uglavnom ocekujem da Edin i Miralem rijese ovo sa pola snage

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ne bih se ja iznenadio uopšte. Kad bolje razmislim bolje da igra i Tinki Vinki nego Avdo i Hadžija.hroni je napisao/la:samo da nas Pape ne sokira sa Tinketom umjesto Misketa
Ispratio sam Spahića, još da vidim i ovo čudo i mogu umrijeti sretan.hroni je napisao/la:uglavnom ocekujem da Edin i Miralem rijese ovo sa pola snage
Pripremate li se pripremateFaraonTM je napisao/la:Možda on na kraju i bude u prvih 11 bez zayebancije. Jer vidio sam da je Prcić prošlu počeo na klupi, ne vjerujem da će odmah gurati u vatru Cimirota a Hadžiju da ne spominjem.
ah pa vrijeme je vise,kad ce ako ne sad. Jedino da po obicaju dva dana pred utakmicu ne istegne misicVirtu4l je napisao/la:Ispratio sam Spahića, još da vidim i ovo čudo i mogu umrijeti sretan.hroni je napisao/la:uglavnom ocekujem da Edin i Miralem rijese ovo sa pola snage
Nadam se da je vrijeme za to, mora bitihroni je napisao/la:ah pa vrijeme je vise,kad ce ako ne sad. Jedino da po obicaju dva dana pred utakmicu ne istegne misicVirtu4l je napisao/la:Ispratio sam Spahića, još da vidim i ovo čudo i mogu umrijeti sretan.hroni je napisao/la:uglavnom ocekujem da Edin i Miralem rijese ovo sa pola snage
Hadzic.mone je napisao/la:Ko će dobiti Misketovu 10-ku? Prcić, TSS ili neko treći?
Cartman je napisao/la:Hadzic.mone je napisao/la:Ko će dobiti Misketovu 10-ku? Prcić, TSS ili neko treći?
pu pu pu jezik pregrizoCartman je napisao/la:Hadzic.mone je napisao/la:Ko će dobiti Misketovu 10-ku? Prcić, TSS ili neko treći?