bordobijeli je napisao/la:Rusilac je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Daj bubnjaš odvadi malo.
Sta cu odvadit,je li u Hrasnici svaki trening bio otvoren,jesu li bili pune tribine ,jesu li se djeca slikala sa igracima,je li svako mogao doci gledati trening,je li bilo ikakvih problema zbog toga?
Sta je sad ,je li opet ne da Spaha kabadahija ,dje zapelo ,ko ce ih pojesti?
Ili je strah,prpa?Ja vjerujem da jeste.
a cega ba da se boje i koga

a ja mislim da je puno bolje ovo zatvorenog tipa nego ti teferici u hrasnici ovo je puno ozbiljnije i umjesto da pohvalite to vi sad nesto negodujete .
Ovo je sada odlično. Red, rad i disciplina. Momcima treba apsolutni mir pred utakmice. Nikakvi otvoreni treninzi, teferići, druženja i slično. Kada utakmica završi, onda se može odvojiti desetak, petnaest minuta za slikanje i autograme. Tako to rade sve profesionalne reprezentacije, samo je kod nas uvijek bio cirkus.
Uostalom, danas je u Shopping centru Džananović bilo nekoliko igrača, koji su učestvovali u humanitarnoj akciji. Dakle, moglo se uslikati i dobiti autogram, ko je želio. Da su bili u centru pred SP i izolirani od javnosti, sigurno nebi bila onako katastrofalna fizička sprema na utakmicama.