Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
Zanimljivo nema sta, treba ponoviti, na jednu stranu ovi jaci iz vecerasnje tekme a na drugu Ljiljane i ove malo "slabije" (neiskusnije)
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma kakvi Ljiljani su još lošiji. Ma to ti je to, mene pehovi vazda prate i protiv Vala sam bio MoM, a zbog mene gol, evo i sad.
Ali dobro da je bar onaj iz Ljiljana prihvatio poziv drugačije bi bilo. Bar bi mogli odbraniti nešto...
Ali dobro da je bar onaj iz Ljiljana prihvatio poziv drugačije bi bilo. Bar bi mogli odbraniti nešto...
Hvala brateUnknown Genius je napisao/la:Pohvale za mog kolegu Arelinha i za Belmina koji je MOTM iako je kriv za gol.![]()
Ostalo slabo što se vas tiče. S druge strane odbrana Genijalaca i Iker pokazali klasu.

C,L,L !

- Unknown Genius
- Kontakt:
Već si naučio.arelinho je napisao/la: C,L,L !

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Pravdo, od Saveza si dobio kredite da skupljaš nove igrače, a ne da sebi napraviš novog.Unknown Genius je napisao/la:Već si naučio.arelinho je napisao/la: C,L,L !![]()

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
bosko2602 je napisao/la:Pravdo, od Saveza si dobio kredite da skupljaš nove igrače, a ne da sebi napraviš novog.Unknown Genius je napisao/la:Već si naučio.arelinho je napisao/la: C,L,L !![]()

Anfernee "Penny" Hardaway #1
bosko2602 je napisao/la:Pravdo, od Saveza si dobio kredite da skupljaš nove igrače, a ne da sebi napraviš novog.Unknown Genius je napisao/la:Već si naučio.arelinho je napisao/la: C,L,L !![]()
Nije ni jednog igrača skupio. Eto koliko on zna, a tamo se lafo nudi on će ih aktivirati. I on neki CLL.
Ma jami ba. Može samo biti Legend, to samo jer je dobar čovjek,a Lider i Kapiten. To možda u Genijalcima.

Reakcija na šuteve upućene ka golu

JesseP je napisao/la:
Ako ne nađemo golmana, sljedeću nama prelaziš.

- Unknown Genius
- Kontakt:
Fino me ovdje prozivaš.bosko2602 je napisao/la:
Pravdo, od Saveza si dobio kredite da skupljaš nove igrače, a ne da sebi napraviš novog.
Prvo, kredite sam dobio da zamijenim Stefana dok je bio odsutan i to sam uradio. Ostavio sam mu u amanet bolju ekipu nego što je on meni ostavio prije odmora, jer je bila užasna i u fazi potpunog raspada.
Drugo, za svoje kredite sam kupio Supporter Pass kako bih mogao kontrolisati botove i ovima omogućiti da lakše igraju. Zato sam i par utakmica propustio igrati za Genijalce da bi Budućnost mogla pobjeđivati i napredovati.
Treće, ove što se kotrljaju iznad mene i što poriču da je jedan pravi C, L, L neka bude stid!

kako mi ronaldinho otkide % pasova hladno. jos ga pogodim u oko preko pola terena da ode sam na golmana i on fuli loptu 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad sam metar i žilet hahaha. Klikn'o da primi loptu a on je propusti.KK_Bosna je napisao/la:kako mi ronaldinho otkide % pasova hladno. jos ga pogodim u oko preko pola terena da ode sam na golmana i on fuli loptu

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
C,L,L Izgorio gotovo je. HAHAH. 
Čovjek se sam okitio krunom i podržaše ga svi.

Nema govora!BelminM23 je napisao/la:JesseP je napisao/la:
Ako ne nađemo golmana, sljedeću nama prelaziš.

- Unknown Genius
- Kontakt:
Samo te tri koraka mogu spasiti dalje blamaže.BelminM23 je napisao/la:C,L,L Izgorio gotovo je. HAHAH.
1. Klekni.
2. Reci glasno: "Hase, ne zaslužujemo te!"
3. Ponavljaj drugi korak dok ne shvatiš da je samo jedan C, L, L!
Nema na čemu.

Pravdo, teško da se nešto na fidu može sakriti od mene.
Dobio si kredite od Australije da praviš tim, bio si tamo 14 dana. Onda si tražio kredite od Saveza da očuvaš i pojačaš Budućnost dok se Foste ne vrati. I dobio si. A onda si sa tim mendžerom iz Australije došao u Budućnost. A za te kredite kupio suporter. Koliko si sačuvao Budućnost svjedoči udp u tim kolima dok si bio menadžer.
Nema problema, sve je to legitimno. Samo poslije se žale zašto ne dajemo kredite. Ovo je jedan od tih primjera zašto treba par put razmisliti.
Ja ne bih bio takav papak.. ali.. opet, i to je legitimno.
Srećno
Dobio si kredite od Australije da praviš tim, bio si tamo 14 dana. Onda si tražio kredite od Saveza da očuvaš i pojačaš Budućnost dok se Foste ne vrati. I dobio si. A onda si sa tim mendžerom iz Australije došao u Budućnost. A za te kredite kupio suporter. Koliko si sačuvao Budućnost svjedoči udp u tim kolima dok si bio menadžer.
Nema problema, sve je to legitimno. Samo poslije se žale zašto ne dajemo kredite. Ovo je jedan od tih primjera zašto treba par put razmisliti.
Ja ne bih bio takav papak.. ali.. opet, i to je legitimno.
Srećno
- Unknown Genius
- Kontakt:
Vratit ću ti bolan kredite, imam ih još, ako nisam ispoštovao ono što si tražio od mene. A znamo šta mi je bio primarni zadatak sa tim kreditima, i obojica znamo da sam to ispoštovao. No nema veze...
A UDP Budućnosti je bio takav jer je frajer ostavio 0 aktivnih igrača. Pa se ti Hase snalazi od 0. Jučer mi se Foste na chatu zahvaljuje kakvu sad ekipu ima...
Plus, da dodam, mogao si mi i na poruku odgovoriti kad sam te fino pitao šta da radim sa tim karakterom, jesam li obavio svoje. Bio si online i sat vremena sam čekao da to privatno riješimo, ali si me ignorisao.
A za Australiju nije tvoje da se miješaš.
I da, ovo javno prozivanje ide tebi na obraz. Nisam to od Boška očekivao...
A UDP Budućnosti je bio takav jer je frajer ostavio 0 aktivnih igrača. Pa se ti Hase snalazi od 0. Jučer mi se Foste na chatu zahvaljuje kakvu sad ekipu ima...
Plus, da dodam, mogao si mi i na poruku odgovoriti kad sam te fino pitao šta da radim sa tim karakterom, jesam li obavio svoje. Bio si online i sat vremena sam čekao da to privatno riješimo, ali si me ignorisao.
A za Australiju nije tvoje da se miješaš.
I da, ovo javno prozivanje ide tebi na obraz. Nisam to od Boška očekivao...
Zadnja izmjena: Unknown Genius, dana/u 03 sep 2014, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ne, ne trebaš mi vraćati ništa. Uživaj.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Pošteno.bosko2602 je napisao/la:Ne, ne trebaš mi vraćati ništa. Uživaj.
- SimkeSamke
- Kontakt:
daj meni

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.