I ja sam više za tu varijantu....maximalna podrška u svakom pogledu,a račune ćemo svoditi na kraju sezone.
Igraču najviše treba podrška kad mu ne ide...pričajte sa bilo koji igračem,svi će vam reći isto,kad vodim 3-0,ne treba mi podrška,pobjediću i bez nje.....
Nikad neću zaboraviti scenu od prije dve godine,zadnje kolo španske lige...Athletic Bilbao ostaje u ligi isključivo ako pobjedi Levante u zadnjem kolu,u suprotnom,po prvi put u istoriji ispada u segundu (jedini klub uz Real i Barcu koji nikad nije ispao)...Pošto imam te Taquilla kanale gledap sam tu utakmicu,i to u životu nisam doživio...Cijeli stadion na nogama od prve do zadnje minute,nešto poput Pionira kad igra Partizan,i staro i mlado,i muško i žensko,ludilo od navijanja....Elem,Athletic je dobio 2-0,ostao u ligi,ali onog trenutka kad je sudija odsvirao kraj,sva ona pozitivna energija se pretvorila u jednu neviđenu salvu zvižduka koja je trajala punih 15 minuta!
Znači,pouka je bila,moramo navijati da uradimo danas najbolje što se može,ali na kraju ćemo iznijeti svoje mišljenje o tome što smo morali strijepiti do zadnjeg minuta i zadnjeg kola,hoćemo li ispasti ili ne....nešto stvarno neviđeno i jako poučno...odmah sam zamislio naše Marakane,Poljude Maksimire i slične situacije...to bi već od 15-og minuta počelo sa "Uprava napolje" i uvredama na račun trenera i igrača,i vjerovatno bi se igračima oduzele noge i izgubili bi pod tim pritiskom....