdija na desnom beku,i Šunjić na štoperu... A ovamo imaš Ivanovića,Nastasića ili eto Subotića :crazy: A na lijevom beku Kolarova,a mi protiv Kipra ulazimo bez bekova... to je krpljenje što Safet radi,dali smo i Amerima 3 komada al smo primili 4,o tome se radi... Odbrana nam je u ovom trenutku takva da je Bega faktički glineni golub! Ne smijem ni zamislim da ovaj Avdija bude u prvih 11 protiv Belgije ili Walesa,pa da čuva Balonju iz Reala :kafa: A znajuci Safeta,to je vrlo moguće,jer Avdo igra za veliki klub!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 sep 2014, 00:33

@ sanlituncay

Doslo je do nesporazuma! Ja uopste ne mislim na taj kontekst u kojem ti pises!

Samo sam odgovorio "FaraonuTM" da ne mora znaciti da je Kipar slab ako ga je Mihajlovićeva Srbija dobila, jer ta ista Srbija je dobila i Čile 3-1, a gubila od Makedonije... ;)

P.S. Vrlo dobro znam i kontam situaciju u srpskoj reprezentaciji, najvise od svih ovde, jer je svakodnevno pratim... ;)

poz
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2014, 00:35

marconato je napisao/la:@ sanlituncay

K'o da on zna šta piše :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 sep 2014, 00:37

Samo sam odgovorio "FaraonuTM" da ne mora znaciti da je Kipar slab ako ga je Mihajlovićeva Srbija dobila, jer ta ista Srbija je dobila i Čile 3-1, a gubila od Makedonije... ;)

P.S. Vrlo dobro znam i kontam situaciju u srpskoj reprezentaciji, najvise od svih ovde, jer je svakodnevno pratim... ;)

poz
'ta će Čile :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 03 sep 2014, 00:41

Virtu4l je napisao/la:

Opet uletio u offside :mrgreen:

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 03 sep 2014, 00:44

Jako ste simpatični :rol: Virto i kompanija,pozovite i mistera iz Han Pijeska,ovo vam je ionako sve u životu :kafa:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2014, 00:44

Virtu4l je napisao/la:

Sad kad ti krhne Zdravka a Colic nije :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 03 sep 2014, 03:31

TRENING A SELEKCIJE BIH U ZENICI 02.09.2014
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, Mostarska i 47 gostiju.