RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- BurningLegion
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Nismo vam mi Sarajevo, na Pecari nema milosti. 

-
- Kontakt:
Iđi vrvi nonomoBurningLegion je napisao/la:Nismo vam mi Sarajevo, na Pecari nema milosti.
14.02.1945
Aleme brate ja sam optimista da igramo sa Realom,Široki jest kvalitetniji redovno nas dobija,ali brate šta ću ja na tribini ako se ne nadam pobjedi svog kluba kakav god da je?Imamo brate 11 na 11,nek odigraju kao protiv Sarajeva niko neće riječ progovoriti igračima.Nikome ne dati pardona,ostaviti dušu na terenu pa ako ne bude dovoljno za pobjedu bože moj,čestitati protivniku i idemo dalje.AlemC85 je napisao/la:kako god nisam optimista po pitanju Širokog jer dosadašnja igra i nije nešto, budimo realni, i ne gine nam poraz, nažalost. Ali ko zna, govorilo se da će nas Sarajevo nakantati, a mi uzešmo bod.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Na Pecari ima milosti. Na pecari nema asfalta, semafora, univerziteta, pozorista, galerija...BurningLegion je napisao/la:Nismo vam mi Sarajevo, na Pecari nema milosti.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- BurningLegion
- Kontakt:
LOL. Napises post, salu, ovi odmah udare po grad-selo, svaka cast.
Btw., mogu ti reci da ima svega navedenog, a i vise, al eto, what would you know.
Kak god, uvjeti za igru ce vjerujem kao i uvijek biti tu, posjecenost dobra, atmosfera korektna, a na terenu nek pobijedi bolji.

Btw., mogu ti reci da ima svega navedenog, a i vise, al eto, what would you know.
Kak god, uvjeti za igru ce vjerujem kao i uvijek biti tu, posjecenost dobra, atmosfera korektna, a na terenu nek pobijedi bolji.
Tko ce znat kad je ovaj zadnji put bio u ŠirokomBurningLegion je napisao/la:LOL. Napises post, salu, ovi odmah udare po grad-selo, svaka cast.![]()

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Nama milost i ne treba,ako možete pobijedite nas,pregazite nije problem.Barem kod vas nismo naučili na krađe i sudijske lakrdije(možda jednom al' nisam bio na utakmici pa ne znam).Ako budete bolji ja ću vam sportski čestitati,a očekiujem i obratno ako mi izborimo pozitivan rezultat.Barem utakmice ova dva kluba nisu utakmice visokog rizika,jer sam par puta došao na utakmicu vlastitim autom i nisam nikad imao problema.A nisam čuo ni da ste vi imali problema kod nas,i tako bi trebalo da se nastavi jer ako nema problema sa navijačkim grupama onaj dio ljudi koji žele vidjeti dobru utakmicu se povećava što je mislim svima u interesu.BurningLegion je napisao/la:Nismo vam mi Sarajevo, na Pecari nema milosti.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Baci se pod magarcaBurningLegion je napisao/la:LOL. Napises post, salu, ovi odmah udare po grad-selo, svaka cast.![]()
14.02.1945
- BurningLegion
- Kontakt:
Vidi, prvo, ja sam se salio, to sto se kompleksasi primaju, to je njihov problem, njihova sramota, ali dobro, shvacam, ''gradjani'', toboze.emil02in je napisao/la:Nama milost i ne treba,ako možete pobijedite nas,pregazite nije problem.Barem kod vas nismo naučili na krađe i sudijske lakrdije(možda jednom al' nisam bio na utakmici pa ne znam).Ako budete bolji ja ću vam sportski čestitati,a očekiujem i obratno ako mi izborimo pozitivan rezultat.Barem utakmice ova dva kluba nisu utakmice visokog rizika,jer sam par puta došao na utakmicu vlastitim autom i nisam nikad imao problema.A nisam čuo ni da ste vi imali problema kod nas,i tako bi trebalo da se nastavi jer ako nema problema sa navijačkim grupama onaj dio ljudi koji žele vidjeti dobru utakmicu se povećava što je mislim svima u interesu.BurningLegion je napisao/la:Nismo vam mi Sarajevo, na Pecari nema milosti.
Drugo, meni je drago da se moze igrati na Pecari, sigurno da u 95 posto utakmica ce gost uvijek reci da su imali sve uvjete i fantastican prijem od strane organizatora, a isto tako ja se osobno ne sjecam nekih kradja u Mostaru, tako da, s te strane sam izuzetno zadovoljan.
Mi, istina, smo dosta uspjesniji u zadnje vrijeme i imamo uvjerljiv skor sa Velezom, ali siguran sam da nece biti jednostrana i laka utakmica za nas, ne ocekujem laganu pobjedu, ali i da tako bude, ne bi bilo nikakvo iznenadjenje vec maltene nastavak tradicije.
Doduse, ne bi bilo ni neko iznenadjenje i da Velez uzme koji bod, ali, nadam se da mi nastavljamo niz nepobjedivosti, imamo vremena se spremiti i cekali smo opet neko vrijeme da dodjemo na prvu poziciju, tako da ne ocekujem da cemo to tek tako lako predati jer nakon one nesrece ove godine, mislim da je vrijeme da nam se vrati sve to ove.
Drago mi je da si imao pozitivna iskustva, nadam se da bude tako i ove godine, uostalom uvjeren sam da hoce sto se tice takvih ljudi s normalnim pristupom uvazavanja i postovanja za svog susjeda te njihove tradicije, identiteta i svega ostalog, a sto se tice ovog ''antifasiste'' (paz' redikula, svojim proserima pokazuje da ni ne shvaca znacenje rijeci) iznad i slicnih, ti vas vec sramote jednako kao i pojedinci nas, tako da su nevrijedni spomena, no, to je tako, srecom uvijek manjina.
Pustimo sad prepirke grad-selo.
Objektivno Siroki ima najveci kontinuitet i rezultate u ovoj ligi, jedan su od najprofesionalnijih i najorganizovanijih klubova lige od kojih mnoge tzv gradske ekipe mogu dosta toga naucit. Nece nam biti nimalo lako kao sto nije ni prije, rezultati sve govore.
Sa druge strane i mi imamo dobru ekipu i ubjedjen sam ako nam budu svi zdravi za ovaj sustet, ako se budu borili kao da igraju tekmu zivota, a ne predali bez ispaljenog metka, mi cemo postici povoljan rezultat.
Neka u fer i korektnoj tekmi, bez lopovskih sudijskih odluka( tipa sarajevo i celik-Maletic i Nikolic) pobijedi bolji.
Forza Velez!
Objektivno Siroki ima najveci kontinuitet i rezultate u ovoj ligi, jedan su od najprofesionalnijih i najorganizovanijih klubova lige od kojih mnoge tzv gradske ekipe mogu dosta toga naucit. Nece nam biti nimalo lako kao sto nije ni prije, rezultati sve govore.
Sa druge strane i mi imamo dobru ekipu i ubjedjen sam ako nam budu svi zdravi za ovaj sustet, ako se budu borili kao da igraju tekmu zivota, a ne predali bez ispaljenog metka, mi cemo postici povoljan rezultat.
Neka u fer i korektnoj tekmi, bez lopovskih sudijskih odluka( tipa sarajevo i celik-Maletic i Nikolic) pobijedi bolji.
Forza Velez!
Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 02 sep 2014, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Prosla su vremena kad se unaprijed mogao predvidjeti rezultat Veleza u gostima a Bgm. i kuci(odlaze bodovi).Uz duzno postovanje Sirokom i na kvalitetu i na organizovanosti pa ako zelite i na korektnim odnosima sa nama,mi tamo idemo s ciljem da ostvarimo dobar rezultat.Eh dobar rezultat je i remi izvuci,naravno vece sanse dajem domacinima ali ako budemo kompletni sve je moguce.
U svakom slucaju sigurno je da mozemo ocekivati dobar fudbal a ja cu kao navijac naseg Veleza prizivati i ocekivati pobjedu.Jednostavno u ovom trenutku ne postoji ekipa u BIH koja ce unaprijed upisati bodove protiv nas,bez obzira gdje se igra
U svakom slucaju sigurno je da mozemo ocekivati dobar fudbal a ja cu kao navijac naseg Veleza prizivati i ocekivati pobjedu.Jednostavno u ovom trenutku ne postoji ekipa u BIH koja ce unaprijed upisati bodove protiv nas,bez obzira gdje se igra
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Vozdra Raja. Eo me opet majke mi moje, bio sam zauzet ovih dana, nasao sam zenu mog zivota gore u Bijeljini-moju dragu Milenu,nakon puno romantike, ja sam je napumpao do kraja,cekamo sada blizance, vjencali smo se gore i sad sam drugi covjek majke mi moje.
U medjuvremenu, vidim ovdje bili napadi na mene,izbacili me sa foruma, majke mi ko da sam ratni zlocinac, a ne obicni smrtnik.
Izvinjavam se svima koje sam uvrijedio majke mi, necu vise majke mi moje,ovdje sam prije svega da budem blize mojoj dragoj Raji i da zajedno bodrimo Velez krsta mi moga.
Milena mi je zabranila da psujem, necu vise nikoga vrijedjat majke mi.
Mostar u Srcu, Velez do Groba
U medjuvremenu, vidim ovdje bili napadi na mene,izbacili me sa foruma, majke mi ko da sam ratni zlocinac, a ne obicni smrtnik.
Izvinjavam se svima koje sam uvrijedio majke mi, necu vise majke mi moje,ovdje sam prije svega da budem blize mojoj dragoj Raji i da zajedno bodrimo Velez krsta mi moga.
Joj Radovane, vidis koliko nam centarfor fali, a ti se zaje.bavas po Bijeljini. Majke mi moje zaboravio si visi cilj. Ozbiljno razmisljam da ti oduzmem jednu mjesecnu platu zbog krsenja klupske discipline.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Dobro nam se vratioTosre je napisao/la:Vozdra Raja. Eo me opet majke mi moje, bio sam zauzet ovih dana, nasao sam zenu mog zivota gore u Bijeljini-moju dragu Milenu,nakon puno romantike, ja sam je napumpao do kraja,cekamo sada blizance, vjencali smo se gore i sad sam drugi covjek majke mi moje.

PS Trener je bio ljut,vajcu se

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Pozdrav Zizu i Rodjenisa.
Izvinite crveni drugovi, ali znas kako je nezgodno kad te se zena doveze, svu mi je energiju isisala majke mi moje, ali bilo mi se vrijeme zenit pa sam se pustio krsta mi moga.
Tu sam sad na raspolaganju, smrsao sam 10 kila radi Milene majke mi moje, brzi jesam, ali nisam vise cvrst u duelima ko prije majke mi. Bilo kako bilo spremiji sam od Kodre majke mi moje i nadam se da cu ponovo dobiti sansu, biti medju prvih jedanaest ili ga zabiti sa klupe u raslje u Sirokom meni je svejedno, samo da uzmemo ta tri boda, oberemo duhan i vratimo se sa punim plijenom kuci. Ja sam majke mi moje optimista.
Mostar u Srcu Velez do Groba!
Izvinite crveni drugovi, ali znas kako je nezgodno kad te se zena doveze, svu mi je energiju isisala majke mi moje, ali bilo mi se vrijeme zenit pa sam se pustio krsta mi moga.
Tu sam sad na raspolaganju, smrsao sam 10 kila radi Milene majke mi moje, brzi jesam, ali nisam vise cvrst u duelima ko prije majke mi. Bilo kako bilo spremiji sam od Kodre majke mi moje i nadam se da cu ponovo dobiti sansu, biti medju prvih jedanaest ili ga zabiti sa klupe u raslje u Sirokom meni je svejedno, samo da uzmemo ta tri boda, oberemo duhan i vratimo se sa punim plijenom kuci. Ja sam majke mi moje optimista.
Mostar u Srcu Velez do Groba!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Tosre dnuje pulije vojkudje i vista joj ga sljepo cebo njakakoTosre je napisao/la:Vozdra Raja. Eo me opet majke mi moje, bio sam zauzet ovih dana, nasao sam zenu mog zivota gore u Bijeljini-moju dragu Milenu,nakon puno romantike, ja sam je napumpao do kraja,cekamo sada blizance, vjencali smo se gore i sad sam drugi covjek majke mi moje.

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Pozdrav Pastrmka crveni brate!
Idemo u nove adventure i pohode majke mi moje. Nedajmo jedni na druge, budimo slozni i vraticemo se sa tri boda iz Sirokog majke mi moje, imam neki dobro je _ben osjecaj majke mi moje, vidicemo sta Milenina baba kaze ona gleda u viljuske.
Samo Jedan Grad, Samo Jedan Klub-Velez Mostar
Idemo u nove adventure i pohode majke mi moje. Nedajmo jedni na druge, budimo slozni i vraticemo se sa tri boda iz Sirokog majke mi moje, imam neki dobro je _ben osjecaj majke mi moje, vidicemo sta Milenina baba kaze ona gleda u viljuske.
Samo Jedan Grad, Samo Jedan Klub-Velez Mostar
Sto kaze Merlin kino snova
citajuci ovu temu nasu covjek nekada zaboravi i koje ke kolo i ko nam je sledeci protivnik .. oduzimanje 

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Radovane u Čitluk na pripreme trkom, inače nećeš ni u prvih 18. Razočaran sam tvojim odnosom. Ni javio nisi da imaš privatnih neodložnih obaveza.Kada nam je treb'o neko da zavali koji pod prečku, tebe nigdje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.