Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

lisander
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la lisander » 01 sep 2014, 11:00

Dobar je Tinki, adžino zlato, samo što Šimunić ko klada stoji kod gola

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 01 sep 2014, 11:14

Ma Soudani se lagano poigrao s Hajdukom ,3 asistencije i hajd ćao :D
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 sep 2014, 11:15

@ calcio
Posto si mene prozvao. Ako je iko hvalio Vrancica no ovom forumu onda sam to bio ja. I to prije svih ostalih i drago mi je da se je potvrdio kao igrac kakvoga sam i vidio. Jos jednom ti govorim on se nema sta dokazivati da nije zalutao :roll: u Bundesligi on je standardan igrac. A to se je znalo i prije sezone osim par analiticara koji sve prate. A polako jos pet kola i nadoci ces i ti valjda. Sto se tice Salatica njega jesam hvalio i to prije nego sto je Besic dobio poziv na SP ( za kojega sam prije vecine rekao da je to igrac za momentalnih prvih 11 ). Scuka ja nisam spominjao. Pomalo je jadno da ljudi koji na svaki nacin brane jednu osobu ( koja je miljama daleko od vrhunskog trenera ) uzimaju kritike 30-50 razlicitih ljudi i sve bacaju u jednu grupu. I ako je neki 20-ti spomenuo npr. Scuka znaci svi oni su gurali Scuka. Svi ono svi ovo. To je jednostavno nije istina i to je laz. Jos uvijek mislim da veliki broj ljudi koji kritikuje poteze selektora to radi u dobroj namjeri samo sto je vecini dosadilo prepucavanje sa ljudimi koji brane sve i svasta. I potpuno ih razumijem. Puno puno bolji selektori se kritikuju i analiziraju. A ti mene prozivas koji nisam jednu ruznu rijec rekao o tom covjeku koje se koriste na ovom forumu. Njegova "taktika" protiv Nigerije se sasvim dovoljna da bi u vecini drzava velika vecina ljudi promjenila misljenje o njemu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 sep 2014, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 01 sep 2014, 11:24

Ne možeš ti s njima pisat normalno kad jedan Virto očekuje golove od Pjanića,vjerovatno da ih ima kao Ronaldo za Portugal,a s druge strane piše o Misketu k'o da je zabio 100 golova za repku! A realno ni jedan od njih nije zaduzen za golove! S druge strane po njima se trebaju dokazivati da bi u repki igrali igraci koji igraju ligama 5,a Tino je kroz Hajduk zajedno s Avdijom zacementirao mjesto u repki :rol: Najsmjesnije sto ljudi sastavljaju formacije sa Avdijom u prvom timu,pa ljudi jeste li vi ikad gledali Avdiju u repki :crazy:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 01 sep 2014, 12:03

Ljudi podcjenjuju hrvatsku ligu, dok u isto vrijeme uzdižu poljsku i druge slične lige.

Pitao sam već koliko to poljska liga ima igrača u ligama petice kad su toliko dobri?

BiH najviše igrača ima u hnl-u, ne u švedskoj, češkoj ili poljskoj ligi nego u hnl-u, i to preko 20 igrača u samo 10 klubova, mislim da je jasno kako je svima u interesu rast hnl-a.

i TSS je dobar igrač, najbolji u Hajduku trenutno.

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 01 sep 2014, 13:03

Haha, nece calcio udariti +1 post,ipak ga je on prvi prije svih hvalio na forumu. Znam sta si mislio i kome se odnosio tvoj post tako da je u redu, a Pjanic mora davati više golova za reprezentaciju , uzeti konce u ruke i postati njen ključni igrač, tu ae nema šta pričati. Ja i Maria hvalim što je igrač koji daje golove i sto je opasan po gol.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 sep 2014, 14:58

imperator10 je napisao/la:Haha, nece calcio udariti +1 post,ipak ga je on prvi prije svih hvalio na forumu.
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Svaka cast momak dobro si me nasmijo :thumbup:
imperator10 je napisao/la: Moje zamjerke su samo usmjerene na to sto prije ovaj igrac nije prije poprimio paznju nase javnosti jer igra vec dvije godine konstantno i to dobro,ali mi i to pada u vodu jer ce sad zaigrati za nas. Sljedeci put kad se inatis ovima sto su protiv Tina,Safeta.. promisli kako ces to uraditi.
:roll: :roll: Neka si ti realan. Momak koji bi nam dobro dosao na SP nije pozvan i to igrac koji je proglasen za najboljeg srednjaka cvajte i to nije bio dovoljan signal. Sada se kao ceka da dokaze svoj kvalitet kojega ce dokazati preko 80% i igrati ce skoro pa sigurno standardno sto je ocekivano i tebi i to pada u vodu ?? A dvije godine ko ****. Izvinjavas se covjeku kao da ti je direktor neki sve nesto u rukavicama. Trazis neke urote u ljudima umjesto da sagledas da je kritika oko pojedinih igraca sasvim zasluzena. Cuj nece udarit +1 :D :D ne lupaj ziv bio pun mi je vise **** ovih forumskih glupiranja eto ti znas sta ko misli. Znas ti moj ****. Ovdje svako ko upiti vise od dvije, tri kritike nevalja. Sta bi trebali samo klimati glavom ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 sep 2014, 15:26, ukupno mijenjano 3 puta.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 01 sep 2014, 15:00

Sramota je pisati da Tino zasluzuje biti i na klupi reprezentacije kamo li gurati ga u prvih 11.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 sep 2014, 17:14

Rusilac je napisao/la:Sramota je pisati da Tino zasluzuje biti i na klupi reprezentacije kamo li gurati ga u prvih 11.
Oh vidi bubnjasa,postao je sad destroyer.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2014, 17:27

Ssshhh, sad je undercover :shh:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 02 sep 2014, 18:20

3 majstorska gola ove godine

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Jos plus dodas fantasticnu kreativnost, tehniku, trku. Al' ce da nas nosi u ovim kvalifikacijama ka Evropskom...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 sep 2014, 18:27

Samo fudbalske neznalice mogu osporavati znanje ovog momka.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 sep 2014, 18:31

Evo priznajem cak i ja da ima tehniku, dobar udarac i to. Sve ok. ALI covjek je vrlo spor i sa loptom i sto se tice kretanja. Za ozbiljnije stvari mora to drasticno popravit, a to nije bas lako. HNL je prcija sto se tempa tice, Dnipro je vec nivo vise i protiv njih nije mogao meda. Evo recimo da zaigra protiv Kipra, on ce vrlo moguce dobro odigrat. Ali neka zaigra protiv Belgije i bice najgori na terenu.

Igrac koji moze bit na kraju spiska. Ali u prvih 11 nikad. Ali poznavajuci Safeta...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 18:35

Cartman je napisao/la:Evo priznajem cak i ja da ima tehniku, dobar udarac i to. Sve ok. ALI covjek je vrlo spor i sa loptom i sto se tice kretanja. Za ozbiljnije stvari mora to drasticno popravit, a to nije bas lako. HNL je prcija sto se tempa tice, Dnipro je vec nivo vise i protiv njih nije mogao meda. Evo recimo da zaigra protiv Kipra, on ce vrlo moguce dobro odigrat. Ali neka zaigra protiv Belgije i bice najgori na terenu.

Igrac koji moze bit na kraju spiska. Ali u prvih 11 nikad. Ali poznavajuci Safeta...
Ne moze on dobro odigrati ni protiv Kipra,mozda Andore i San Marina.Ostali svi igraju fudbal na vecem nivou nego sto ga on igra sta vam je ljudi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 sep 2014, 18:37

Sa njim nismo na gubitku kao npr. sa Hadžićem. Mlad je, može samo napredovati. U svakoj utakmici koju je igrao za repku bio je dobar, pa čak i protiv Egipta, ali tada je revolt bio ogroman i ni het trik ga ne bi spasio. Ne treba u prvih 11, ali sa klupe uvijek može uletiti a da se ne brineš kako će se snaći, već je pokazao da nema problem sa pritiskom.
Voli te tvoje Sarajevo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 sep 2014, 19:29

Amarkony je napisao/la:
Jos plus dodas fantasticnu kreativnost, tehniku, trku. Al' ce da nas nosi u ovim kvalifikacijama ka Evropskom...
:rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 sep 2014, 20:54

Amarkony je napisao/la: Vjerovatno ga Hajduk nije htio sad jeftino dati. S obzirom da ocekuju da bude nosioc repke u narednom periodu i pravi nasljednik Misketa, pa ce mu i vrijednost porasti kada mnogi vide njegove kvalitete.
Jeste bio je Susic preskup, pa je i Bayern na kraju morao odustati od njega i doveli su sad Xabija, jer igraju iste pozicije pa..., a za Italiju je suvise mlad, Engleskim ekipama je prebrz, a za Spaniju mu je tehnika prejaka.

Nego de ti sinko radi nesto pametnije, utipkaj Google u Google i trazi...samo pazi da time ne unistis internet, jer svojim komentarima si vec blizu tome.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 sep 2014, 21:56

Cartman je napisao/la:Evo priznajem cak i ja da ima tehniku, dobar udarac i to. Sve ok. ALI covjek je vrlo spor i sa loptom i sto se tice kretanja. Za ozbiljnije stvari mora to drasticno popravit, a to nije bas lako. HNL je prcija sto se tempa tice, Dnipro je vec nivo vise i protiv njih nije mogao meda. Evo recimo da zaigra protiv Kipra, on ce vrlo moguce dobro odigrat. Ali neka zaigra protiv Belgije i bice najgori na terenu.

Bas tako. Sva tri gola su mu ista. Bez driblinga, nizanja igraca , desne noge i drugih stvari. Pa Cimirot da zaigra protiv Kipra a iza njega Besic i Pjanic a i ispred Dzeko nebi odigrao lose a kamoli Prcic, Medunjanin, Susic, Vrancic i drugi.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 sep 2014, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 sep 2014, 21:59

Najbolji lažni zadnji vezni na svijetu.
DRUG NEBI TI PUNCA

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 sep 2014, 22:00

Principatus je napisao/la:
Amarkony je napisao/la: Vjerovatno ga Hajduk nije htio sad jeftino dati. S obzirom da ocekuju da bude nosioc repke u narednom periodu i pravi nasljednik Misketa, pa ce mu i vrijednost porasti kada mnogi vide njegove kvalitete.
Jeste bio je Susic preskup, pa je i Bayern na kraju morao odustati od njega i doveli su sad Xabija, jer igraju iste pozicije pa..., a za Italiju je suvise mlad, Engleskim ekipama je prebrz, a za Spaniju mu je tehnika prejaka.

Nego de ti sinko radi nesto pametnije, utipkaj Google u Google i trazi...samo pazi da time ne unistis internet, jer svojim komentarima si vec blizu tome.
Upravu je ovaj lik mada se ne slazem ni sa cim sta prica ali ovo je vjerovatno upravu ja sam isto govorio prije. Da neko za Avdiju ponudi 700k odmah bi ga prodali. A sto se tice Susica zasto bi ga prodali za 1,5-2 mil ako mogu za godinu do dvije maksimalno za bar duple pare kao sto su Ibricica, Kalinica i jos neke. Jedini uslov je da Susic bude jedan od 15-16 igraca u repki i cijena ce mu samo rasti.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.