BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

kinder_jaje
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la kinder_jaje » 02 sep 2014, 18:20

Batko je napisao/la:
sanlituncay je napisao/la:Joj da ste vi čuli šoka u 8h kad se isprobavao razglas u kampu... Doveli nekog lika i on u 8 ujutro pjeva od Adila-Laku noć ti još poželim svaku noć,al na suho :D Ore Crkvice :rol: :rol: :rol:

Da nije Bico zavijo... :mrgreen:
Pjevao im onaj sto je pobjedio prosle godine na hajatu ono nest zmbt :facepalm:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 sep 2014, 18:21

Goalgetter je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:Ja sam čekao 10 godina, a ti bi preko noći? :nene:
Spaha je makar znao pruziti odlicno utakmice, sto se za ovu dvojicu i ne moze bas reci. :P Valjda docekam konacno i to. Hadzic bi mogao biti out vec na sljedecem spisku, ili bolje receno morao bi. Sto se tice Avdije, dolaskom novog desnog beka, i on ce da otpane sa spiska nadam se.

Licno nemam nista protiv momaka, pogotovo Anela, ali interes reprezentacije je u pitanju.
Oni realno nisu neka šteta, Avdija tu i tamo nešto odigra, a Hadžić je nebitan lik. Umjesto njih će doći igrači koji će teško biti u konkurenciji za prvih 11, tako da me pretjerano ne zanimaju. Avdija je svakako ušao u istoriju onim golom i to je njegov maksimum, svakako ima 28 godina i ovo mu je posljednji ciklus.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 02 sep 2014, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 sep 2014, 18:21

FaraonTM je napisao/la:Postoji već bar po 2 bolja igrača na tim pozicijama od Avdije i Hadžića.
Na desnom beku je situacija takva da fakat nisam siguran da imamo dvojicu boljih od Avdije. Mujdza i...? Vranjes bez kluba je gori od Avdije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 sep 2014, 18:22

Da nije Denial pjevao? On je sa reprezentativcima danas bio u Zenici na nekoj humanitarnoj akciji. :lol:

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 02 sep 2014, 18:27

Po meni je samo glupost sto bar jedan dan nisu pustili djecu da se slikaju sa njima jer ja imam dijete pet mu godina i citav dan me moli da ga vodim da vidi Dzeku ali znam da od toga nema nista a zivim odmah ispod centra

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 18:31

kinder_jaje je napisao/la:Po meni je samo glupost sto bar jedan dan nisu pustili djecu da se slikaju sa njima jer ja imam dijete pet mu godina i citav dan me moli da ga vodim da vidi Dzeku ali znam da od toga nema nista a zivim odmah ispod centra
E ne moze druze.To ti je sad inat,kad moram u Zenicu e necete sad moci nista,sve cu vam uskratiti dok ne kazete vrati se u Hrasnicu.
Sad cu vam ja pokazat,pa valjda znas priucenog,to je onaj sto krene da marise novinara kad mu postavi nezgodno pitanje,onaj sto pobjegne iz emisije na javnom servisu na pitanje koje mu ne odgovara...ma onaj tvrdoglavi ruralac,znas ga.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 02 sep 2014, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2014, 18:33

Cartman je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Postoji već bar po 2 bolja igrača na tim pozicijama od Avdije i Hadžića.
Na desnom beku je situacija takva da fakat nisam siguran da imamo dvojicu boljih od Avdije. Mujdza i...? Vranjes bez kluba je gori od Avdije.
Imaš Stanića iz naše lige koji je sigurno bolji igrač od Avdije, imaš Mujdžu kojeg i ne računam među tu dvojicu jer je svakako u reprezentaciji, i do sada smo mogli već riješiti Dilavera koji je zasigurno bolji igrač od Avdije. Da ne spominjem Ćorića iz Širokog i još par mladih igrača koji sigurno mogu igrati pored Avdije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 sep 2014, 18:33

Daj bubnjaš odvadi malo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 sep 2014, 18:34

Halo ba, reprezentacija ja tu da se pripremi sto bolje i da pruzi sto bolje rezultate. A ne da se slikaju sa djecom i da pricaju sa novinarima satima. Hocete vise ozbiljnosti oko repke, a onda istovremeno hocete da se slikate, da ih vidite i tako dalje.

Ok, moze se sredit da 2-3 igraca imaju neko druzenje sa navijacima par sati jedan dan. Ali da sada svako ulazi i radi sta hoce...Dosta je vise toga. Hajde da barem jednom pogledamo kako to rade nogometne sile i da probamo to kopirat. Nisam nesto vidio da se ostale repke grle sa navijacima.

@Faraon: Sve je to u pet deka osim Mujdze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 sep 2014, 18:35

Rusilac je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:Po meni je samo glupost sto bar jedan dan nisu pustili djecu da se slikaju sa njima jer ja imam dijete pet mu godina i citav dan me moli da ga vodim da vidi Dzeku ali znam da od toga nema nista a zivim odmah ispod centra
E ne moze druze.To ti je sad inat,kad moram u Zenicu e necete moci nista,sve cu vam uskratiti dok ne kazete vrati se u Hrasnicu.
Sad cu vam ja pokazat,pa valjda znas priucenog,to je onaj sto krene da marise novinara kad mu postavi nezgodno pitanje,onaj sto pobjegne iz emisije na javnom servisu na pitanje koje mu ne odgovara...ma onaj tvrdoglavi ruralac,znas ga.
bit ce trening pred utakmicu s kiprom otvoren za navijace i tu ce biti slikanja i druzenje s navijacima .sasvim je ovo normalno i ok neka su pojacali disciplinu ,kad izlaze po kafanama nevalja kad hoce disciplinu opet nevalja .

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 02 sep 2014, 18:37

.....................Dzeko.........................
.....................................................
.....................Susic.........................
Visca.....................................Hajrovic
.............Besic...........Pjanic................
Lulic.........Sunjic........Bicakcic.....Mujdza
.....................Begovic.......................

Izmjene:
-Vedo umjesto Dzeke
-Vranjes umjesto Mujdze ili stopera
-Cimirot umjesto Besica

Idemo otvoriti ove kvalifikacije pobjedom!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 18:39

Virtu4l je napisao/la:Daj bubnjaš odvadi malo.
Sta cu odvadit,je li u Hrasnici svaki trening bio otvoren,jesu li bili pune tribine ,jesu li se djeca slikala sa igracima,je li svako mogao doci gledati trening,je li bilo ikakvih problema zbog toga?
Sta je sad ,je li opet ne da Spaha kabadahija ,dje zapelo ,ko ce ih pojesti?
Ili je strah,prpa?Ja vjerujem da jeste.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 sep 2014, 18:42

Rusilac je napisao/la:
Sta cu odvadit,je li u Hrasnici svaki trening bio otvoren,jesu li bili pune tribine ,jesu li se djeca slikala sa igracima,je li svako mogao doci gledati trening,je li bilo ikakvih problema zbog toga?
a cega ba da se boje i koga :?: a ja mislim da je puno bolje ovo zatvorenog tipa nego ti teferici u hrasnici ovo je puno ozbiljnije i umjesto da pohvalite to vi sad nesto negodujete .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 sep 2014, 18:43

Rusilac je napisao/la:Sta cu odvadit,je li u Hrasnici svaki trening bio otvoren,jesu li bili pune tribine ,jesu li se djeca slikala sa igracima,je li svako mogao doci gledati trening,je li bilo ikakvih problema zbog toga?
Iz godine u godinu sve više i više ličimo na ozbiljnu reprezentaciju, ma koliko to neko negirao i pokušao da uruši. U našem timu imamo nekoliko planetarnih zvijezda i nema više pijačarskog odnosa prema njima. Pripreme se planiraju u detalje, novi kamp se napokon koristi, sve ide u najboljem smjeru. Naš narod nije navikao na profesionalizam, ali imamo tim koji je u samom vrhu, i moraće se navići - na ovaj ili onaj način.

Trening pred utakmicu će biti otvoren za javnost i ko želi sa slika - bujrum.
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 sep 2014, 18:44

Kakav Susic i Visca u prvih 11. :problem:

Begovic - Mujdza, Sunjic, Bicakcic, Salihovic - Besic, Medunjanin, Pjanic, Lulic - Dzeko, Ibisevic

Do pobjede. :nedam:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 02 sep 2014, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 02 sep 2014, 18:44

Cuj onog bgt
Coric, Stanic, Dilaver bolji od Avdije :damn:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 18:45

bordobijeli je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:
a cega ba da se boje i koga :?: a ja mislim da je puno bolje ovo zatvorenog tipa nego ti teferici u hrasnici ovo je puno ozbiljnije i umjesto da pohvalite to vi sad nesto negodujete .
Ne boje se oni nego on se boji.Boji se reakcije na svoje marifetluke.Zna on dobro da je raja bijesna,ne brini ti,ima on dobre savjetnike.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 18:49

Nemam ja nista protiv ozbiljnosti ali oni su tu 8 dana i jedan trening otvoren za javnost je malo.Kad budu 3,4 dana to ce bit dovoljno.
Djeca zele gledati,postoji lijepa tribina,ne mora biti nikakvog bliskog kontakta,ne vidim sta tu ima problematicno i kako to moze narusiti bilo sta.Jedino mozda negodovanja i zvizduci...ili inat kako sam ranije napisao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 sep 2014, 18:51

Zvižduci se ne mogu izbjeći.
Voli te tvoje Sarajevo.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 02 sep 2014, 18:51

bordobijeli je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:
Ovo je sada odlično. Red, rad i disciplina. Momcima treba apsolutni mir pred utakmice. Nikakvi otvoreni treninzi, teferići, druženja i slično. Kada utakmica završi, onda se može odvojiti desetak, petnaest minuta za slikanje i autograme. Tako to rade sve profesionalne reprezentacije, samo je kod nas uvijek bio cirkus.

Uostalom, danas je u Shopping centru Džananović bilo nekoliko igrača, koji su učestvovali u humanitarnoj akciji. Dakle, moglo se uslikati i dobiti autogram, ko je želio. Da su bili u centru pred SP i izolirani od javnosti, sigurno nebi bila onako katastrofalna fizička sprema na utakmicama.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], HariTz, kakarut i 34 gosta.