Ajax je napisao/la:Napisao si na temi od Stilica prije mjesec dana. Sedmica gore ili dole ( prije Papetovog popisa igraca ) nesto ovako to se sjecam jer sam htio da te citiram kada nije dobio poziv ali svejedno nisam.
" Nije dobio pravu sansu u reprezentaciji " Zanima me dali jos uvijek tako mislis. Jer ako nije sada dobio nece nikad dobiti posebno zbog Vrancica. Znaci on moze biti 10 kola zaredom igrac kola ali to mu ne vazi. I jasno mi je da je guzva na toj poziciji samo sjajna forma igraca bi se trebala nagraditi po meni. Ko god on bio.
Naravno da mislim tako, zaslužuje poziv prije Sušića ili recimo Prcića i bolji je od obojice, a ako nije bolji onda je sigurno u boljoj formi. Pravu šansu nije dobio, odigrao je veoma dobro protiv Bjelorusije i onda se izgubio. Međutim stagnirao je u onim veoma lošim transferima, gdje se nije baš naigrao i to je možda opravdanje zašto nije dobijao poziv ranije, ali ako nastavi sa ovakvim igrama nema razloga da ne dobije još jednu šansu, posebno jer nema Misimovića. Ako ne dobije poziv, to je još jedna greška selektora.
STEVIE je napisao/la:sta je po tebi razlika tog famoznog pljuvanja i konstruktivne kritike onda?!
Konstruktivna kritika je ovo što sam ja napisao iznad, a pljuvanje je ono što se dešava na ovoj temi,
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=49440" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle, omalovažavanje, vrijeđanje, ponižavanje....