Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
101 godina otkad se rodio Bill Shankly... YNWA!
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Odlican prelazni rok, na vrijeme sve odradjeno, sve rupe popunjene, osim mozda pozicije zadnjeg veznog. Sve i jedan igrac koji je doveden je kvalitetniji od igraca kojeg je zamijenio, sto na klupi sto u prvoj postavi, osim Suarezove zamjene naravno.
Otisao - Dosao
Agger - Lovren
Kelly - Manquillo
Robinson - Moreno
Moses - Markovic
Alberto - Lallana
Aspas - Lambert
Suarez - Balotelli
+ bonus Can i Origi
Naravno kada kazem da su popunjene sve rupe osim zadnjeg veznog, racunam da ce Valdes potpisati uskoro.
Po mom misljenju, imamo jaci tim nego prosle sezone, bez obzira na Suarezov odlazak. Eh sad to ne znaci da ce Liverpool osvojiti titulu ili ponoviti proslu sezonu u kojoj se dosta toga poklopilo, ali vjerujem da se mogu utrpati u top 4.
Jedino sto je jos moglo biti odradjeno je prodaja Lucasa i posudba Susa. Sto se tice Borinija, nije mi uopste mrsko sto je ostao.
Otisao - Dosao
Agger - Lovren
Kelly - Manquillo
Robinson - Moreno
Moses - Markovic
Alberto - Lallana
Aspas - Lambert
Suarez - Balotelli
+ bonus Can i Origi
Naravno kada kazem da su popunjene sve rupe osim zadnjeg veznog, racunam da ce Valdes potpisati uskoro.
Po mom misljenju, imamo jaci tim nego prosle sezone, bez obzira na Suarezov odlazak. Eh sad to ne znaci da ce Liverpool osvojiti titulu ili ponoviti proslu sezonu u kojoj se dosta toga poklopilo, ali vjerujem da se mogu utrpati u top 4.
Jedino sto je jos moglo biti odradjeno je prodaja Lucasa i posudba Susa. Sto se tice Borinija, nije mi uopste mrsko sto je ostao.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Neki Jordan ali nije MichaelHendo je napisao/la:Kako ide bibliotekari? Tko nam je ovo najbolji asistent ekipe?

Gdje si ti Bibliotekar plače za tobom, hajde da čujemo kritiku prelaznog roka?

Po meni je samo problem sto su ograisali na SotonnummaLFCŽ je napisao/la:Odlican prelazni rok, na vrijeme sve odradjeno, sve rupe popunjene, osim mozda pozicije zadnjeg veznog. Sve i jedan igrac koji je doveden je kvalitetniji od igraca kojeg je zamijenio, sto na klupi sto u prvoj postavi, osim Suarezove zamjene naravno.
Otisao - Dosao
Agger - Lovren
Kelly - Manquillo
Robinson - Moreno
Moses - Markovic
Alberto - Lallana
Aspas - Lambert
Suarez - Balotelli
+ bonus Can i Origi

Amin i ti da se javišHendo je napisao/la:Kako ide bibliotekari? Tko nam je ovo najbolji asistent ekipe?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Stara ulizica, hoće da me imenuje zamjenikomkapitena, kao da je mene tako lahko kupiti. Banovaše me a ne znam zbog čega, znam samo da sam pitao kada je meč sa Olympiakosom.lfckop je napisao/la:Neki Jordan ali nije MichaelHendo je napisao/la:Kako ide bibliotekari? Tko nam je ovo najbolji asistent ekipe?![]()
Gdje si ti Bibliotekar plače za tobom, hajde da čujemo kritiku prelaznog roka?
Bibliotekar je nastavio svoju politiku gomilanja igrača, ne znam koji mu je đavo. 250 miliona funti potrošeno, bez ikakva plana. Imamo ponovo štopera i veznih igrača za izvoza, a možda jednog i po beka. I evo recimo Sakho ne bi zaigrao ni sam ne zna kada, da se nije povrijedio Skrtel. Kapiten Francuske na klupi a Lovren u prvoj.

Lovren je cirkusant uvijek bio i biće takav dok je vijeka vijekova. Za Morena kapu skidam. Onaj desni bek sa M isto je loš transfer. Nerazumijem, PSG je doveo na posudbu boljeg desnog beka od naše sve trojice desnih bekova.
Can je igračina, vidi se da je planski kupljen, ali Lallana. Volio bih znati šta je njemu prolazilo kroz glavu kada ga je dovodio i kada je keširano 25 miliona funti za njega.
Marković je nepoznanica, ali kako je ovo do sada odigrao, mogao bi biti veće žensko od Torresa iz zadnje sezone i po u Liverpoolu.
Liverpool je uvijek imao jednog budalu u timu i tako velik klub mora imati jednog da pokupi pritisak od ostalih. Od Fowlera, Suareza pa do sada Balotelija. Podržavam njegov dolazak, biće on veliko pojačanje za nas. Nije loš ni Lambert za trećeg napadača. Odlično.
Ali on se ovih svojih lezihljebovića neće nikad riješiti dok im ne isteknu ugovori.
Treba već sada polahko praviti plan i program kome uvaliti Lallanu, Lovrena naredno ljeto isto kao i Aspasa i Alberta prošle godine. Ne mogu da vjerujem da je Cana odmarao protiv Stoka a onda protiv Cityija gurnuo čitavu lijevu stranu novu. To ni amaterski trener Adžem ne bi uradio.
Početak sezone zadovoljavajući, 3 boda više u istom omjeru sa istim ekipama, u odnosu na prošlu sezonu. Još 36 bodova i opstanak u Premiershipu zagarantovan.

I grupa u LP lahka, simpatični Real koji Liverpoolu nikad gola nije zabio u historiji, oslabljeni Basel i zahuktali Ludogorec. Treba se ovo proći ko od šale, pogotovo jer nam je i raspored utakmica išao na ruku. Ide sada reprezentativna pauza, samo da prođe bez povreda.
Poseban pozdrav ide za lika hendobrukasvojnick ili tako nešto. Simpatičan si.

Kocka je bačena
ostanak lucasa i nije neki problem mozda nam i zatreba u toku sezone ako bude povreda.
odavno nije bolji zadnji dan prelaznog bio, usao sam mozda 3 puta na net da provjerim reda radi sta ima, ne sjecam se kad sam manje bio na netu na zadnji dan prelaznog roka.
manchester sad po imenima ima mozda i najjaci napad u ligi al mene rooney a posebno rvp nisu odusevil kod lvg sad kad imaju i radamela tu sigurno ce biti opasniji, mi smo svoju snagu pokazali protiv tottenhama tako da bi ovo mogla biti jako interesantna sezona ako se manchesteru uklopi dobro veci broj ovih pojacanja.
sto se nasih tice ja sam zadovoljan. prvo ovi sto mi se nisu svidjeli a to su lallana koji nije bas igrac za kojeg mislim da je ok dati ovolike pare doduse i lovren je preplacen al igra solidno za sad. ali kad sam vidio coutinha kako igra pozelio sam da je odma od pocetka lallana tu i mislim da bi ukoliko se bas ne pogubi i on mogao biti solidno pojacanje. lovren ocigledno ima povjerenje rodgersa i sad je sve do njega, nekad je stvarno odlican ali ima kikseva i jos je rano za neke procjene al eto bilo bi fino da je malo manje placen. za sad izgleda kao pojacanje.
origi isto nije po mom ukusu igrac al nije puno ni placan i ako se razvije kako treba mozda bude neke koristi od ovog igraca ali svakako napredak u odnosu na proslosezonka pojacanja tipa aspas i alberto.
emre can i lambert nisu skupo placeni i mislim da ce biti korisni. lambert nesto slabije poceo al sigurno da ce biti prilika i za njega i nadam se da ce uspijeti skupiti desetak golova al on je svakako doveden vise iz nekih romanticnih razloga. can za sad back-up allenu ali ako bude radio i napredovao moze se izboriti za poziciju u prvom timu.
manquillo se pokazao solidno za sad nije bilo nekih vecih gresaka ali treba istaci i da igra dosta pazljivo za sad. ako se pokaze dobar i ostvari transfer u liverpool to bi bilo super jer bi se rijesila jos jedna pozicija na kojoj smo godinama imali problema ako ne onda nikom nista vratiti ga u atletico i traziti dalje.
markovic je solidno placen i malo ga je poremetila ova povreda ali ja se nadam da ce se on pokazati kao jedno od boljih pojacanja. momak nije skrt a zna sa loptom i pri tom je jako brz nekom ce smetati sto vise ne solira ili sto vise ne sutira al ja mislim da se jedan takav igrac moze odlicno uklopiti u napad liverpoola. ja od njega dosta ocekujem.
balotelli najvece ime od igraca koji su dosli u liverpool ali ja sam zadovoljan s obzirom da nije puno placen i da nema neku veliku platu. s njim se nikad ne zna i nezgodno je dati bilo kakvu prognozu kad je on u pitanju ali i da se ne pokaze balo se uvijek moze prodati bice zainteresovanih. ja vjerujem da rodgers moze da se nosi s njim i da nece biti nekih velikih problema.
moreno po meni najbolji transfer liverpoola ovog ljeta, momak je mlad a vec iz sebe ima solidno iskustvo, sigurno ce biti i losih partija ali ovo je igrac za buducnost i to na poziciji gdje smo godinama bili losi a nije puno placen tako da nece imati teret i pritisak s te strane. neko rece novi riise ja se isreno nadam da ce biti puno bolji od riisea jer mi ovaj nije ostao u dobrom sjecanju po svojim odbrambenim sposobnostima.
ovaj prelazni rok je bio ovako prometan iz razloga sto se igra liga prvaka i to je korak naprijed za klub i trebalo je prosiriti ekipu i zakrpiti pozicije koje su bile problematicne i dosta posla je obavljeno. ne treba ocekivati u naredne 2-3 godine ovako bogat prelazni rok ako bude sve kako treba i ne bude nekih velikih problema.
ja sam siguran da bi otprilike slican broj pojacanja dosao i da nije prodat suarez jer jednostavno takav je plan rodgers imao i moralo se nesto ovako uraditi. evo sad kad gledam utakmicu i vidim klupu to izgleda puno puno bolje nego prethodnih godina pa tako mozda ove sezone rodgers ne bude trener koji ne napravio najmanje izmjena.
odavno nije bolji zadnji dan prelaznog bio, usao sam mozda 3 puta na net da provjerim reda radi sta ima, ne sjecam se kad sam manje bio na netu na zadnji dan prelaznog roka.
manchester sad po imenima ima mozda i najjaci napad u ligi al mene rooney a posebno rvp nisu odusevil kod lvg sad kad imaju i radamela tu sigurno ce biti opasniji, mi smo svoju snagu pokazali protiv tottenhama tako da bi ovo mogla biti jako interesantna sezona ako se manchesteru uklopi dobro veci broj ovih pojacanja.
sto se nasih tice ja sam zadovoljan. prvo ovi sto mi se nisu svidjeli a to su lallana koji nije bas igrac za kojeg mislim da je ok dati ovolike pare doduse i lovren je preplacen al igra solidno za sad. ali kad sam vidio coutinha kako igra pozelio sam da je odma od pocetka lallana tu i mislim da bi ukoliko se bas ne pogubi i on mogao biti solidno pojacanje. lovren ocigledno ima povjerenje rodgersa i sad je sve do njega, nekad je stvarno odlican ali ima kikseva i jos je rano za neke procjene al eto bilo bi fino da je malo manje placen. za sad izgleda kao pojacanje.
origi isto nije po mom ukusu igrac al nije puno ni placan i ako se razvije kako treba mozda bude neke koristi od ovog igraca ali svakako napredak u odnosu na proslosezonka pojacanja tipa aspas i alberto.
emre can i lambert nisu skupo placeni i mislim da ce biti korisni. lambert nesto slabije poceo al sigurno da ce biti prilika i za njega i nadam se da ce uspijeti skupiti desetak golova al on je svakako doveden vise iz nekih romanticnih razloga. can za sad back-up allenu ali ako bude radio i napredovao moze se izboriti za poziciju u prvom timu.
manquillo se pokazao solidno za sad nije bilo nekih vecih gresaka ali treba istaci i da igra dosta pazljivo za sad. ako se pokaze dobar i ostvari transfer u liverpool to bi bilo super jer bi se rijesila jos jedna pozicija na kojoj smo godinama imali problema ako ne onda nikom nista vratiti ga u atletico i traziti dalje.
markovic je solidno placen i malo ga je poremetila ova povreda ali ja se nadam da ce se on pokazati kao jedno od boljih pojacanja. momak nije skrt a zna sa loptom i pri tom je jako brz nekom ce smetati sto vise ne solira ili sto vise ne sutira al ja mislim da se jedan takav igrac moze odlicno uklopiti u napad liverpoola. ja od njega dosta ocekujem.
balotelli najvece ime od igraca koji su dosli u liverpool ali ja sam zadovoljan s obzirom da nije puno placen i da nema neku veliku platu. s njim se nikad ne zna i nezgodno je dati bilo kakvu prognozu kad je on u pitanju ali i da se ne pokaze balo se uvijek moze prodati bice zainteresovanih. ja vjerujem da rodgers moze da se nosi s njim i da nece biti nekih velikih problema.
moreno po meni najbolji transfer liverpoola ovog ljeta, momak je mlad a vec iz sebe ima solidno iskustvo, sigurno ce biti i losih partija ali ovo je igrac za buducnost i to na poziciji gdje smo godinama bili losi a nije puno placen tako da nece imati teret i pritisak s te strane. neko rece novi riise ja se isreno nadam da ce biti puno bolji od riisea jer mi ovaj nije ostao u dobrom sjecanju po svojim odbrambenim sposobnostima.
ovaj prelazni rok je bio ovako prometan iz razloga sto se igra liga prvaka i to je korak naprijed za klub i trebalo je prosiriti ekipu i zakrpiti pozicije koje su bile problematicne i dosta posla je obavljeno. ne treba ocekivati u naredne 2-3 godine ovako bogat prelazni rok ako bude sve kako treba i ne bude nekih velikih problema.
ja sam siguran da bi otprilike slican broj pojacanja dosao i da nije prodat suarez jer jednostavno takav je plan rodgers imao i moralo se nesto ovako uraditi. evo sad kad gledam utakmicu i vidim klupu to izgleda puno puno bolje nego prethodnih godina pa tako mozda ove sezone rodgers ne bude trener koji ne napravio najmanje izmjena.
You are someone else I am still right here
Ja se samo bojim da Real ne pokupi Morena za godinu ili dvije. Hem je Španac, hem Marcelo i Coentrao ne ulijevaju previše povjerenja. Volio bih da griješim...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Lijep teks
http://****/drugi-pisu/daniel-a ... g-fudbala/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://****/drugi-pisu/daniel-a ... g-fudbala/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mene više strah da nam neko ne uzme Rahima, treba mu nabaciti neku trocifrenu milionsku otkupnu klauzulu.Bertrand je napisao/la:Ja se samo bojim da Real ne pokupi Morena za godinu ili dvije. Hem je Španac, hem Marcelo i Coentrao ne ulijevaju previše povjerenja. Volio bih da griješim...
Bertrand je napisao/la:Ja se samo bojim da Real ne pokupi Morena za godinu ili dvije. Hem je Španac, hem Marcelo i Coentrao ne ulijevaju previše povjerenja. Volio bih da griješim...
Iako me Moreno podsjeća nešto na Riisea najviše, šta ima veze ako za dvije godine prodamo tog Morena za 35+ miliona a doveden za 12. Osim ako u međuvremenu ne postanemo bolje rezidencija od Madrida

Klopp for the kop!
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da je Cana odmarao protiv Stoka

de ti predstavi molim te svoj plan, da si ti na mjestu Bossa sta bi doveo?Bibliotekar je nastavio svoju politiku gomilanja igrača, ne znam koji mu je đavo. 250 miliona funti potrošeno, bez ikakva plana.
i da dobrodošao Hendo

Da su htjeli Romera odradili bi to jučer, ovako je Valdes slobodan igrač i može se potpisati kad god hoće. Golman koji ima sezone toplo-hladno, jednu brani maestralno drugu sezonu provodi po Troll Footballu. Slažem se da treba konkurencija Mignoletu, malo se pohasioLiverpool are definitely keen on signing free agent Victor Valdes but will wait until the keeper is fit again before making their move.

Zadnja izmjena: donCorleone1892, dana/u 02 sep 2014, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
“Liverpool je bio tako važan dio mog i života moje porodice, pa odlazak nije nimalo jednostavan. Navijači Liverpool uvijek me iznova iznenade. Pošto se pročulo o mom transferu, primio sam toliko pozitivnih poruka i lijepih želja za budućnost, od navijača Liverpoola širom svijeta. Porodica i ja uživali smo ovde jer nešto je posebno u ovom klubu, ovom gradu i ovim navijačima. Bila je privilegija nositi dres kluba i zauvijek ću vam ostati zahvalan za sve što sam naučio ovde. Kada sam došao u ovaj klub, bio sam 21-godišnji dečko koji je morao da uči. Liverpool mi je pomogao da izrastem u muškarca kakav sam danas. Ponosan sam na ono što sam postao i ne bi bio takva osoba da nije bilo Liverpoola”
Dagger
Dagger

#Ynwa
Dobrodosao nazad Hendoo 

Hvala ljudima dobre volje na dobrodoslici. Nedostajali ste i vi meni da bacimo koju suplju i da se sci zajedno smijemo Unitedu, bas kao u dobra stara vremena.
Kocka je bačena
Hendo je napisao/la:Hvala ljudima dobre volje na dobrodoslici. Nedostajali ste i vi meni da bacimo koju suplju i da se sci zajedno smijemo Unitedu, bas kao u dobra stara vremena.

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@fera, ja mislim da ce te Lallana oduseviti. Jeste ga puno platio ali je igrac koji nam je neophodan jer Coutinho nije konstantan. 
Madger, U-17 reprezentativac Španije I igrač Villareala je novi član Liverpoola.
Izgleda da Liverpool gleda izgled i dovodi igrace
Sturridge, Balo, Sterling, Ibe, Origi, sad Madger

Madger, U-17 reprezentativac Španije I igrač Villareala je novi član Liverpoola.
Izgleda da Liverpool gleda izgled i dovodi igrace
Sturridge, Balo, Sterling, Ibe, Origi, sad Madger

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.